- Konu Sahibi Bettybooplu
-
Benim bi tanıdığım var ona benzettim seni iskenderunda mı oturuyosun acaba konu ile ilgisi yok ama kusura bakma☺
Peki senn dsncendeki karr ne kesin istmm diyon yoksa gonlumu alsin mi ????
Eski konularına baktım da aşırı kıskanç diyorsun, çalıştırmaz, evden dışarı çıkarmaz, arkadaş çevrem olsun istemez diyorsun. Bir de evlenince onun memleketinde yaşayacakmışsınız. Bunların hepsi zaten ayrı ayrı sorun. Üstüne bir de kabalığı mum dikmiş. Allah kolaylık versin sana.
iyide siz altınları neden verecekmişsiniz onu anlamadım???
takılan altın geri mi alınıyor yani..
Sen altınları nasıl unutabilirsin ki? Ayrıca unutsan da unuttuğun yer ailenin evi olmayacak mı? Düğün karmaşasında unutulurmuş yav hee he..
Bence adam size tavrını belli etmiş.. Üzülürsünüz hayalleriniz yıkılmıştır haklısınız ama.. Devam ederseniz hakaretlere alışmanız gerekecek...
Kriz anında nasıl davrandığını, sinirlendiğinde tepkilerinin ne olduğunu öğrenmiş oldunuz. Ve bundan sonraki hayatınız onu sinirlendirmemek için çaba harcayarak geçecek... yani kendinizi unutacaksınız...
Allah doğru karar almayı nasip etsin...
yok canım konya.demekki benim gibilerde varmış tek değilmişim
Ya ben herseye tamamim. Yeterki azicik saygi olsaydisenin hiç suçun yok içini ferah tut.amacı nişanda biz bunu taktık deyip millete gösteriş yapmak işte.bazıları düğünde takılacakları nişanda takıveriyor.sizinde öyle olmuş olsa haklılar diycem ama zaten düğündede baska takacaklarmış
☺hım kusura bakma cnm☺
Ya ben herseye tamamim. Yeterki azicik saygi olsaydi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ya ben herseye tamamim. Yeterki azicik saygi olsaydi
rica ederim :)
bencede.galiba kv'den nişanlına çok baskı yapmış.oda bunalmış bıkmış bu konudan.ben bu kadar ağır sözleri haketmedim sana çok kırıldım de özür dilemesini bekle.ailen ne diyor bu konuya
lan lı lunlu konusmalar. ustelık annesıyle ve senle. at gıtsın nişanı . yarın pişman olablırsın evlendıgıne.
Dugunde tekrar takcaklar
Ailem allaha cok sukur arkamda cok uzulduler bu yasadigima biz neler dusunuyoruz oglan napiyor diyorlar. Ki ben detaylica anlatamadim onlara. Hakaret ve kufur kisimlarini atlayip sadece ozet gectim onlara
Bu yaziyi yazarken bile titreye titreye korka korka yaziyorum aman beni taniyan biri beni gorur tanir ben oldugumu anlar basima dert acarim diye. Ama ne yaptiysam olmuyor carem sizsiniz. Ben 24 yasinda bir genc kizim. İstanbulun en iyi ozel universtelerinden birinden mezunum. Ailem bosanmis babamla gorusmuyoruz pek. Cok sukur maddiyatimizda iyi.Durumum bu. Simdi olaya geceyim. Universitede okurken ayni okulumdan biriyle tanistim o bana baya asikti ama ben ona hicc asik olmadim hatta gordugumde aman uzak dursun diyodum. Arkdslarim hep sasiriyordu boyle bi cocugu nasi begenmiyorum diye ama inanin icim kaldirmiyordu derken bisure sonra bi nedenle ben bu cocugun arkdslik teklifini kabul ettim. Yani bi neden dedigim gucu kendine guveni okulda bilinmisligiydi binevi sigindim ona,bazi olaylardan oturu. Neyse gel gorki ben yine pek sevemedim onu ama onun bana sevgisi ilgisi alakasi ailemden gormedigim el ustunde tutmalari, onda gordum ve baglandim. Ben istanbulda yasiyorum ailemde burda onunda esas memleketi samsun ailesi samsunda ve mezun olduktan sonra oraya dondu. Orda supermarketleri var kendi marketlerinde calismaya basladi. Derken o samsun ben istanbul goturduk. Ama kiskancliklari diz boyu oldu. Ben okurken cok sosyaldim cok insanla tanisikligim vardi rahattim ailem beni sikmazdi. Ama o hayatima girip heleki burdan gidince kendinide asti 3 senedir boyle. Giyimimden, eve giris saatime, sacimdan, tirnagima, cevremdeki erkek sinege kadar herseyime karisiyor. Abartiyor demeyin, okulumda mini sortlar giycek kadar rahattim suan kot pantolon bile giyemiyorum. Arkadaslarimla tek tek konusup cikardi hepsini hayatimdan.Dahasi ben sosyal olmasi gereken uretmesi gereken biriyim babamlar o kadar para doktuler bana ustune ben iyi bir ogrenciydim basariliydim. Ama oturuyorum 1 senedir evde. Calistirtmiyor calisirsan isler degisir beni karsina alma diyor. Ona karsi gelmeye hayatimda ilk kez cesaret edemiyorum. Hayatimda ilk kez babam annem dahil birine kendi istemedigim seylerden dolayi itaat ediyorum. Aslinda ben boyle biri degilim. Asla birinin himayesine gircek biri degilim ama BASİRETİM baglandi resmen buna karsi. Ve nisanlandik haziranda dugunumuz var. Ve ben samsuna gidip orda ev kadini olmak istemiyorum. Ondanda kopamiyorum. Ha avantajlarina gelirsek nisanlimin. Durust delikanli kadinina deger veren el ustunde tutan eli bol comert heleki maddi anlamda fazla comert cok caliskan yakisikli ailesi de taninmis iyi bir aile samsunda. Benim ailemde cok begeniyor onu cok duzgun efendi saygili buluyor.Ama olumsuzluklari kiskanclik, sadece ona ait olmami isteme,beni bazen adam yerine koymama. Erkeklik taslamalari disarda. Herseyime karisma didikleme en kotusude cinselligimiz olmamasina ragmen adet gunume kdr bilio cunku basim agriyo desem neden soyle neden neden neden soyle cildirtma deyip aliyor herseyi agzimdan. Ben onu birakamiyorum. Ama onsuz bi hayattada pisman olmassam belki bambaska bi dunya beklio beni onuda merak ediyorum. Lutfen bana yol gosterin nolur.
Merhaba guzel arkadaslarim. Derdimi kime neye acacagimi sasirdim. Yine yazmistim bundan 1 ay once ama yok hala oldugum yerdeyim. Ben evlenmek istemiyorum. Daha 24 yasindayim nisanliyim.nisanlimla universiteden beri beraberiz. Neyse bunlardan 1 ay onceki yazimda bahsetmistim. Nisanlim bana gore degilde bicok kisiye gore yakisikli,egitimli isyeri sahibi durust sadik fazla guvenilir biri ve benim agzimin icine bakiyor aileside mukemmel gozukuyor suana kadar.Ama gel gorki kiskanc beni evden cikarmaz tum cevremi sildiren cevremde insan istemeyen haliyle unv mezunu olmama ragmen beni calistirmayan biri. Ustune buyuk sehirden kucuk bi karadeniz sehrine tasinmam gerek evlendigimde cunku orda yasiyor. Bana evlendigimizde herseyin yoluna gircegini suan uzak oldugu icin bana bunlari yasattigini soyluyorda Ya ben dayanamiyorum. Bilmiyorum onla ayda bir gorustugumuz icinmi bilmiyorum ama mutlu degilim. İcime kapandim iyice hep agliyorum kimseye acamiyorum derdimi. Nisani atsam diyorum nisanlim hayatimi sifirladi nasi baslicam bocalicammi dahasi ya pisman olursam diyorum, ama evlenmekte istemiyorum yok son 1 senem evde tek basima oturmakla gecti dayanamiyorum artik agliyorum durmadan. Lutfen yardim edin. Evlensem duzelirmi, ayrilsam pisman olurmuyum ne yapcam ben
Not: nisanlimida seviyorum ve inanilmaz saygi duyuyorum ona sanki bi buyugum gibi.
Merhaba arkadaslar. Bugun cok kotu bisey oldu. Ya bana nisanda takilan takilar bende duruyodu dugunede az kaldi. Kaynanam haber yollamis nisanlimla,nisanda taktigimiz takilari getirsin dugun curcunasinda unutur gelin demis. Nisanlimda beni arayip bunu soyledi bana. Bende dedimki bikac haftadir bu altin meselesi dolasip duruyor merak etmeyin altinlari getircem dememle nisanlim bi delirdi biz altinami merakliyiz. 3 kurusluk altininmi meraklisi olcaz. Dur ben sorcam sana dedi annesinin evine gitti. Anne soyle bu altinlari niye istiosun simdi soyle dedi bagirarak annesine. Ben telefondan duyuyorum. Anneside oglum bi sakinles dedi. Soyle lan soyle sen neden altinlari istedin bu kizdan dedi. Anneside oglum dugun karmasasinda unutulur diye istedim dedi. Sonra benim nisanlim iyice delirdi. Duydunmu neden oldugunu lan diye bana ne hakaretler ne kufurler ne bagirmalar. Ben sok oldum agzimi acamadim telefon elimde dinliyorum oyle bi 5 dkka dinlemisimdir sonra arkadan gorumcemin de bagrisini duyunca bi anda kendime geldim. Allah belani versin dedim kapattim telefonu. Aramamis beni. Ben ne yapayim simdi kafayi yicem. 3 kurus altin icin gordugum muameleye bak. Hayir benim hakkim allah katindada yasal olarakta nisan altinlari. Ama ben 1 ceyrege bile dokunmadim. Ailemede dokundurtmadim. Bizim bu dedim benim aslinda ama ben benim demedim nisanlimla benim dedim. Sakladim dugunden oncede getircektim zaten. Bu altinlarin pesine dusme nedir.Ustune hayatimda gormedigim hakareti gormek ne. Ben ne yapacagim.
Ben çok merak ediyorum konu sahibi sizin bu iş ne olacak sonun da.
Acaba evlenecek misiniz , mevlam resmen kulum bak bu adam böyle böyle ben sana gösterdim bir vesile ile demiş .
Amma madem üç beş kuruş altın bu kadar önemsiz verseydiniz çok büyütmüşsünüz gibi geldi.
Oruçlumuydu nişanlın bu ayrıntı önemli oruçlu idiyse ,yani insan oruçluyken normalden daha fazla sinirli olabiliyor.
Nisanlinla alakali actigin konulara baktigimda, gordugum sunlar:
- Asik degilsin
- Kiskanclik +++
- Istanbul'dan gitmek istemiyorsun
- Karadeniz'e yerlesip, ev hanimi olmak istemiyorsun
- Iyi bir uni yi bitirdigine ragmen calis(a)miyorsun
- Istedigin gibi giyinemiyorsun
- Herseyine karisiyor
- Kufur, hakaret.
- Saygi yok, sevgi yok ve en onemlisi mutlu degilsin.
Goz gore gore kendini atese atmak istiyorsan buyur evlen.
Biraz agir olucak ama, aklin varsa bu cocukla evlenmezsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?