Nişan atilcak galiba:( yardim edin

Allah razi olsun

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet cok agir bir sekilde ogrendim insallah canim Allah hayirli olani versin insallah

Ya ben herseye tamamim. Yeterki azicik saygi olsaydi

Ozur dilerim oncelikle yorumlari okumadim ilk sayfa disindakiler...bugun bunu yapan yarin neler yapar kim bilir..o altinlar sana takilmis kaynananin derdi ne..sen cocukmusun altinlar unutulurmus falan.. aklindan ne gecmis ki onun..annesine bile lan'li konusuyo..Allah buyuktur.evlenmeden once boyle biseyin yasanmasi size bir isaret olmasin sakin?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

☺hım kusura bakma cnm☺

rica ederim :)

bencede.galiba kv'den nişanlına çok baskı yapmış.oda bunalmış bıkmış bu konudan.ben bu kadar ağır sözleri haketmedim sana çok kırıldım de özür dilemesini bekle.ailen ne diyor bu konuya

Nişanda takilan altin gerimi istenirmis ya nasil bi mantkki gösteris meraki sadece allahtan benm basima gelmedi nişanda takilan bileziklerim düğün günü kolumdaydi diger düğün için alinanlarida düğünde taktilar yani nisanlinin tavrida hos olmamış

lan lı lunlu konusmalar. ustelık annesıyle ve senle. at gıtsın nişanı . yarın pişman olablırsın evlendıgıne.

Ailem allaha cok sukur arkamda cok uzulduler bu yasadigima biz neler dusunuyoruz oglan napiyor diyorlar. Ki ben detaylica anlatamadim onlara. Hakaret ve kufur kisimlarini atlayip sadece ozet gectim onlara

lan lı lunlu konusmalar. ustelık annesıyle ve senle. at gıtsın nişanı . yarın pişman olablırsın evlendıgıne.

Hayallerim umutlarim hersey 3-5 lira icin puf diyip ucacak yani bu kdr basitmi ya bu kdr basitmiydi onun icin bu kdrmiydi degerim 3-5 gr altin kadarmiydim ben

Dugunde tekrar takcaklar

Yok artık çok çok afedersiniz ama bu biraz görgüsüzlük ve gösteriş meraklilar galiba.
Insan taktığı altını tekrar takarmi? Az olsun temiz olsun bence.
Allah yardımcınız olsun

iyi olmuş anlatmadığın.dahada olumsuz düşünmeni istemem ama şimdiden böyle ufacık bir konuda hakaret küfür eden ileride ne yapar diye aklıma geliyor.bazen kalbimize söz geçirmemiz gerekebiliyor canım.nolursa olsun kalbini dinlemen için hayatını birleştirecek insanın seni hiç üzmemesi lazımki cesareti ondan alabilesin

Nisanlinla alakali actigin konulara baktigimda, gordugum sunlar:

- Asik degilsin
- Kiskanclik +++
- Istanbul'dan gitmek istemiyorsun
- Karadeniz'e yerlesip, ev hanimi olmak istemiyorsun
- Iyi bir uni yi bitirdigine ragmen calis(a)miyorsun
- Istedigin gibi giyinemiyorsun
- Herseyine karisiyor
- Kufur, hakaret.
- Saygi yok, sevgi yok ve en onemlisi mutlu degilsin.

Goz gore gore kendini atese atmak istiyorsan buyur evlen.

Biraz agir olucak ama, aklin varsa bu cocukla evlenmezsin.

Son düzenleme:
Ben çok merak ediyorum konu sahibi sizin bu iş ne olacak sonun da.
Acaba evlenecek misiniz , mevlam resmen kulum bak bu adam böyle böyle ben sana gösterdim bir vesile ile demiş .
Amma madem üç beş kuruş altın bu kadar önemsiz verseydiniz çok büyütmüşsünüz gibi geldi.
Oruçlumuydu nişanlın bu ayrıntı önemli oruçlu idiyse ,yani insan oruçluyken normalden daha fazla sinirli olabiliyor.

Oructu ama acali saatler oldu hala ne aradi ne sordu. Bide ben altinda degilimki sorun isteyis sekili ve hakareti

Eski konunu okudum Allah sana kopruden once son cikisi gostermis hic dusunme ve at nisani kiskanc biri ile bir omur gecmez giydigine arkadasina calismana uretmene karisiyor kaldi ki daha babanin annenin evindeyken bir birey olarak sana saglanan tum ozgurlukleri kisitlamis dusunecek daha neyin var don bak kendine 10 sene once olmak istedigin insan ile oldugun arasinda ki farka ve bunu olusturan etkenlere

Peki hayatima nasil sifirdan baslicam. Hep korktum hep cesaretsizligimden bunlari yasiyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…