Nişan atma sonrası çöküş

Bu kadar annesinin eteğinin altında yaşayan adamdan eş de olmaz, baba da olmaz.
Acınıza gelince, hiçbir acı sonsuz değil inanın bana. Her şey geçiyor, bu da geçecek..
Bol bol arkadaşlarınızla dışarı çıkın, bu dönemi yakından bilen kız arkadaşlarınızla birarada olun. Kadın kadının yurdudur, kız arkadaşlar candır.

sabır niye senden bekleniyor annesi sabretsin
sen zaten zorlamamışsın, fazla birşey istememişsin e birlikte yapalımda demişsin daha ne? BAHANE BUNLAR. Sakın geri dönmeye çalışırsa affetme.
Annesiyle konuşmuş sözde kavga etmiş bana öyle davranmaması için ama hiçbir değişiklik yoktu kadında yine aynı yine aynı.En son gücüm tükendi dedi ama yok hiçbir zaman anlamadı beni

Çevremdeki birçok arkadaşım aynısını düşünüyor çok bile sabrettin diyor ama işte.Zaten artık yazma dedi zamana bırakalım dedi ama ümitlenme dedi konuşmam daha da böyle diyen birisiyle.Kendimden utanıyorum yalvardığım için

Boş ver aşkta gurur olmaz ama yeter bu kadar

Çok afedersiniz ama böyle karı kılıklı adamdan koca olmazmış zaten iyi ki de ayrılmışsınız. Evlensen anamda anam diyecekti sürekli ve sonunda boşanacaktınız yine. Annesiyle göbek bağı ayrılmış biri çıkar birgün karşına umarım. Böyle erkekler mümkünse kimseyle evlenmesin

Annesiyle konuşmuş sözde kavga etmiş bana öyle davranmaması için ama hiçbir değişiklik yoktu kadında yine aynı yine aynı.En son gücüm tükendi dedi ama yok hiçbir zaman anlamadı beni
İşte annesine rest çekemiyor sözde erkek sizden çıkartıyor hırsını.

Boşanma avukatı olarak söylüyorum. Millet 30 senelik evliliği ini bitirip rahatlıyor.
Bu sancı normal, zamanla geçecektir.
Allah kurtarmış nişanlıyken görmüşsün gerçek yüzünü. daha yolun başında arkanda duramayan vasıfsız biri en basit zorlukta ortada bırakırdı seni.
İkinizken esip gürlemek kolay. Asıl mesele herkese karşı dimdik senin yanında olması.

Üzülme demicem şuan üzülmen normal.Aile çok önemli maalesef iyi birisi de olsa çünkü sen unutuyorsun ailen olumsuzluğu unutmuyor.Benim eşimle ailelerimiz baya kaos.yasadi.Bende çok seviyorum eşimi.Ama ayrılmak zorunda kaldım.Fazla da canını sıkma stresten ben hasta oldum.Yeni iyileşiyorum.Belki barisirsiniz.Nisanlin ailesine ben bu kızı seviyorum başkasıyla evlenmem derse dik durursa o aile mecbur kabul eder seni.Zamana bırak olmazsa da hayır olursa ayrı bir hayır

Erkekler neden aileleri söz konusu olduğunda sessizlesiyorlar.

İnan bana evlensen asla mutlu olamazdın, annesinin ağzıyla konuşan adamdan hayır gelmez, evlenmeden balık kokmuş zaten ...

Hala çok şaşkınım bittiği için.Eylülde düğünümüz olacaktı.Annesi sonrasında yalandan aradı isterseniz evlenin karışmayız dedi ama hep oğlunun gözünü boyamak için.Oğlu da bak annem ne kadar iyi utan biraz dedi durdu o cümleden sonra ama öyle bir konuşma şekli vardı ki kadının.Severken ayrılmak çok zor.Hakkımızda hayırlısı olsun

Amin canım.Benim düğünüme 1 hafta vardı.Herseyim hazırdı.Hala da soranlar oluyor.İptal oldu mu ertelediniz mi diye ? Seviyorsa barışmak için çabalar.Anne Baba'nın gönlünü eder.Olmazsa da dünyanın sonu değil.Allah kurtarıyor belki.Cocukla baba evine dönmek kolay mı.Annesinden eziyet çekeceksin belki.Bu yaşıma kadar eşimin annesinden başka bana bu kadar eziyet eden insan görmedim ben.

Oğlu da bak annem ne kadar iyi utan biraz dedi durdu o cümleden sonra ama öyle bir konuşma şekli vardı ki kadının.
Kız git çocuk sevindir gözünü seveyim az kala bu kadar salak, pısırık ana kuzusu bir kocan olacaktı. Allah korumuş bunlar çok çektirirdi sana.

Böyle sümsük adamı sevme Allah için, bir de yalvarmışsın bu adamdan ne köy olur ne de kasaba, evlenirsen evliliğini kayınvalidenin yöneteceğini de unutma , en ufak kayınvalidenin sözünden çıktığında evliliğin sarsılacak tüm dengeler annesine göre ayarlanacak , böyle bir evliliğin mi olsun istiyorsun, kayınvalide yüzünden birsürü insan neler çekiyor en son evliliğini bitiriyorlar akıllarını kaçırmamak için, burdaki konuları okumuyor musun, yalvarma şu sümsüğe...

O kadar ben bir yorum ki Annesiyle geçinemezdim sürekli yalan söylüyordu sürekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…