- 24 Ocak 2013
- 2.562
- 8.472
- 358
- Konu Sahibi bursakesta
-
Bu kadar annesinin eteğinin altında yaşayan adamdan eş de olmaz, baba da olmaz.Merhaba hanımlar, içimi dökmek için foruma kaydoldum.
Ocak ayında 2 yıllık erkek arkadaşımla nişanlandık.İlk görüşte evleneceğim insan bu dedim ama o dönem istemedim evlenmek.(2 yıllık ilişkimizden 7 yıl öncesinde bir tanışıklığımız vardı ama yaşımız küçüktü diye istemedim.)O bekledi bekledi beni evliliğe ikna etmek için çok çabaladı.Şuan 26 yaşındayız.Her şey çok güzeldi çok uyumluyduk hiç kavga etmezdik,taki aileler tanışana kadar hiçbir problemimiz yoktu.Aileler tanışınca aradaki kültür farkı,yanlış anlaşılmalar ve en büyük sebep annesinin hevessizliği ve (ona başka birini uygun görüyormuş sonradan duydum) nişanlımı doldurması derken nişan attık.Annesi o kadar üstüme geliyordu ki ne eşya istedim ne başka bir şey buna rağmen yaptıklarını beğenmiyormuşum ben de (maalesef ki )bu durumu nişanlımla paylaştım meğer onu şikayetlerimle hep yemişim öyle dedi ayrılırken.Halbuki amacım sadece düzeltmesini sağlamaktı ama nafile kadın istemiyormuş ki.En son ayrılırken bu şikayetlerim bana annem ne yapsa beğenmediniz seninle evlenirsek mutsuz oluruz diye geri döndü ve seni çok sevsem de seninle asla evlenmeyeceğim dedi gitti.Ailelerde sustular sadece hiç kimse nişan atılmasın diye uğraşmadı bile.Çok yalvardım bitmesin diye ama bitti.Çok üzgünüm bu acı nasıl geçer bilmiyorum.
Annesiyle konuşmuş sözde kavga etmiş bana öyle davranmaması için ama hiçbir değişiklik yoktu kadında yine aynı yine aynı.En son gücüm tükendi dedi ama yok hiçbir zaman anlamadı benisabır niye senden bekleniyor annesi sabretsin
sen zaten zorlamamışsın, fazla birşey istememişsin e birlikte yapalımda demişsin daha ne? BAHANE BUNLAR. Sakın geri dönmeye çalışırsa affetme.
Çevremdeki birçok arkadaşım aynısını düşünüyor çok bile sabrettin diyor ama işte.Zaten artık yazma dedi zamana bırakalım dedi ama ümitlenme dedi konuşmam daha da böyle diyen birisiyle.Kendimden utanıyorum yalvardığım içinYani yavrucum sıkıntı yaşardın dengeyi kuramazdı o adam. İnsanın aşktan gözü kör oluyor şu an özlediğin için kendini suçlu görüyorsundur keşke böyle olmasaydı falan diyorsundur ama önce kendini sebebinin sen olmadığına inandır. Bak babası hakkında kötü bir şey söylemiyorsun, niye annesi? Demek ki problematik olan o. Daha fazla arayıp sorma yalvarma sakın cool takıl
Boş ver aşkta gurur olmaz ama yeter bu kadarÇevremdeki birçok arkadaşım aynısını düşünüyor çok bile sabrettin diyor ama işte.Zaten artık yazma dedi zamana bırakalım dedi ama ümitlenme dedi konuşmam daha da böyle diyen birisiyle.Kendimden utanıyorum yalvardığım için
Çok afedersiniz ama böyle karı kılıklı adamdan koca olmazmış zaten iyi ki de ayrılmışsınız. Evlensen anamda anam diyecekti sürekli ve sonunda boşanacaktınız yine. Annesiyle göbek bağı ayrılmış biri çıkar birgün karşına umarım. Böyle erkekler mümkünse kimseyle evlenmesinElimden geleni yaptım dedi ama sen ailemi böyle kabul etmedin dedi,kim kaynanasını seviyor ki keşke bize yansıtıp ilişkimizi bitirmeseydin dedi ama anlamıyor o dönem o kadar zorlanıyordum ki hazırlıklar derken hiç gelin gibi hissetmedim
İşte annesine rest çekemiyor sözde erkek sizden çıkartıyor hırsını.Annesiyle konuşmuş sözde kavga etmiş bana öyle davranmaması için ama hiçbir değişiklik yoktu kadında yine aynı yine aynı.En son gücüm tükendi dedi ama yok hiçbir zaman anlamadı beni
Merhaba hanımlar, içimi dökmek için foruma kaydoldum.
Ocak ayında 2 yıllık erkek arkadaşımla nişanlandık.İlk görüşte evleneceğim insan bu dedim ama o dönem istemedim evlenmek.(2 yıllık ilişkimizden 7 yıl öncesinde bir tanışıklığımız vardı ama yaşımız küçüktü diye istemedim.)O bekledi bekledi beni evliliğe ikna etmek için çok çabaladı.Şuan 26 yaşındayız.Her şey çok güzeldi çok uyumluyduk hiç kavga etmezdik,taki aileler tanışana kadar hiçbir problemimiz yoktu.Aileler tanışınca aradaki kültür farkı,yanlış anlaşılmalar ve en büyük sebep annesinin hevessizliği ve (ona başka birini uygun görüyormuş sonradan duydum) nişanlımı doldurması derken nişan attık.Annesi o kadar üstüme geliyordu ki ne eşya istedim ne başka bir şey buna rağmen yaptıklarını beğenmiyormuşum ben de (maalesef ki )bu durumu nişanlımla paylaştım meğer onu şikayetlerimle hep yemişim öyle dedi ayrılırken.Halbuki amacım sadece düzeltmesini sağlamaktı ama nafile kadın istemiyormuş ki.En son ayrılırken bu şikayetlerim bana annem ne yapsa beğenmediniz seninle evlenirsek mutsuz oluruz diye geri döndü ve seni çok sevsem de seninle asla evlenmeyeceğim dedi gitti.Ailelerde sustular sadece hiç kimse nişan atılmasın diye uğraşmadı bile.Çok yalvardım bitmesin diye ama bitti.Çok üzgünüm bu acı nasıl geçer bilmiyorum.
Üzülme demicem şuan üzülmen normal.Aile çok önemli maalesef iyi birisi de olsa çünkü sen unutuyorsun ailen olumsuzluğu unutmuyor.Benim eşimle ailelerimiz baya kaos.yasadi.Bende çok seviyorum eşimi.Ama ayrılmak zorunda kaldım.Fazla da canını sıkma stresten ben hasta oldum.Yeni iyileşiyorum.Belki barisirsiniz.Nisanlin ailesine ben bu kızı seviyorum başkasıyla evlenmem derse dik durursa o aile mecbur kabul eder seni.Zamana bırak olmazsa da hayır olursa ayrı bir hayırMerhaba hanımlar, içimi dökmek için foruma kaydoldum.
Annesi öyle zor biriydi ki.Şuan onu özledikçe aklıma annesinin yaptıklarını getiriyorumİşte annesine rest çekemiyor sözde erkek sizden çıkartıyor hırsını.
Erkekler neden aileleri söz konusu olduğunda sessizlesiyorlar.Boşanma avukatı olarak söylüyorum. Millet 30 senelik evliliği ini bitirip rahatlıyor.
Bu sancı normal, zamanla geçecektir.
Allah kurtarmış nişanlıyken görmüşsün gerçek yüzünü. daha yolun başında arkanda duramayan vasıfsız biri en basit zorlukta ortada bırakırdı seni.
İkinizken esip gürlemek kolay. Asıl mesele herkese karşı dimdik senin yanında olması.
Kin öfke nefret kalbimize zarar veriyor.Annesi öyle zor biriydi ki.Şuan onu özledikçe aklıma annesinin yaptıklarını getiriyorum
İnan bana evlensen asla mutlu olamazdın, annesinin ağzıyla konuşan adamdan hayır gelmez, evlenmeden balık kokmuş zaten ...Merhaba hanımlar, içimi dökmek için foruma kaydoldum.
Hala çok şaşkınım bittiği için.Eylülde düğünümüz olacaktı.Annesi sonrasında yalandan aradı isterseniz evlenin karışmayız dedi ama hep oğlunun gözünü boyamak için.Oğlu da bak annem ne kadar iyi utan biraz dedi durdu o cümleden sonra ama öyle bir konuşma şekli vardı ki kadının.Severken ayrılmak çok zor.Hakkımızda hayırlısı olsunÜzülme demicem şuan üzülmen normal.Aile çok önemli maalesef iyi birisi de olsa çünkü sen unutuyorsun ailen olumsuzluğu unutmuyor.Benim eşimle ailelerimiz baya kaos.yasadi.Bende çok seviyorum eşimi.Ama ayrılmak zorunda kaldım.Fazla da canını sıkma stresten ben hasta oldum.Yeni iyileşiyorum.Belki barisirsiniz.Nisanlin ailesine ben bu kızı seviyorum başkasıyla evlenmem derse dik durursa o aile mecbur kabul eder seni.Zamana bırak olmazsa da hayır olursa ayrı bir hayır
Amin canım.Benim düğünüme 1 hafta vardı.Herseyim hazırdı.Hala da soranlar oluyor.İptal oldu mu ertelediniz mi diye ? Seviyorsa barışmak için çabalar.Anne Baba'nın gönlünü eder.Olmazsa da dünyanın sonu değil.Allah kurtarıyor belki.Cocukla baba evine dönmek kolay mı.Annesinden eziyet çekeceksin belki.Bu yaşıma kadar eşimin annesinden başka bana bu kadar eziyet eden insan görmedim ben.Hala çok şaşkınım bittiği için.Eylülde düğünümüz olacaktı.Annesi sonrasında yalandan aradı isterseniz evlenin karışmayız dedi ama hep oğlunun gözünü boyamak için.Oğlu da bak annem ne kadar iyi utan biraz dedi durdu o cümleden sonra ama öyle bir konuşma şekli vardı ki kadının.Severken ayrılmak çok zor.Hakkımızda hayırlısı olsun
Şimdiki aklım olsaydı ah ah.Yalvarmamla egosunu tavan yaptım o kadarErkeklere ayrılmamak için yalvarmak nedir yahu. Bırakın gitsin. Sanki kimle evlenecek pislik.
Kız git çocuk sevindir gözünü seveyim az kala bu kadar salak, pısırık ana kuzusu bir kocan olacaktı. Allah korumuş bunlar çok çektirirdi sana.Oğlu da bak annem ne kadar iyi utan biraz dedi durdu o cümleden sonra ama öyle bir konuşma şekli vardı ki kadının.
Böyle sümsük adamı sevme Allah için, bir de yalvarmışsın bu adamdan ne köy olur ne de kasaba, evlenirsen evliliğini kayınvalidenin yöneteceğini de unutma , en ufak kayınvalidenin sözünden çıktığında evliliğin sarsılacak tüm dengeler annesine göre ayarlanacak , böyle bir evliliğin mi olsun istiyorsun, kayınvalide yüzünden birsürü insan neler çekiyor en son evliliğini bitiriyorlar akıllarını kaçırmamak için, burdaki konuları okumuyor musun, yalvarma şu sümsüğe...Hala çok şaşkınım bittiği için.Eylülde düğünümüz olacaktı.Annesi sonrasında yalandan aradı isterseniz evlenin karışmayız dedi ama hep oğlunun gözünü boyamak için.Oğlu da bak annem ne kadar iyi utan biraz dedi durdu o cümleden sonra ama öyle bir konuşma şekli vardı ki kadının.Severken ayrılmak çok zor.Hakkımızda hayırlısı olsun
O kadar ben bir yorum kiAmin canım.Benim düğünüme 1 hafta vardı.Herseyim hazırdı.Hala da soranlar oluyor.İptal oldu mu ertelediniz mi diye ? Seviyorsa barışmak için çabalar.Anne Baba'nın gönlünü eder.Olmazsa da dünyanın sonu değil.Allah kurtarıyor belki.Cocukla baba evine dönmek kolay mı.Annesinden eziyet çekeceksin belki.Bu yaşıma kadar eşimin annesinden başka bana bu kadar eziyet eden insan görmedim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?