- 3 Ekim 2025
- 77
- 18
- 3
- Konu Sahibi papatyalardiyar
-
Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız evim var dayalı döşeli emek emek aldım her şeyi hayallerim de vardıbarışırsan sonuçlarına katlanman gerek o sana akıl verenlerın hepsi kara gunde karanlığa karışır kimse olmaz
yalan söylüyor en başta hep olacak hayatın boyunca napim evi adam dalavereci olduktan sonra güvenmıyorsun birde yanı orası bambaşka bir boyutSiz benim yerimde olsanız ne yapardınız evim var dayalı döşeli emek emek aldım her şeyi hayallerim de vardı
Milletin para döktü diye gireceğiniz evde evlilikte bol bol göz yaşı dökme garantisi de var. Peki bunun için ne gibi bir çözüm sunuyorlar? Yalan söylüyor adam yani böyle bir insana güvenilir mi ya? Ayrıca niye başkasıyla tekrar olamayasınız? Dünyada tek erkek nişanlınız olacak yalancı vatandaş mı? Kendinizi ateşe atmayın…Nişan attım biliyorsunuz arkadaşlar ve herkes niye attın bu sebeblerden atılmaz çözülür vs dediler her şeyin çok iyi güzel eşyaların kurulu dediler ben çok üzüldüm onların böyle söylemesine ailen o kadar para döktü karşı tarafta aynı şekil de konuşup barışın falan dediler bizi buluşturdular konuştuk beni bırakmak istemiyor nişanlı olduğum kişi ama ben onunla hep kavga ediyorum bana yalan söylüyor kandırıyor kendimi kötü hissediyorum yanlış mı yapıyorum çok üzgünüm pişman olmak istemiyorum zor işler kızlar bidaha kimseyle olamam diye de korkuyorum
Nişan attım biliyorsunuz arkadaşlar ve herkes niye attın bu sebeblerden atılmaz çözülür vs dediler her şeyin çok iyi güzel eşyaların kurulu dediler ben çok üzüldüm onların böyle söylemesine ailen o kadar para döktü karşı tarafta aynı şekil de konuşup barışın falan dediler bizi buluşturdular konuştuk beni bırakmak istemiyor nişanlı olduğum kişi ama ben onunla hep kavga ediyorum bana yalan söylüyor kandırıyor kendimi kötü hissediyorum yanlış mı yapıyorum çok üzgünüm pişman olmak istemiyorum zor işler kızlar bidaha kimseyle olamam diye de korkuyorum
Haklısınız ama nişanı attıktan sonra kimseye güvenemezsem kimse bakmazsa nişan attım diye bana Korkuttular beniyalan söylüyor en başta hep olacak hayatın boyunca napim evi adam dalavereci olduktan sonra güvenmıyorsun birde yanı orası bambaşka bir boyut
Eşya mutluluk getirmez eşyalar kuruldu deyip aman evlen ne olacak diyenler kötü günde yanınızda olmayacak o dört duvar arasında neler yaşadığınızı bilmeyecek.Eşya mı önemli sizin geleceğiniz mutlu ve huzurlu olmanız mı?Nişan attım biliyorsunuz arkadaşlar ve herkes niye attın bu sebeblerden atılmaz çözülür vs dediler her şeyin çok iyi güzel eşyaların kurulu dediler ben çok üzüldüm onların böyle söylemesine ailen o kadar para döktü karşı tarafta aynı şekil de konuşup barışın falan dediler bizi buluşturdular konuştuk beni bırakmak istemiyor nişanlı olduğum kişi ama ben onunla hep kavga ediyorum bana yalan söylüyor kandırıyor kendimi kötü hissediyorum yanlış mı yapıyorum çok üzgünüm pişman olmak istemiyorum zor işler kızlar bidaha kimseyle olamam diye de korkuyorum
İyi barış, bir kaç çocuktan sonra, başka şeylerde eklenir bosanirsin, evinin ve hayallerinin tadını çıkar bı süre madem. Önemli çünkü. Hayalleri falan yaşamadan bitirmek olmaz, ha tabi yaşayabilirsen.Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız evim var dayalı döşeli emek emek aldım her şeyi hayallerim de vardı
öf abartma ya amma drama queen çıktın he ilk yüzük atan sen değilsin bende boşandım kaç kez barışmak istedi napaydım azrailimle mi barışsaydım biraz mantıklı ol bu duygusallık fazlaHaklısınız ama nişanı attıktan sonra kimseye güvenemezsem kimse bakmazsa nişan attım diye bana Korkuttular beni
Annem babam zaten istemiyor seni kandırıyor diyorlar onlar haricindeki insanlar canımı sıkıyor herkeste sorun var alttan al git akıllanır olur böyle şeyler evin hazır diyorlar evi de benim üstüme yapmışlardı nişanlımın üstüne değil de bunu duyan sa Oo çok şanslısın sakın ayrılma bidaha bulamazsın böylesini diyorlarMilletin para döktü diye gireceğiniz evde evlilikte bol bol göz yaşı dökme garantisi de var. Peki bunun için ne gibi bir çözüm sunuyorlar? Yalan söylüyor adam yani böyle bir insana güvenilir mi ya? Ayrıca niye başkasıyla tekrar olamayasınız? Dünyada tek erkek nişanlınız olacak yalancı vatandaş mı? Kendinizi ateşe atmayın…
Ay bu kadar dramatikleştirmeyin ya, elalemin de aklıyla hareket etmeye kalkmayın. Biraz kafanızı kullanınSiz benim yerimde olsanız ne yapardınız evim var dayalı döşeli emek emek aldım her şeyi hayallerim de vardı
Ailenizden başka kimseyi dinlemeyin kafanızı üzerinize yapılan evin duvarlarına vurursunuz. Başka da bişey demiyorum.Annem babam zaten istemiyor seni kandırıyor diyorlar onlar haricindeki insanlar canımı sıkıyor herkeste sorun var alttan al git akıllanır olur böyle şeyler evin hazır diyorlar evi de benim üstüme yapmışlardı nişanlımın üstüne değil de bunu duyan sa Oo çok şanslısın sakın ayrılma bidaha bulamazsın böylesini diyorlar
Siz olsanız benim yerimde bu anlattıklarımdan yola çıkarak ne yapardınızİyi barış, bir kaç çocuktan sonra, başka şeylerde eklenir bosanirsin, evinin ve hayallerinin tadını çıkar bı süre madem. Önemli çünkü. Hayalleri falan yaşamadan bitirmek olmaz, ha tabi yaşayabilirsen.
aşkm sen sana söyleneni de anlamak istediğin gibi anlıyorsun ama sana burda gılgılamış destanı bile yazsak boş git barış gör tersten ne diyimSiz olsanız benim yerimde bu anlattıklarımdan yola çıkarak ne yapardınız
Şu düşünce yapısıyla biz nasıl mücadele edelim? Dünya da ilk nişan atan sizmiş, nişan atmak ayıp bir şeymiş ,tüm hayatın can damarıymış herşeyden önemliymiş gibi davranan - düşünen birine biz ne desek boş....Gün gelecek keşke zamanı geriye sarmak mümkün olsa da kendim için yaşasaydım diyeceksiniz ama mümkün olmayacak.... Zaman acımasız bir canavar ve asla aldığını geri vermezHaklısınız ama nişanı attıktan sonra kimseye güvenemezsem kimse bakmazsa nişan attım diye bana Korkuttular beni
Haklısın ama benim kafam çok karışık her kafadan bi ses çıkıyor kimse çıkmaz karşına diyorlar evlen evin içine girince sahip çıkarsınız diyorlar benim anlattıklarım çok basit geliyor insanlaraöf abartma ya amma drama queen çıktın he ilk yüzük atan sen değilsin bende boşandım kaç kez barışmak istedi napaydım azrailimle mi barışsaydım biraz mantıklı ol bu duygusallık fazla
Ben buraya yazdıklarımı çevrendekilere söylüyorum ve abartma olur barışırsınız evlenmeden olur böyle şeyler şeytan araya giriyor vs gibi laflar ediyolar kimse benim sorun ettiklerimi önemsemiyor evin var süper otur geç erkek akıllanır bu devirde böyle nasıl bulacaksın diyorlar bende iyi değilim ve nasipten öte yol yok bana göre nasibimde varsa evleneceğim kişi beni bulur bi şekilde tanışırız ama acaba ben mi çok hayalperes düşünüyorum siz olsanız nasıl bi yol izlersiniz evlenip deneyim inanayım der misiniz yoksa verdiğiniz kararın arkasında durup yolunuza mı bakarsınız biraz uzun yazdım ama sizin yazmanız bana çok doğru geliyor iyi geliyor net olmanız açıkça yazmanızŞu düşünce yapısıyla biz nasıl mücadele edelim? Dünya da ilk nişan atan sizmiş, nişan atmak ayıp bir şeymiş ,tüm hayatın can damarıymış herşeyden önemliymiş gibi davranan - düşünen birine biz ne desek boş....Gün gelecek keşke zamanı geriye sarmak mümkün olsa da kendim için yaşasaydım diyeceksiniz ama mümkün olmayacak.... Zaman acımasız bir canavar ve asla aldığını geri vermez
Verdiğim kararın arkasında durmaya çalışıyorum ama insanlar pişman olacaksın yapma diyorlar anlattığım şey önemsiz geliyor onlaraaşkm sen sana söyleneni de anlamak istediğin gibi anlıyorsun ama sana burda gılgılamış destanı bile yazsak boş git barış gör tersten ne diyim
nıye çıkmasın yalancıdan bol ne varHaklısın ama benim kafam çok karışık her kafadan bi ses çıkıyor kimse çıkmaz karşına diyorlar evlen evin içine girince sahip çıkarsınız diyorlar benim anlattıklarım çok basit geliyor insanlara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?