- Konu Sahibi papatyalardiyar
-
Boşanmaktan iyidir...Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız evim var dayalı döşeli emek emek aldım her şeyi hayallerim de vardı
Önemsenmiyorum her istediğini alıyorum yaranamıyorum diyo da ne alaka yaDün Instagramda psikolog ya da aile danışmanı birisinin paylaştığı yazıya denk geldim. Danışanı 18 yıllık evli ve 16 yaşında çocuk annesiymis, eşi tarafından hep yok sayılmış. En son kanser olmuş ve ona rağmen çocuğu ile kemoterapiye gidiyormuş düşün. Önemsemeyen, sevmeyen insanla yola çıkılmaz.
Zaten bi kere üstüme yürümüştü sözünü dinletemeyincepay biç iste daha nisan atinca bile bunca tantana cikaran bir cevredesin. ya evlensen bunlar seni boşatir mi? aldatilsan "her erkek yapar abartma" derler, dayak yesen "dayak mi o bir fiske vurmuş" derler, cocugunu dövse "annen babani rezil mi edeceksin cocukla dönüp" derler.
şükret ki birakmissin ilerlemeden, bundan dönemiyorsan devaminda hic donemezdin
nişan atip baskasiyla evlenen, mutlu olan cok var ama nisan atmaktan korkup devam edip eziyet cekenlerin sayisi cok cok daha fazla. kkda ucbes sayfa gez elbet birinin konusunu okursun. ya da kötü kocali konulara "nisanliyken anlamadiniz mi" diye sor, anlayip cesaret edemediklerini okursun
Haklısınız sadece büyük bi hayal kırıklığı benim için be şuan güzel anılarımız hayallerimiz aklıma geliyor yaşadığım şeyler daha üstün tabipay biç iste daha nisan atinca bile bunca tantana cikaran bir cevredesin. ya evlensen bunlar seni boşatir mi? aldatilsan "her erkek yapar abartma" derler, dayak yesen "dayak mi o bir fiske vurmuş" derler, cocugunu dövse "annen babani rezil mi edeceksin cocukla dönüp" derler.
şükret ki birakmissin ilerlemeden, bundan dönemiyorsan devaminda hic donemezdin
nişan atip baskasiyla evlenen, mutlu olan cok var ama nisan atmaktan korkup devam edip eziyet cekenlerin sayisi cok cok daha fazla. kkda ucbes sayfa gez elbet birinin konusunu okursun. ya da kötü kocali konulara "nisanliyken anlamadiniz mi" diye sor, anlayip cesaret edemediklerini okursun
e iste düşünZaten bi kere üstüme yürümüştü sözünü dinletemeyince
Oladabilirsin belki şimdikinden çok daha kötü biri ile bilmeden evleneceksin ama olasılıkları düşünerek yaşanmaz şu anda yasiyoruz değil mi dünde ya da yarinda değilŞuan bana çok iyi geldi bu yorum herkes karabasan gibi kötü konuşuyor atma bulamazsın bilmem ne inşallah bende bana zarar veren kangren yeri kesip atmam lazım nişan atıp pişman olmak istemiyorum
Şuan herşey çok yeni çok taze böyle düşünmen çok normal. Zamanla herşeyi unutursun karşına biri çıkar güzel bir birliktelik yaşarsın. Bir kere olmayan bir daha olmuyor bunu bil. Bardak misali kırıldımı belki yeniden eski haline gelmiyor bu yaşananları asla unutamazsın evlensen bile tüm bu yaşananları halı altına süpüreceksin ve zamanı gelince tüm hepsi tekrar tekrar hortlayacak. Huzursuzluk garantiHaklısınız ama nişanı attıktan sonra kimseye güvenemezsem kimse bakmazsa nişan attım diye bana Korkuttular beni
Alttan alıp susmam lazım hep benim karşı taraf kendini haklı sanıyor hepŞuan herşey çok yeni çok taze böyle düşünmen çok normal. Zamanla herşeyi unutursun karşına biri çıkar güzel bir birliktelik yaşarsın. Bir kere olmayan bir daha olmuyor bunu bil. Bardak misali kırıldımı belki yeniden eski haline gelmiyor bu yaşananları asla unutamazsın evlensen bile tüm bu yaşananları halı altına süpüreceksin ve zamanı gelince tüm hepsi tekrar tekrar hortlayacak. Huzursuzluk garanti
Eşyalar alındı diye hayatını mı yakacaksın?Nişan attım biliyorsunuz arkadaşlar ve herkes niye attın bu sebeblerden atılmaz çözülür vs dediler her şeyin çok iyi güzel eşyaların kurulu dediler ben çok üzüldüm onların böyle söylemesine ailen o kadar para döktü karşı tarafta aynı şekil de konuşup barışın falan dediler bizi buluşturdular konuştuk beni bırakmak istemiyor nişanlı olduğum kişi ama ben onunla hep kavga ediyorum bana yalan söylüyor kandırıyor kendimi kötü hissediyorum yanlış mı yapıyorum çok üzgünüm pişman olmak istemiyorum zor işler kızlar bidaha kimseyle olamam diye de korkuyorum
O eve girmeden şimdi dönmeklrle o eve girip çoluk çocuğa karışıp tasi tarağı toplamak arasında dağlar kadar fark var bunu bi düşünün. Kurulu eşyalı gıcır gıcır o evler her şeye yetmiyorSiz benim yerimde olsanız ne yapardınız evim var dayalı döşeli emek emek aldım her şeyi hayallerim de vardı
Sabah sabah o kadar mutlu oldum ki yazınıza gerçekçi ve motive edici bir yazı bende istemezdim tabiki atmak ama artık boyumu aştı katlanamadım anlaşamıyorduk attım şuan yaşadığım güzel anılar hayaller aklıma geliyor ama geçici bir süreç unuturum inşallah hatırlamam şuan kimseyi sevemeyecek gibiyim ama sizde benim gibi durumdan geçmişsiniz şuan arkanıza bakmıyorsunuz hiç bende öyle olurum inşallah2-3 yil once dugune yakin bir zamanda ex kisisi atti yuzugu bir kiskanclik aninda. Hala ara ara yazar farkli numaralardan. Attigi an engellerim. Asla geri adim atmadim. Cok uzuldum tabi o donem ama sonra gozlerimden o sis perdesi kalktikca, uzuntum azaldikca hergun sukrettim. Insan icindeyken goremiyor ama bitiyorsa bir sebebi vardir. En cok sukrettigimde eger evlenmis olsaydik ben 3 yildir o ruh hastasi kiskanc, paranoyakla yasiyor olcaktimmm ALLAH KORUDU :) Simdide dunya tatlisi bir beyleyim. Hem cok ilgili, hem cok duskun ve kendim gibi olabildigim, hastalikli sevginin olmadigi cok saglikli bir iliskideyim. Ondandirki kiz kardesim, uzulme icine dert etme. Eger o yuzugu aticak raddeye gelmissen demekki ortada ciddi sorunlar var. Giden para olsun. Sen ic huzurunu saglamana yardimci olucak, seni kotu hissettirmicek, senden birseyler alan degil ama sana birseyler katan bir hayat arkadasini hakediyorsun
10 yıl önce yaşadım. unuttum bile. hiiççç aklıma gelmez. iyi ki de ayrılmışım. ohh bee diyorum. insan içindeyken anlamıyor. zaman geçsin oh bee diyorsun..Sabah sabah o kadar mutlu oldum ki yazınıza gerçekçi ve motive edici bir yazı bende istemezdim tabiki atmak ama artık boyumu aştı katlanamadım anlaşamıyorduk attım şuan yaşadığım güzel anılar hayaller aklıma geliyor ama geçici bir süreç unuturum inşallah hatırlamam şuan kimseyi sevemeyecek gibiyim ama sizde benim gibi durumdan geçmişsiniz şuan arkanıza bakmıyorsunuz hiç bende öyle olurum inşallah
Eşya dediginiz şey 10 sene sonra eskiyip değisebilecek ama gidecek olan hayatiniz?Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız evim var dayalı döşeli emek emek aldım her şeyi hayallerim de vardı
O zaman zamana ihtiyacım var zaman iyi gelecek10 yıl önce yaşadım. unuttum bile. hiiççç aklıma gelmez. iyi ki de ayrılmışım. ohh bee diyorum. insan içindeyken anlamıyor. zaman geçsin oh bee diyorsun..
Banada o donem diyolardi zamanla iyi hissetceksin bende goremiyordum o donem. Ben yuzugu atan olmamama ragmen cok uzuldum, aci cektim ama asla donemedim onun israrina ragmen. Cunku icimde biliyodum kendim icin istedigim hayat bu degildi. Cok daha huzurlu ve saglikli bir hayati hakediyodum.Sabah sabah o kadar mutlu oldum ki yazınıza gerçekçi ve motive edici bir yazı bende istemezdim tabiki atmak ama artık boyumu aştı katlanamadım anlaşamıyorduk attım şuan yaşadığım güzel anılar hayaller aklıma geliyor ama geçici bir süreç unuturum inşallah hatırlamam şuan kimseyi sevemeyecek gibiyim ama sizde benim gibi durumdan geçmişsiniz şuan arkanıza bakmıyorsunuz hiç bende öyle olurum inşallah
Eşya para ne yahu bunun için evlenilir mı , ne kadar cahil bir çevreniz varNişan attım biliyorsunuz arkadaşlar ve herkes niye attın bu sebeblerden atılmaz çözülür vs dediler her şeyin çok iyi güzel eşyaların kurulu dediler ben çok üzüldüm onların böyle söylemesine ailen o kadar para döktü karşı tarafta aynı şekil de konuşup barışın falan dediler bizi buluşturdular konuştuk beni bırakmak istemiyor nişanlı olduğum kişi ama ben onunla hep kavga ediyorum bana yalan söylüyor kandırıyor kendimi kötü hissediyorum yanlış mı yapıyorum çok üzgünüm pişman olmak istemiyorum zor işler kızlar bidaha kimseyle olamam diye de korkuyorum
Haklısınız ama nişanı attıktan sonra kimseye güvenemezsem kimse bakmazsa nişan attım diye bana Korkuttular beni
kaldı ki nişandan ayrılma hakkı hayde hayde vardısümerlerde-bakınız mö 4000-kadının boşanma ,velayet hakkı vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?