- 11 Mayıs 2024
- 558
- 1.088
- 33
- 29
- Konu Sahibi papatyalardiyar
-
Yani sırf ilerde kocasız kalırsam korkusuyla + o kadar masraf yapıldı ev döşendi düşüncesiyle size sürekli yalan söyleyen biriyle evlenmeyi düşünüyorsunuz?Haklısınız ama nişanı attıktan sonra kimseye güvenemezsem kimse bakmazsa nişan attım diye bana Korkuttular beni
Düzelir değişir diye kanmamalıyım o zaman hayallere kapılıpİnsanlar sadece konuşur , ben boşandığımda da sadece konuştular
Tek bildiğim şuydu , ben kendime nasıl davranırsam insanlarında bana o şekilde davranacağıydı
Sınırlarımı net ve keskin çizdim. Herkesin anladığı dilden bir sınır düşünün .
Üzülmeyin demek çok saçma , ben aksine üzülün ve bunu yaşayıp arkanıza atın demek isterim.
Birde evlenmeden önce 1 olan sorun evlenince 10 olur tecrübeyle sabit
fragmanını izleyip beğenmediğin filmi sonuna kadar izler misin ?Düzelir değişir diye kanmamalıyım o zaman hayallere kapılıp
Doğum günümü bile kutlamadı unutmuştu çok üzülmüştüm abartma diyip çiçek almıştıYani sırf ilerde kocasız kalırsam korkusuyla + o kadar masraf yapıldı ev döşendi düşüncesiyle size sürekli yalan söyleyen biriyle evlenmeyi düşünüyorsunuz?
Eh evlenin madem. Dayayıp döşediğiniz evinizde yalancı kocanızla mutlu olur musunuz onu zaman gösterir artık
Kız ben boşandım , ara sıra karşıma birileri çıkıyor henüz çok istekli değilim ama değerlendiriyorum4 hem muhafazakarlar , hem seküler erkekler çevremde , erkekler boşanmış olmamı bile önemsemiyor , nişan ne kiNişan attım, sonrasında birileri ile gayette görüştüm; nisan atmış olmamı hiç biri umursamadı.
Eski nişanlim mühendisti, eşim doktor. Fiziksel farkliliklarini da dikkate alırsak bir tık seviye atlamış bile olabilirim
Ömür boyu kocasız kalmak bu insanla evlenmekten çok çok daha iyidir boşverinDoğum günümü bile kutlamadı unutmuştu çok üzülmüştüm abartma diyip çiçek almıştı
Şuan bana çok iyi geldi bu yorum herkes karabasan gibi kötü konuşuyor atma bulamazsın bilmem ne inşallah bende bana zarar veren kangren yeri kesip atmam lazım nişan atıp pişman olmak istemiyorumNişan attım, sonrasında birileri ile gayette görüştüm; nisan atmış olmamı hiç biri umursamadı.
Eski nişanlim mühendisti, eşim doktor. Fiziksel farkliliklarini da dikkate alırsak bir tık seviye atlamış bile olabilirim
Haklısınız ama nişanı attıktan sonra kimseye güvenemezsem kimse bakmazsa nişan attım diye bana Korkuttular beni
Demekki hayatta hep fırsatlar var iyi kötü bu var elinde diyorlar cahil insanlarla dolu çevrem aklı başında yokKız ben boşandım , ara sıra karşıma birileri çıkıyor henüz çok istekli değilim ama değerlendiriyorum4 hem muhafazakarlar , hem seküler erkekler çevremde , erkekler boşanmış olmamı bile önemsemiyor , nişan ne ki
Bir it gider bir yiğit gelir mi diyosunuz çok sevindim sizin adınıza nasip bu işler fırsatlar var demekkiYillar once nisan attim, inanin suan evli oldugum adam hep daha yakisikli, hem daha zeki, hem sigara gibi kotu bir aliskanligi yok, gezip arkadaslik ettigi kizlar bile yok hayatinda, cok daha iyi kalpli. Babam hep derdi, analar ne yigitler dogurmus diye. Valla o kadar hakliymiski. Iyiki o zaman bu karari verdim. Pisman degilim.
Kızım sen iyimisin çevrendeki yorumlara göre mi şekil alacaksın hayatın boyunca, saçmalama…Haklısınız ama nişanı attıktan sonra kimseye güvenemezsem kimse bakmazsa nişan attım diye bana Korkuttular beni
Çapsız eski nişanlim aldatmıştı beni, dolayisiyla hiçte pişman olmadım. Ayrılma nedenini bilmiyorum aman kafanda en ufak bir 'acaba' sorusu varsa sakın evlenme. Hele hele milletin ağzına bakarak asla! Millet bugün konusur, yarın daha iyi dedikodu bulur unutur gider, sen ömür boyu cekmeye devam edersin.Şuan bana çok iyi geldi bu yorum herkes karabasan gibi kötü konuşuyor atma bulamazsın bilmem ne inşallah bende bana zarar veren kangren yeri kesip atmam lazım nişan atıp pişman olmak istemiyorum
Yok ki aklı başında insan inanım bu anlattıklarıma ben dayanamıyorum bıktım attım düzelirdi vs yok haniKızım sen iyimisin çevrendeki yorumlara göre mi şekil alacaksın hayatın boyunca, saçmalama…
Neden nişan attın diye seni kimse almasın bakmasın.
Kadınlar boşanıyor, boşanmasın o zaman karaktersiz erkek elinde heba olsun senin çevrenin mantığına göre.
Evlenip ayrılanlar, evleniyor ama sen nişan attın diye evlenmeyi bırak bakmayacak öyle mi…
Fakirler romanını mı canlandırıyor çevrendekiler yanına da küçük Emrah filmi…
Evlenmek gibi boşanmakta çok normal, tek sorun biz kadınlar kendi değerimizi bilmiyoruz. En çok kendimizi sevsek, tüm sıkıntılar çözülecek aslında.Kız ben boşandım , ara sıra karşıma birileri çıkıyor henüz çok istekli değilim ama değerlendiriyorum4 hem muhafazakarlar , hem seküler erkekler çevremde , erkekler boşanmış olmamı bile önemsemiyor , nişan ne ki
Boşanmış insanlar evleniyor böyle bir mantık olabilir mi ? Tabi ki ilişkiniz olur hatta daha güzeli olur. İyi ki kurtuldum dersiniz siz bakmayın insanların ne dediğine. Evliliğinizde mutsuz olunca eşyalara mi sarılacaksınız ? Bunu diyenler siz mutsuz olunca yanınızda mi olacak ? Kimseyi dinlemeyin, güvenmiyorsanız sevmiyorsanız bırakın. Hiç iliskinizin olmamasi böyle güvensiz bir ilişkide olmanızdan kat be kat iyi olacaktır.Haklısınız ama nişanı attıktan sonra kimseye güvenemezsem kimse bakmazsa nişan attım diye bana Korkuttular beni
Eeee bu açtığın konu ne öyleyse…Yok ki aklı başında insan inanım bu anlattıklarıma ben dayanamıyorum bıktım attım düzelirdi vs yok hani
Haklısınız mutsuzdum bana incelik güzellik yapmıyordu bile insan nişanlısının doğum gününü kutlamaz mı yok yaniÇapsız eski nişanlim aldatmıştı beni, dolayisiyla hiçte pişman olmadım. Ayrılma nedenini bilmiyorum aman kafanda en ufak bir 'acaba' sorusu varsa sakın evlenme. Hele hele milletin ağzına bakarak asla! Millet bugün konusur, yarın daha iyi dedikodu bulur unutur gider, sen ömür boyu cekmeye devam edersin.
Kendi çevremde ayrılık yaşayıp ( boşanma da dahil) daha mutsuz olanına denk gelmedim henüz.
İşte kafam allak bullak olmayacağını bende biliyorum ama dış göz olarak sormak istedim sizlere deEeee bu açtığın konu ne öyleyse…
Dün Instagramda psikolog ya da aile danışmanı birisinin paylaştığı yazıya denk geldim. Danışanı 18 yıllık evli ve 16 yaşında çocuk annesiymis, eşi tarafından hep yok sayılmış. En son kanser olmuş ve ona rağmen çocuğu ile kemoterapiye gidiyormuş düşün. Önemsemeyen, sevmeyen insanla yola çıkılmaz.Haklısınız mutsuzdum bana incelik güzellik yapmıyordu bile insan nişanlısının doğum gününü kutlamaz mı yok yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?