- 21 Mart 2016
- 1.705
- 2.315
- 133
- Konu Sahibi tourmaline
-
burdan asosyal olduğumu çıkarmışlar, az akraba , az arkadaş..ben birisiyle beraber olduğum zaman malesef arkadaşlarımı pek aramıyor pek görüşmüyorum çünkü hayatımdaki insana odaklanıyorum, haftasonumu ona ayırıyorum..hata mı ettim acaba? adam ve ailesi bunu sorun olarak gördüler..
Kaç
a
ç
Kaç
öyle olan gelinler var mı peki ? bir tek ben mi mesafeli olmayı istiyorum? yani acaba benim kişiliğimde mi sorun var?O aileyle uyum sağlaman mümkün değilmiş gerçekten. Onların istediği daha bıcır bıcır konuşkan girişken aileye girecek sohbet muhabbet edecek onlardan biri olacak bir gelin.
Sen ise daha ağırbaşlı mesafeli temkinli bir kadınsın. Sevgiliniz ailesiyle sizin aranızdaki dengeyi kuramamış ve bir ömür kuramayacaktı da. Evlensen asla mutlu olamazdın sürekli sıkıntı kendinden fedakarlık bir türlü yaranamamak.. muhakkak bunları yaşardın. Üzücü evet ama iyi ki bitmiş.
O evlenmeden önce mic mic olanlarda evlendikten sonra birbirine giriyoröyle olan gelinler var mı peki ? bir tek ben mi mesafeli olmayı istiyorum? yani acaba benim kişiliğimde mi sorun var?
Yok canım ne sorunu. Kişilik ve karakter meselesi. Sen kendini birazcık onlara onlar da sana uydursa idi orta yol elbette bulunabilirdi ama senin karşında ne orta yolu bulmak isteyen bir aile ne de koca adayı var.öyle olan gelinler var mı peki ? bir tek ben mi mesafeli olmayı istiyorum? yani acaba benim kişiliğimde mi sorun var?
psikoloğa gidebilirsin tourma..tüm bunları kafamdan atmak için yapabileceğim bir şey var mı? Düşünmeden edemiyorum.. Sonra gelecek kaygısı, yalnızlık, bir daha biri karşıma çıkar mı sever miyim ısınır mıyım düşünceleri vs...işten eve gelince sıkılıyorum, iş yerinde ayrı sıkılıyorum, haftasonları ayrı sıkılıyorum...haftasonu arkadaşımla görüşsem de düşünceler bırakmıyor peşimi..sizce depresyona girmiş olabilir miyim? bu dönemi nasıl atlatabilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?