Nişan atmak ve sonrası yaşananlar..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Geçmiş olsun,kurtulmuşsunuz.
Bir daha kimseyi sevemeyeceğim diye bir psikolojiye girmek çok yersiz inanın.
Ölen unutuluyor , üstüne yeni hayatlar kuruluyor. Giden mi unutulmayacak?
çok haklısınız ne dertler varken üzüldüğüm şey çok yersiz zavallı birisi için üzülerek zavallı birisi oluyorum

Dün düğünü vardı ve kuzenimin bize hediye aldıkları balıklardan benim ismimi verdiği balık öldü
Hayat ne garip..

Dün düğünü vardı ve kuzenimin bize hediye aldıkları balıklardan benim ismimi verdiği balık öldü
Hayat ne garip..

Canim takma kafana erkenden yüzünü görmüssün kurtulmussun sükret:) bende benzer bisey yasadim sevdigim vardi birbirimizi cok severdik dedigin gibi oda benden baskasiyla asla olamaz diyordum sonra bizim aileler anlasamadi bi taki sorunlar oldu oda benim ailemin isteklerini hice sayiyiordu bende ayrildim ya öyle ya böyle gibisinden bakdim adam 4 ay sonra sevgili yapmis albuki ilk aski bendim benden baskasi olmazdi bende o an kafamda bitirdim ve yeniden asik oldum suan 2 yilik evliyim mutluyum iyki olmamis diyorum bebisimizde yolda herseyde bi kismet vardir:) simdi düsüniyorumki onunla ayni evi paylasmak ayni hayati paylasmak cok sacma demekki nekadar cahilmisim sende öyle düsünceksin ilerde:)

hayatınız hep böyle güzel geçer umarım :)
hep bir umut vardır aslında her şerde bir hayır da vardır inanıyorum buna ama
insan yaşadığı şeylerin tuhaflığı ve şaşkınlığı karşısında üzülüyor

Insallah canim darisi senin basina.

Evet ister istemez insan üzüliyor cünkü o an sadice gecmis zamani göriyorsun ama zaman ilerledikce gelecegine bakmayi ögreniyor insan ve inanki dahada mutlu olicaksin bu olmamisa vardir bir hayir :)

ben de çok aşk acısı çektiğim bir ilişkiden 11 ay sonra eşimle tanıştım
insan şükrediyor cidden iyi ki olmamış diye.. iyi ki eşim çıkmış karşıma diye
o gerizekalı ile asla mutlu olamazdım çünkü
sizin de karşınıza güzel insanlar çıkacaktır
böyle güzel hikayeler çok.. çekilen acıların karşılığı bir nevi..

Allahım benimde kızım var 18 yaşındaki kıza kıymışlar demek 11 yaş çok fazla.ne yalan söleyim size üzülecek bir durum yok şanslısınız.ben o kıza üzüldüm kim bilir kızı neler bekliyor açık ve net.

konu sahibi size üzülmüyorum derken yanlış anlamayın siz zaten sınavı verdiniz bundan sonrası zaten çok güzel olacak kaşına kim bilir kim çıkacakda iyiki diyeceksin bu değişmeyen gerçekler arasında sabrın sonu selamet.

yok yanlış anlamadım ama belki de kız çok mutlu olacak bilemeyiz

Rabbim mutluluğunuzu daim eylesin :)

yok yanlış anlamadım ama belki de kız çok mutlu olacak bilemeyiz
yok canım yok öle bi dünya yok malesef sen mantıklı düşenimiyorsun ne yazıkkı ikiside mutlu olmaları çok zor.hiç bişi olmasa aradaki yaş farkı başlı başına dert.doğru bilinen yanlışlardan biriside erkek çok büyük olursa kadının kıymetini bilir sözü.en yakın çocukluk arkadaşım on yaş fark var aralarında ne çektiğini ben bilirim üstelik 18 senelik evliler ve adam senelerdir kadını kendine denk göremediğinden aralarına duvarlar ördü.çaresiz mutsuz bir evlilik.iki tarafda acı içersinde yıllardır.

sizin gibi cesur, kendine değer veren kadınları gördükçe hayata dair umudum yeşeriyor...Kendine hakaret eden küfür eden sevmeyen adamlara sırf elalem ne der diye geleceğini heba edenlerden olmadığınız için çok ama çok şanslısınız...Bi daha seveceksiniz ve size gerçekten değer veren adamla evlilik yapacaksınız geriye dönüp bakınca da ne kadar doğru bir tercihte bulunduğunuzu bi kere daha anlayacaksınız....Keşke herkes önce elalem demek yerine ben dese mutsuz olacağını hissettiği evliliğe ateşe yürür gibi yürümese....Ama seviyorum napayım demek yerine ama değer görmedim bitmesi gerekiyordu diyebilseeeee

kız doğudan geldi antalyaya o yüzden sabredebilir bilmiyorum hem fotoğraflarda çok mutlular

güzel yorumlarınız için teşekkür ederim.
evet çok sevdiğim insandan hakaret ettiği için ayrıldım etrafımdakilere göre basit ve saçma geliyor
ama dediğiniz gibi evliliğimde sorun yaşamak istemedim
mantıkla hareket edip çok incelememin biraz kötü yönü ise bir türlü aradığım kişiyi bulamamam sürekli eleştiri yapıp insanları elemem, sanırım o istediğim kişiyi bulamıcam :))

Kesinlikle en doğru kararı vermişsin tabiki ince düşüneceksin evlilik uzun bir yolculuk ve bu yolculukta sana eşlik edecek kişi çok önemli... seçeceğin kişi hem eş hem evladına baba olacak(küfür eden bir babanın yetiştirdiği nesilden ne bekleyebiliriz değil mi)Umudunu yitirme zamanı gelince o karşına çıkacak ve sen sadece evet diyeceksinnnn

Teşekkürler umut oldunuz :)

ben de nişanlımdan ayrıldım tıpkı senin gibi gelecek gönlümü alacak sandım hem de biz ayrıldık ama büyükler araya girer sandım konuşulur sandım ama karşı taraftan hiç ses gelmedi sadece nişan atılmış diye haberimiz oldu diye arandı
ben de çok sevdim çok değer verdim hayatımda ilk defa gözüm bişeyi görmedi her zaman ayakları yere sağlam basan biriydim ama o söz konusu olunca hiç bişeyi görmedi gözüm polisti kendisi onunla doğuya gitmeye bie razı olmuştum ben pa
ama canım olmuyo sen ne kadar fazla fedakarlık yaparsan o kadar vefasız oluyorlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…