- 1 Kasım 2013
- 1.942
- 1.520
- 133
- 35
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
Biraz karışık. Valla nasıl anlatsam bilemedim :) amin bakalim insallah birdaha o raddelere gelmeyiz. Zaman gosterecek, temkinli gidiyorum simdilik.
Teşekkürler :)
Benim bi yakınım com deli oldugu sevgilisinden ayrildi, nisan arefesinde. Böyle her seyleri hazırdı. Zaten nisan yapip 1 ay sonra da evleneceklerdi. Sonra cocuk bi tuhaflasmaya başladı sacma sapan haller... kız da gelecek göremiyorum deyip ayrıldı. Ayrıldı ama ne ağladı sorma.. öyle böyle zaman geçti acısı hafifledi.. sonra noldu biliyo musun? Şimdi deliler gibi sevdigi, ama daha da cok sevilip deger gördüğü bir evliligi var. 1 hafta oldu evleneli. Yaklasık 4 yıldır da birlikteler.Çocuk bırak küfür etmeyi, ses tonuna bile dikkat ediyor incinmesin diye 4 yıldır. :)
Kız da o ayrıldığı sevgilisinden sonra "bidaha aşık olamaaam, kimseye güvenemeeem ama ona da donemeem " diye ağlıyordu. Suan yatıp kalkıp sükrediyor iyiki ayrılmışım o hıyardan diye
maşşalah sende akıllıymışsın, çevrendekilerde kadınlar klubünde böyle kızları daha çok görmek istiyoruuuzz
okuttunmu:) maşallah Allah Bir omur mutlu etsın. valla ben okutmadım ama saglamından bir tekme yedım yıne de. saolsun :)Oyle arkasindan uluya uluya aglayanlardan biri de benim.okuttum is guc sahibi ettim de ise girdigi gun benim maasim senden cok dedi haftasina da terk etti.
Ama ne aglamak arkasindan ne surunmek..
Sonra ne mi oldu?kizimin babasiyla tanistim.simdi sukurler ediyorum tabii ki yollarimizi ayiran kadere..
Sorma kiz iki sene aciktan okuyorum diye evimde yedi icti yan geldi yatti öküz..ahh ben bu kafami nerelere vursam.cahillik iste.cok seviyorum ya guya..okuttunmu:) maşallah Allah Bir omur mutlu etsın. valla ben okutmadım ama saglamından bir tekme yedım yıne de. saolsun :)
gulcem ya valla nolur kusura bakma gulcem:):):):):) pislik yaaa. gercı bende neler yaptım ya, geyıgın dıbıne vururum kendı kendıme:)Sorma kiz iki sene aciktan okuyorum diye evimde yedi icti yan geldi yatti öküz..ahh ben bu kafami nerelere vursam.cahillik iste.cok seviyorum ya guya..
amin canım benım:)Gul bacim gul rabbim gulmelerden ayirmasin..ben de dusundukce guluyorum o yaptigim salakliklara..
oyle oluyor dımı gercektenDaha hayırlısını, bulduğun zaman öncesinden çok daha fazla seviliyor merak etme, elhamdülillah...Hakkında hayırlısı olsun.
İnşallah.oyle oluyor dımı gercekten
ben terk ettim onu iyi ki de etmişimKendinden kac yas küçük yeni resit olan kizla evlenecek bir adam 18lik bir kiz ve terk edilen siz..adam hariç ikinizede üzüldüm ben. gerçi kiz için yapacak birşey yok artık olan olmuş ama siz kurtulmussunuz bu maldan. Siz kaç yasindasiniz.
doğuda bir köyden gelin aldılar oralarda maalesef normal sanırımherşeyi geçtim 18 ine daha yeni basmış küçücük kızlarını nasıl kocaya verebliyor bu aileler? kız çocuğu yerini bilsin mantığından neffretttt ediyorum...konu sahibine gelince, zaman herşeyin ilacı. öyle bir an gelir ki onun bittiğine çok sevinirsin.
Çok teşekkürler :)Geçmiş olsun canım....
Ben de zamanında nişan atmıştım. Evleneceğim kişi bana nişan olduktan sonra bundan sonra kot giymeyeceksin kısa giymeyeceksin, evlenince annemlerde yaşayacağız bunun gibi şeyler söyledi hep. Çok kabalaştı. Araya ailevi nedenler de girdi ayrıldık. Ben başka kimseyi sevemem derken eşimle tanıştım. Sevgi saygı huzuru onunla buldum. Şuan 9 senelik evliyiz. Kaderin önüne geçilmez. Ben evlendim, benden bir sene sonra aynı tarihte ex nişanlım evlendi. Davetiye ve sözü benimkinin tıpatıp aynısıydı. Bana da gönderdi hatta :) Ama şimdi bakıyorum, eğer onunla evlenseydim hiç mutlu olamazdım. Ex KV ve KP ile geçinemezdim. Bu yüzden çok kavga ederdik herhalde. En iyisini yapmışsın bence.
İleride keşke demektense, şimdi ağla daha iyi.
Dilerim seni hak edecek birini buluırsun
Herşey gönlünce olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?