Nişan atmak ve sonrası yaşananlar..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

maşşalah sende akıllıymışsın, çevrendekilerde kadınlar klubünde böyle kızları daha çok görmek istiyoruuuzz

Oyle arkasindan uluya uluya aglayanlardan biri de benim.okuttum is guc sahibi ettim de ise girdigi gun benim maasim senden cok dedi haftasina da terk etti.
Ama ne aglamak arkasindan ne surunmek..
Sonra ne mi oldu?kizimin babasiyla tanistim.simdi sukurler ediyorum tabii ki yollarimizi ayiran kadere..

okuttunmu:) maşallah Allah Bir omur mutlu etsın. valla ben okutmadım ama saglamından bir tekme yedım yıne de. saolsun :)

Kendinden kac yas küçük yeni resit olan kizla evlenecek bir adam 18lik bir kiz ve terk edilen siz..adam hariç ikinizede üzüldüm ben. gerçi kiz için yapacak birşey yok artık olan olmuş ama siz kurtulmussunuz bu maldan. Siz kaç yasindasiniz.

valla canım senin adına çoook sevindim
ama o küçük kız adına çok üzüldüm
verilmiş sadakan varmış en doğrusunu yapmışsın
ve en çokta bu kadar çok seviyorken mantıklı hareket edebilmişsin ya helal olsun diyorum

Geçmiş olsun canım....
Ben de zamanında nişan atmıştım. Evleneceğim kişi bana nişan olduktan sonra bundan sonra kot giymeyeceksin kısa giymeyeceksin, evlenince annemlerde yaşayacağız bunun gibi şeyler söyledi hep. Çok kabalaştı. Araya ailevi nedenler de girdi ayrıldık. Ben başka kimseyi sevemem derken eşimle tanıştım. Sevgi saygı huzuru onunla buldum. Şuan 9 senelik evliyiz. Kaderin önüne geçilmez. Ben evlendim, benden bir sene sonra aynı tarihte ex nişanlım evlendi. Davetiye ve sözü benimkinin tıpatıp aynısıydı. Bana da gönderdi hatta :) Ama şimdi bakıyorum, eğer onunla evlenseydim hiç mutlu olamazdım. Ex KV ve KP ile geçinemezdim. Bu yüzden çok kavga ederdik herhalde. En iyisini yapmışsın bence.
İleride keşke demektense, şimdi ağla daha iyi.

Dilerim seni hak edecek birini buluırsun
Herşey gönlünce olsun

herşeyi geçtim 18 ine daha yeni basmış küçücük kızlarını nasıl kocaya verebliyor bu aileler? kız çocuğu yerini bilsin mantığından neffretttt ediyorum...konu sahibine gelince, zaman herşeyin ilacı. öyle bir an gelir ki onun bittiğine çok sevinirsin.

ben terk ettim onu iyi ki de etmişim
25 yaşındayım

doğuda bir köyden gelin aldılar oralarda maalesef normal sanırım

Çok teşekkürler :)
verilmiş sadakanız varmış sanırım benim de :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…