- 1 Kasım 2013
- 1.942
- 1.520
- 133
- 35
- Konu Sahibi usuyenprenses
Biraz karışık. Valla nasıl anlatsam bilemedim :) amin bakalim insallah birdaha o raddelere gelmeyiz. Zaman gosterecek, temkinli gidiyorum simdilik.
Teşekkürler :)
Benim bi yakınım com deli oldugu sevgilisinden ayrildi, nisan arefesinde. Böyle her seyleri hazırdı. Zaten nisan yapip 1 ay sonra da evleneceklerdi. Sonra cocuk bi tuhaflasmaya başladı sacma sapan haller... kız da gelecek göremiyorum deyip ayrıldı. Ayrıldı ama ne ağladı sorma.. öyle böyle zaman geçti acısı hafifledi.. sonra noldu biliyo musun? Şimdi deliler gibi sevdigi, ama daha da cok sevilip deger gördüğü bir evliligi var. 1 hafta oldu evleneli. Yaklasık 4 yıldır da birlikteler.Çocuk bırak küfür etmeyi, ses tonuna bile dikkat ediyor incinmesin diye 4 yıldır. :)
Kız da o ayrıldığı sevgilisinden sonra "bidaha aşık olamaaam, kimseye güvenemeeem ama ona da donemeem " diye ağlıyordu. Suan yatıp kalkıp sükrediyor iyiki ayrılmışım o hıyardan diye![]()
maşşalah sende akıllıymışsın, çevrendekilerde kadınlar klubünde böyle kızları daha çok görmek istiyoruuuzz