Her tartışmada bitti diyip ayrılmak isteyen, yarın bitti boşanalım diyecek farkında mısınız?
Ailenizi neden aramıyorlar geçmiş olsun, bir şeye ihtiyacınız var mı demek için? Anladığım kadarıyla onlar da istemiyor?
Bu kez barışalım dememekle iyi yapmışsınız. Umarım barışıp hayatınızı zehir etmezsiniz.
E bitmiş zaten nasıl bir yol gösterelim ki?
Geçmiş olsun, önünüze bakın.
Babanız da rızam yok demiş. Babanıza güvenin, atın nişanı. Böyle adam bir ömür çekilmez.
Bende nişanlıma aynı şeyi söyledim ben evlenince bitti istemiyorum boşanalım mı diyip duracaksın diye. Bu öyle bir şey değilmiş niye boşanalım değinmiş falan filan..
O zaman gitsin senle de ailenle de konuşsun. Babanız çok haklı. Nişanlınızın ailesi de bu zamana kadar durdu ne zaman nişanlınız bir saçmaladı hemen babanızı bahane etmeye başladılar yok davet etmedi yok istemiyormuş zaten vs. Hala kuyruğu dik tutma çabasında olacaklarına oğullarını alıp doğrusunu göstersinlerBitti ama aileler konuşmadı. Hastanedeyiz arıyor mesaj atıyor en son seni sevmekten vazgeçmeyeceğim gibisinden bir şeyler söylüyor
Sizde alttan alan hep siz olmuşsunuz o yüzden siz nasılsa yine yola gelirsiniz diye kafasına göre davranmış olay da ailelere sıçramış. Ailelere sıçrayınca olay ciddileşmiş herkes kuyruğu dik tutma peşine düşmüş. Burda nişanlınız alacak sizinle konuşacak ailenizle konuşacak bir daha böyle bir şey olmayacağını temin edecek. Dönülmez bir yerde değilsiniz ama nişanlınız da aklını başına devşirsin. Öyle her istediği olmayınca ayrılmaya bağlarsa siz o evliliğe ne diye güvenesiniz? Böyle kavgalar hepimiz yaşamışızdır ama herkes bitti diye rest çekmeli takılmaya başlamıyor. Kaybetme korkusu yoksa zaten uğraşmasın yoluna gitsin beyefendi.
Ailesi ailenize karşı niye tavırlı daha önce tatsızlık var gibi. Sizi ailesinden arayan olursa oğlunuz söylemedi mi bitirdi kendisi yolunuz açık olsun dersiniz. Düşünecek bir şey kalmamış bence.Bitti ama aileler konuşmadı. Hastanedeyiz arıyor mesaj atıyor en son seni sevmekten vazgeçmeyeceğim gibisinden bir şeyler söylüyor
Her tartışmada 'bitti' diyen biriyle evlilik olmaz. Bir ilişki tek taraflı çabayla yürüyorsa o ilişkiden fayda gelmez ve yıpranan tarfata bu tarz iliklerde genelde kadın oluyor. Sırf birini yanınızda tutmak için ne istekrimizden vazgeçin nede onun nazını çekin. Olmuyorsa zorlamayın bırakın bitsin.
Yalan söylüyor yarın öbür gün evlilik olursa her canı sıkıldığında boşanalım diyecek sonraki aşama evden kovma olur.
Dediğim gibi ortada dönülmeyecek büyük bir kavga yok, iki tarafın da biraz stresi azaltması lazım. Burda sorun olan zaten bu kavga değil. Nişanlınız her kavgada sorumluluğu size verdi ve siz telafi için emek veren oldunuz ama şimdi siz de pes ettiniz öyle kala kaldı ne yapacağını bilmiyor. Asıl sorun bu bilmeme işi işte. Bu zamana dek adam çaba nedir gönül nasıl alınır telafi nedir bilmemiş alışmamış. İlerde çok sorun yaratır bu durumYani şöyle bana bitti dedikten sonra bende de taşan durumlar olduğu için bende iyi bitti dedim sonra hiç bir şey olmamış gibi ziyarete geldi herşey yolundaymış gibi sonra tekrar bitti dedi bende babamın sağlığı ile mi uğraşıyım onunla mı derken bende bitti dedim sonra dediğiniz gibi ailelere sıçradı mevzu şimdi bitti nişan yaklaşık 2 hafta sonra düğün vardı yüzyüze konuştuk bi kez bırakmayacağını söyledi bende endişelerimi söyledim olmaz dedim ayrıldık ama şimdi sürekli beni görmeye hastaneye geliyor arıyor mesaj atıyor ne yapmam ve ne düşünmem gerektiğini bilmiyorum. Kurulmuş eşyalar var her şey hazırdı.
Ben tam olarak o çaba gösteren taraftayım. Tartışmalarımız o kadar saçma şeyler ki yani büyütülmemesi gereken her şeyi büyüttük içimizde. Seviyor muyum evet ama o değişmedikçe böyle devam etmeyecek galiba…
O zaman gitsin senle de ailenle de konuşsun. Babanız çok haklı. Nişanlınızın ailesi de bu zamana kadar durdu ne zaman nişanlınız bir saçmaladı hemen babanızı bahane etmeye başladılar yok davet etmedi yok istemiyormuş zaten vs. Hala kuyruğu dik tutma çabasında olacaklarına oğullarını alıp doğrusunu göstersinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?