Nişan atmam doğru mu olur

Babasındna çekinen aileci bir tiple evlenme.
Göz göre göre sana anahtar konusunda yalan söylemiş. İstediği yola sokmak için yalana başvuran tiple evlenme.
Sürekli ayrılmak isteyen, annene bile olmazsa olmaz diyecek saygısız bir tiple evlenme.
Benim kayınpederim dangozun tekidir. Biz lohusalıktan beri küsüz görüşmüyoruz. Eşim mesafe koymasa boşanırdık muhtemelen. Yani eş ailesi çok önemli. Olmaz bununla.

Aileler gerçekten biliyorlar bu işi, haklı çıktılar bi şekilde.
Arkana bile bakmadan kaç. "Düzelir belki, pişman olmuşur, o beni çok seviyor" diye düşünme bile. Şimdiden böyleyse evlenince daha beter olacak. Ayrıca olgunlaşamamış bir adamla evlilik olmaz. Ne o ergen gibi al yüzüğümü, ayrıldık tavırları?! Hayır sebepleri de ceviz kabuğunu dolduracak şeyler değil. Siz ileride daha büyük sorunlar yaşayınca ne yapacak bu adam şimdiden bu kadar basit sorunlara karşı böyleyse? Evlenecek adam oldunluğu sıfır nişanlınızda, daha kendi düşünmesini, karar vermesini beceremiyor. Şükret ki nişanlıyken bu yüzünü görmüşsün.

Babacı gibi mi geliyor? :KK53: Gibi mi? Geliyor mu? :deli:
Adam apaçık babacı, neden hala tereddüt ediyorsunuz ki?
Nişanlılıkta 2 kere yüzük çıkaran adam evlenince de ha deyince boşanmalara kalkar. Boşuna ömrünüzü mahvetmeye gerek yok. Mutsuz olursunuz evlenirseniz. Ömrünüz sürekli küsüp ayrılalım diyen bir adamı döndürmeye çalışmakla geçer.

Son 2 hafta içinde 2 kere yüzük çıkardı verdi
Yok evin yedek anahtarını ailesine verecekmiş,yok babası dolabın rengi ve modeli uymuyor diye kendi ayarlayacakmış , nişanlınızın babası size şimdiden bağırıyor, nişanlınız da size destek olmamış. Öyle zırt pırt yüzüğü çıkarmakla sağlıklı bir evlilik olmayacağı belli zaten. Bir de size aynı olay olursa babama aynı tepkiyi verir misin diye sormuş şaka gibi. Böyle babasına düşkün,olgun olmayan ve dengesiz davranan biriyle evlenirseniz hayatınızın en büyük hatasını yapmış olursunuz. 3. KEZ YÜZÜĞÜ ATAN SİZ OLUN. Eski nişanlınız da babasıyla yaşasın bir ömür boyu.

Barışırsanız da lütfen gelip yazmayın sinirlerimizi hoplatmayın. Böyle nişanlı böyle aile düşmanın kızına denk gelsin istemem. Babasının dediği olacak diye 2 kere yüzük çıkaran adam babası istemiyor diye sizi evden de kovar. Utanmıyor da devamlı yüzük çıkarıp takmaya. Siz bu adamla değil ailesiyle evleniyorsunuz. Yatak odasındaki dolaba, evinin kapısının kilidine kadar babasından onay bekleyen birini çok aradınız mı?

Allah esirgesin Eğer bu adamla evlenırseniz eşinizden çok kayınbabanız kovalar sizi elinde çocukla kendı evınızden . İnsan bu kadar kör olur mu kızım delirdin mi sen daha bide babacı gibi diyorsun. Nie geri geldikçe kabul ediyorsun . Kendıne yoksa ailene saygın olsun annenın yanında bağıran kayınbaba nedir ? Ailene bu insanları mı yakıstırıyorsun.

3 gun sonra kayınbabamdan izin almadan anneme oturmaya gidemiyorum die konu açma

Aklınızı mi kaçırdınız yahu? Böyle biriyle evlenilir mi?
Evlensiniz bile bir kaç ay sonra sizi anne babası için boşar bu. Bir kaç ay sonra boşanmış dul bir kadın olmak istemiyorsanız aklınızı başınıza alıp o nişanı atın yoksa olacaklar belli.

Cikin sokaga soyle bebesiyle gezen babalara bir bakin o bebeler bile anasi babasi ne dese tersini yapiyor sizinki dana kadar adam babasinin agzinin icine bakiyor hayatimi yakayim canimin ne kiymeti var canim diyorsaniz buyrun evlenin

Merhaba uzun olursa şimdiden affedin,
3.5 yıllık ilişkimin son 8 9 ayı nişanlıyız. Ailem kültür farkından dolayı hic bşr zaman olumlu bakmadı. Nişanlım ailesine özellikle babasına cok baglı ve o ne derse onu doğru kabıl eden biri.
Son 2 hafta içinde 2 kere yüzük çıkardı verdi. İlk seferinde tuttuğumuz evin yedek anahtarını ailesine vermek istedigini söyledi ben istemeyince kavga ettik. Babasında sıfır kutulu anahtar oldugunu onun değiştirebilecegini söyledi, olur dedim. babası değiştirdi anahtarı bir de göreyim ki 1 tane yedek anahtar eksik ve kilit bildigin eski yıpranmış bir kilit. Meger kendi evlerinden çıkma eski bir kilitmiş. Tekrar bu kilit değişecek dedigimde saatlerce tartısma sonrası elime yüzüği çıkarıp verdi. Ertesi gün saatlece kavga sonrası bir sekilde anlastık.
2. Konu ise babasının bana tuttuğumuz evde (kendi evimde) sesini yükseltmesi. Konu babasının aldıgımız yatak odasına yaptırcagımız ek dolabın renk ve model olarak uymayacagını söylemesi ile başladı. Annem ise madem öyle 1 tane daha aynı takımın küçük bir dolabından alalım aynı olsun dedi. Ben de baktım internetten var oldugunu söyledim. Bunu söylemem ile babası birden fikir değiştirip benim ustam her seyin en iyisini yapar diyerek (dolabı babasının tanıdıgı ustaya yaptıracağız) bana bagırdı. Ben ise 1 2 kere bagırmayın dedim ama bir değişim olmayınca ben de bana bagırmayın lütfen diyerek ben de bagırdım. Nişanlım ise bu arada 1 2 kere bagırma baba diyebildi. Annem araya girdi, babası evi terk etti. Annem sinirle bitti bu is olmaz dedi. Nişanlım ise olmuyorsa olmasın o zaman dedi. Ben öyleyse gidiyorum dedigimde ise annesiyle nişanlım beni göndermedi. Ertesi gün nişanlım ile konustugumuzda ilk cümlesi babam sana bagormadı, ben kendisi ile konustum babamın yaptıgının yalnış oldugunu söyleidm dedi. Bana bagırdı na ikna etmem 1 saatimi aldı. 1 saat sonunda babam sana bagırmak istememis oldu. Tekrar aynı olay olursa aynı tepkiyi verir misin dediginde benim evimde kimse bana bu sekilde davranamaz veririm dedim ve yüzüğü çıkardı gitti. 1 saat sonra ise geldi ve ailelerden karsılık lı özür dileyip çözelim bu isi dedi. Ben ise ailen ile her olay yasadıgımız da o yüzük cıkıyor benim güvenim kalmadı düsünmem lazım dedim.
Şimdi sizce bu adam ile evlilik olur mu? Nişanlım cok babacı gibi geliyor. Bu zamana kadar ailesinin kurdugu bircok yanlıs cümle ve tavır oldu. Bunları belirttiğimde ise genelde öncesinde ailesinin hareketlerinin yanlıs olduguna ikna etmem gerekti. Evlenirsek hayatım boyunca ailesinin tarafında durup beni koymayacak gibi hissediyorum. Lütfen düsübcelerin ize ihtiyacım var yardımcı olun bana.
Asla asla evlenmeyin, şu dönemde size bağıran kayınpeder bozuntusu emin olun evlilikten sonra size el kaldırma cüretinde bile bulunur, terbiyesiz, saygısız adam... Evlenirseniz nişanlınız da size destek olacak birine benzemiyor, sonunuz boşanma olur.

Merhaba uzun olursa şimdiden affedin,
3.5 yıllık ilişkimin son 8 9 ayı nişanlıyız. Ailem kültür farkından dolayı hic bşr zaman olumlu bakmadı. Nişanlım ailesine özellikle babasına cok baglı ve o ne derse onu doğru kabıl eden biri.
Son 2 hafta içinde 2 kere yüzük çıkardı verdi. İlk seferinde tuttuğumuz evin yedek anahtarını ailesine vermek istedigini söyledi ben istemeyince kavga ettik. Babasında sıfır kutulu anahtar oldugunu onun değiştirebilecegini söyledi, olur dedim. babası değiştirdi anahtarı bir de göreyim ki 1 tane yedek anahtar eksik ve kilit bildigin eski yıpranmış bir kilit. Meger kendi evlerinden çıkma eski bir kilitmiş. Tekrar bu kilit değişecek dedigimde saatlerce tartısma sonrası elime yüzüği çıkarıp verdi. Ertesi gün saatlece kavga sonrası bir sekilde anlastık.
2. Konu ise babasının bana tuttuğumuz evde (kendi evimde) sesini yükseltmesi. Konu babasının aldıgımız yatak odasına yaptırcagımız ek dolabın renk ve model olarak uymayacagını söylemesi ile başladı. Annem ise madem öyle 1 tane daha aynı takımın küçük bir dolabından alalım aynı olsun dedi. Ben de baktım internetten var oldugunu söyledim. Bunu söylemem ile babası birden fikir değiştirip benim ustam her seyin en iyisini yapar diyerek (dolabı babasının tanıdıgı ustaya yaptıracağız) bana bagırdı. Ben ise 1 2 kere bagırmayın dedim ama bir değişim olmayınca ben de bana bagırmayın lütfen diyerek ben de bagırdım. Nişanlım ise bu arada 1 2 kere bagırma baba diyebildi. Annem araya girdi, babası evi terk etti. Annem sinirle bitti bu is olmaz dedi. Nişanlım ise olmuyorsa olmasın o zaman dedi. Ben öyleyse gidiyorum dedigimde ise annesiyle nişanlım beni göndermedi. Ertesi gün nişanlım ile konustugumuzda ilk cümlesi babam sana bagormadı, ben kendisi ile konustum babamın yaptıgının yalnış oldugunu söyleidm dedi. Bana bagırdı na ikna etmem 1 saatimi aldı. 1 saat sonunda babam sana bagırmak istememis oldu. Tekrar aynı olay olursa aynı tepkiyi verir misin dediginde benim evimde kimse bana bu sekilde davranamaz veririm dedim ve yüzüğü çıkardı gitti. 1 saat sonra ise geldi ve ailelerden karsılık lı özür dileyip çözelim bu isi dedi. Ben ise ailen ile her olay yasadıgımız da o yüzük cıkıyor benim güvenim kalmadı düsünmem lazım dedim.
Şimdi sizce bu adam ile evlilik olur mu? Nişanlım cok babacı gibi geliyor. Bu zamana kadar ailesinin kurdugu bircok yanlıs cümle ve tavır oldu. Bunları belirttiğimde ise genelde öncesinde ailesinin hareketlerinin yanlıs olduguna ikna etmem gerekti. Evlenirsek hayatım boyunca ailesinin tarafında durup beni koymayacak gibi hissediyorum. Lütfen düsübcelerin ize ihtiyacım var yardımcı olun bana.
Ailenizle denk ailesi olan ve size değer veren birisi ile daha mutlu olursunuz.Ayrilin derim ben.Bunlar evlenmeden yaşanıyorsa, evlendikten sonra bunun 10 katı yaşanır.Ne güzel evlenmeden anlamışsınız.Yol verin.

Bir de her tartışmada sizi gözden çıkarıyor bu çok onur kırıcı bir davranış

Back
X