Nişan atmayı düşünüyorum

Merhaba hayır barışmadım kendisinden de zaten barışmaya yönelik bir davranış görmüyorum nişanı attığım günden beri hiç konuşmadık ailesi arıyor artık onlarla da görüşmüyorum eşya iadesi vs gibi işlerle de ailem ilgileniyor ben olayın dışında kalmaya çalışıyorum

Salaklık benimki işte iş ciddiye binince aklım başıma geldi galiba
Bak içine o şüphe düşmüş bu evlilik yürümez. Ayrıl. Rahatladığında daha mutlu olacaksın. Senin mutluluğunu düşünen biriyle evlen bu adamla evlenmeye zorunluluğun mu var? Baştan belli ne olduğu. Evlenmek için çabalıyorsun bir de.

Ay çiçeğim ayrılmışsın tebrik ederim mutluluk diliyorum.

Yazdığınız şeylerin sadece ilk birkaç cümlesini okudum kesinlikle bu yola girmeyin bakın kesinlikle çok üzülürsünüz

C cindirella0
yeni yol haritanızda başarılar dilerim. Mesleğin çok başındasınız, kendinizi geliştirmeniz için yurtdışı eğitimlerine katılın. Diller öğrenin. Seminerlere, etkinliklere yazılın.
burada 'yaşım küçüktü, toydum gençlik hatasıydı' açıklamasıyla nice hikayeler okuyoruz. Ama yazılanları ve tecrübeleri iyi eleyip, akıl süzgecinden geçirmek gerek.

32 yaşımda evlendim, bir oğlum var. Arkadaşlarımdan ikinci evliliği yapanlar, hatta boşananlar olmuştu. Geç kaldığımı düşünürdüm hep. Nasip.
Diyeceğim o ki, her şey olması gerektiği zamanda olacaktır. Bu güzel günlerinizin kıymetini bilin.
Zaman bir şekilde tükeniyor çünkü.

ben konuyu sulandırayım o halde .. Ne de olsa doktor yazısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…