Nişan atmayı düşünüyorum

Tehlikeli. Basit bir nișan atmayla kurtulamazsiniz. Dugunun iyisini, takinin agirini, evin tapulusunu, esyanin guzelini isteyin. Nișani attirin. Bence

Çok sevindim adınıza inşallah ben de kurtulurum nişanı atacağım kararımı verdim

şuan ayrılmazsanız ilerde boşanacaksın şimdi hangisi sana daha kolay geliyor ?

Fragmandasın şu an, yaşanacaklar yakında sinemalarda..

Bu adamdan göz göre göre çocuk sahibi olmayın lütfen

Evli olsaydınız kesinlikle bosanın derdim.ama değilsiniz elinizdeki fırsatın kıymetini bilin..söyleyeceğim bu kadar..

Çok biliyor! sizi aşağılamasina nasıl izin verirsiniz. Alnınızın akıyla o sınavı kazanıp siz hekim oldunuz. Kafası basmadığı için sizi küçümsüyor. Adam dediğin eşiyle, eşinin işiyle, eşinin özellikleriyle mutlu olur, gurur duyar. Benim eşim kariyerimle her zaman gurur duydu, her yerde de beni onore etmiştir..

Eski nişanlım demek istediniz sanırım? Senelerce dirsek çürüterek meslek sahibi olup bir dağ ayısı sahiplenip eğitmek ne kadar mantıklı olabilir ki?
Çocukken kızlara oyuncak diye ayı vermeyi bırakmamız lazım. Sonra büyüyünce de ayılara sarılıyorlar

arkadaş nişanlanmış. böyle biriyle ben aynı cafede kahve içmem. aynı dolmuşta seyahat etmem. selam bile vermem hayvan herif.

kızlar nazik adam bulun. size değer versin. sizi anlasın. merhametli ve saygılı olsun. size saygı duysun. abla tavsiyesi..

Kusura bakmayin şey sorucam diş hekimisiniz dogru mudur? Davul bile dengi dengine. Okumayan biriyle okumuş biri asla bir olmuyor, anlasamazsiniz ayrilin.

1_Adamimn öfke problemi var
2_fiziksel şiddeti var
3_Hic anlaşamiyorsunuz
4_patavatsiz
5_Alkolik
6-Cimri
7_ Size kendinizi değersiz hissettiriyor
8_ Kısıtlayıcı ve kiskaç

Siz bu özellikleri taşıyan biriyle 7 yıldır birliktesiniz ve üstüne üstlük diş hekimisiniz !
nişan atmayı düşünüyorum ama uzun zaman geçirdik alamıyorum bu riski ne yapmalıyım ben mi abartıyorum acaba

Tüm bunlara rağmen nişan atmayı risk görüyorsunuz.Asil risk bu adamla evlenmek.Uzun zaman geçirip vazgeçilmez birşey bulmamışsiniz ki.Rastgele netten biriyle bugün tanış yarın evlen bundan beter olamaz.

Yalan olmanızı cani gönülden diliyorum Ülkemdeki hiçbir kadını bu kadar aciz görmek istemem ki eğitimli ve ekonomik bağımsızlığı elinde olanın dahi bu acizlikte olması iç karartıcı.

Ayyyy kaçın kurtulun denginiz olmadığı için bunu sizi manipüle ederek tatmin ediyor evlenirsen çirkinsim şöylesin beceriksin diyerek özgüveninizi zedeleyecek, ben tam da böyle biriyle evlendim 1 yıl dolmadan ayrıldım , böyleleri kıskanç oluyor ailem mutluydu ben huzurlu bir insandım ama hepimizin canına okudu kıskanç herif zor toparlandım , lütfen evlenmeyin daha büyük travmalardan Kurtulmuş olursunuz hep yaşayarak mı öğreneceğiz biraz tecrübelileri dinlemek lazımmış

Direkt at direktt gotu havada geziyor şuna bak uzun zaman geçtiği için kiyamiyorsumdue o zamanlara ama senin bir kere yasayacagin hayatın var başka da yok direkt ayy

böyle erkeklerle birlikte olan çok fazla tanıdığım var hepsi de eğitimsiz ilkokulu dahi açıktan okumuş, erkek yüzü görmemiş, baskıyla büyümüş kızlar hadi onları anlıyorum ve kızmıyorum ama diş hekimi de şu heriflere yüz vermesin bi zahmet ya şimdi 7 yıldır buna tahammül edip ne kadar iyi adamları reddetmişsindir kim bilir

Felaket bağıra bağıra geliyor,nişanı atmak için geç bile kalmışsınız.Kim ne derse desin aldırmayın.7 yıl için kalan ömrünüzü feda etmeyin.Zararın neresinden dönülse kardır

12 yıllık evli birini ciddiye alırsan keainlikle at nişanı.Asla düzelmez öfke problemi,ve kendini sürekli psikologlarda bulursun.
Hayatını kendini sev,yol yakınken salla gitsin.
Üstelik alkolde var.
oluru yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…