Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

evet canım pazartesi olmam gerekirdi 4 5 gün geçti

canım benim benim dr lar hep öyle der sakın korkma tamam mı onlar için aslolan kalp atışını duymak stres yapma rahat ol sana bişey diyeyim mi bir şey nasip te varsa öyle olur ki ben bebeğime kıyafetler almıştım şimdi bomboş duruyorlar orda benimde 5 aylıktı dile kolay eşim verelim birilerine dedi gönlüm istemedi yani demek istediğim rahat ol rabbim bebeğini sağsalim kucağına almayı nasip etsin canım dua edicem sana

desteğin için çok teşekkür ederim canım sana da rabbim sabır versin inşallah çok zordur anlayabiliyorum rabbim en kısa zamanda göbişğini bebekle doldurur inşallah senin neden kaybettin tatlım

desteğin için çok teşekkür ederim canım sana da rabbim sabır versin inşallah çok zordur anlayabiliyorum rabbim en kısa zamanda göbişğini bebekle doldurur inşallah senin neden kaybettin tatlım

amin canım inş bebeğim down sendromluydu ve ağırdı kalbimizde kocaman delik vardı ellerimiz ayaklarımız problemliydi midemiz minnacıktı hiç gelişmemişti 9 dr a gittim eşimde sağlıkçı hepsi özenerek baktılar yok yok yok amniyosentezde kesinleşti kuzum çok çok zor dönemlerden geçtik eşimle onu yaşatmak için neler vermezdim ki ama olmadı dr lar 6,5 aylıkken ölür zaten dediler bu kalbindeki delikle asla yaşayamaz dediler zaten o mideylede beslenemeyecekti normal doğumla sonlandırıldı birazcık gördüm onu çıldırdım resmen sonrası sakinleştirici verdiler ama şunu anladım tatlım allah herşeyin sabrını veriyor bununda sabrını verdi hamd olsun 6 yaşında bir kızım var oda olmasaydı kafayı yiyecektim çok çok şükür rabbime onun için hep diyorum nasipte varsa gelir kuzum öyle bir gelir ki rabbim isteyen herkese nasip etsin inş

ahhh canım yemin ediyorum ağlaya ağlaya okudum rabbimj sabır versin çok inan çok üzüldüm keşke sağlıklı olsaydı ama elden birşey gelmiyor rabbimim takdiri ne mutlu ki sana bir kızın daha var rabbim inşallah sağlıklı hayırlı bir evlaqt daha nasip eder....

rabbim sanada sağlıklı sıhhatli bir evlat nasip etsin inş burdaki arkadaşlarımızada inş hiiiiiççç üzme kendini sen anne olacaksın bebişin için musmutlu ol canım

Yaa kizlarr benim cok kasik agrim var.kivraniorum agridan yaaa.nie sizcee yardim.edinnnn

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aminn canim insallahh benimdr cok agrim varrr yaaa

Bitmiyor sancilarim agrilarim gecmiyor zaman neyimmi var sen yoksun bebegim gel artik gelde gunes gibi dog hayatima kiyafetlerini oyuncaklarini bebek arabanin modeline kadar hersey belirlendi bir sen eksiksin hadi annesinin cani tutun annene birakma beni bu ayda

Gunaydinn kizlarrr... Yine agrili sancili bir gune merhaba dedim sizler nasilsiniz bakalimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…