Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

2 gün önce aşılama yaptirdim insallah bu ay bana uğurlu gelir. Herkes duasinda beni de ansin arkadaşlar lütfen.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim sen catlatma ignesi ni nezaman vuruldun

2 gün önce aşılama yaptirdim insallah bu ay bana uğurlu gelir. Herkes duasinda beni de ansin arkadaşlar lütfen.

Insallah canim Allah gonlune gore versin hayirlisi neyse o olsun

arkadaşlar merhaba.bugün kontrolüm vardıgelişmeleri yazmak istedim.bu ay ilk kez klomen kullanmıştım.1 nisanda adet olmuştum.doktorum 14 16 ve 18 nisan ilşki önerdi ve 18inde yani bugün kontrole çağırmıştı.benim 2 gündür çok moralim bozuktu çünkü çok ağrım vardı ve yürüyemiyordum bile.sağ kasığım çok ağrıyordu kesin kist oldu dedim kendi kendime.çünkü önceki aylarda yumurta çatlarken böyle ağrım olmamıştı.neyse doktora gittim odaya girrer girmez dktor nasılsın diyince 2 gündür moralim öok bozuk bende kesin kist oldu dedim ya da çatlamadı.doktor bakalım çatlamadıysa iğne vururuz dedim.neyse baktı doktor yumurtanın şekli bozulmuş yani bu çatlamış iki gün önce dedi ben sevindim tabi ama sordum da neden bu kadr agrıdı diye o da 3 kadından 1 i yumurta çatlarken ağrı duyar bazıları hiç duymaz sende bunlardan birisin dedi.sonra peki sizce yumurtanın durumu ne dedim klomen büyütmüş mü dedim o da kaliteli bir tane yumurtan olmuş dedi.bu yumurtanın 3 ihtimali var ve 3üünde yüzdesi %33 dedi.o nedemk dedim.ya %33 hamile kalırsın döllenirse dedi ya%33 kistt olur dedi ya da %33 döllenemez adet olursun dedi.18 nisan ve 20 nisan ilşiki dedi.zaten 20 nisanda ilişki olsa da hamile kalma ihtimali 0 dedi.uzun uuzn yazmak istedim arkadaşlar

Benim catlatma ignem dordunde vuruldu senin dokuzu benim adet tarihim yirmisi senin yirmibesi cocuklar olursa bes gun arayla doguma gideriz insaallah

Insallah canim yaaa Rabbim herseyim.hayirlisini versin senn az.kaldi ogrenmene insallah guzel haberler aliriz tatlim

% 33 dollenme istioruzzzzz. bak kistte yok korkmana gerek yokmus canim

% 33 dollenme istioruzzzzz. bak kistte yok korkmana gerek yokmus canim

ben de doktora öyle dedim canım:)evt çok şükür canım ama işte ihtimal var yine de.ağrıların azalır artık bugünden sonra dedi ve gerçekten azaldı..ben çok ağrılı geçiriyorum bu süreci daha önce de kist olduğu için çok korktum.iki aydır hep soğan kürü hem de incir kürü yapıyorum bence onların da etkisi olmuşturçartık her şey duaya kaldı.Allah hepimize hırlı evlatlar nasip etsin...

arkadaşlar merhaba yeni yazma fırsatım oldu doktordan sonra uyuyakalmışım doktor değerimin düşük olduğunu salı günü testi tekrar etmemi bol bol yatıp dinlenmemi söyledi pek umutlu konuşmadı nedense anlamadım bende...kötü birşey mi var dedim doktorda ben kalp atışını duymadan iyi birşey var diyemem dedi inşallah hayırlı hamilelik geçiririm moralim bozuldu zaten

badefne adetin geçmişmiydi canım senin???

Canim rabbim bebegin ve senin icin hayirli olanini versin dua edicem seni icin. insallah hersey yolundadir.allah yüzünü guldurur insallah.

Canim rabbim bebegin ve senin icin hayirli olanini versin dua edicem seni icin. insallah hersey yolundadir.allah yüzünü guldurur insallah.

ahhh canım dualarınızı eksik etmeyin bebeğimin kalp atışlarını duyayım inşallah doktor değerin çok düşük dedi korktum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…