Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

Kizlarr bisi sorcam simdi cok midem bulanio benim berbat durumdaym hamileyken hani bitki caylari icilmio ya yani ben hamileysem nane limon icsem bisi olur mu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hic bilmiom kuzum internette oku bi bak bakim

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

canım adet olana kadar benim bu ay akıntım çok oldu bende hamileliğe yordum ama normalde de adet olana kadar oluyor kesilmiyor yani

Evet doru bende oldum olucam gibi hissediom hadi bakalim

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

Kizlarr bisi sorcam simdi cok midem bulanio benim berbat durumdaym hamileyken hani bitki caylari icilmio ya yani ben hamileysem nane limon icsem bisi olur mu

nane limondan bişey olmaz ama özellikle adaçayı dahil olmak üzere bitki çaylarını pek tüketme mesela böğürtlen çayı bile zararlıymış:44: ben hamileliğimde içerken zararı olduğunu öğrenmiştim nette

Ya akıntım bi duruyo bi başlıyo sabahtan beri olmamıştı öğlen yine 1-2 damla yine oldu 😞😞bıktmm bak 😢😢

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

banada cuma günü doktor çay kahve içme bitki çayı iç bol bol dedi zararlı olduğunu şimdi duydum bana neden öle dedi ki acaba

Icmiom bitki cayi ama midem cok kotu yaaa

banada cuma günü doktor çay kahve içme bitki çayı iç bol bol dedi zararlı olduğunu şimdi duydum bana neden öle dedi ki acaba

canım internettede bak bir çok bitki çayı zararlı mesela adaçayı çok zararlıymış kesin olarak içmeyin diyorlar.ama rezene içebilirsin onun zararı yok rahatlatıcı etkisi var

canım internettede bak bir çok bitki çayı zararlı mesela adaçayı çok zararlıymış kesin olarak içmeyin diyorlar.ama rezene içebilirsin onun zararı yok rahatlatıcı etkisi var

mesela ben aşırı çay tüketen biriyim hamilelikte azaltsamda yinede çok içtim neyseki zararı olmadı ama şimdi yine azaltsammı diyorum hamile kalmaya olumsuz etkisi varmış kafeinin ama neticede ben ilk hamileliğimden öncede çok içiyordum bir şeyini görmedim bu durum kafamı karıştırdı biraz:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…