- 14 Mart 2014
- 6.288
- 2.619
- 198
- Konu Sahibi mnspapatya
-
- #3.581
Kizlarr bisi sorcam simdi cok midem bulanio benim berbat durumdaym hamileyken hani bitki caylari icilmio ya yani ben hamileysem nane limon icsem bisi olur mu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım adet olana kadar benim bu ay akıntım çok oldu bende hamileliğe yordum ama normalde de adet olana kadar oluyor kesilmiyor yani
Kizlarr bisi sorcam simdi cok midem bulanio benim berbat durumdaym hamileyken hani bitki caylari icilmio ya yani ben hamileysem nane limon icsem bisi olur mu
nane limondan bişey olmaz ama özellikle adaçayı dahil olmak üzere bitki çaylarını pek tüketme mesela böğürtlen çayı bile zararlıymış:44: ben hamileliğimde içerken zararı olduğunu öğrenmiştim nette
Ya akıntım bi duruyo bi başlıyo sabahtan beri olmamıştı öğlen yine 1-2 damla yine oldu 😞😞bıktmm bak 😢😢
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hic bilmiom kuzum internette oku bi bak bakim
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
akıntın ne renk beyaz krem gibi mi? yada su gibi mi bende her ikiside oluyor
Eliffff ya 😞nerdsn
Kahverengi 😞😞
Eliffff ya 😞nerdsn
Anammm sen hamismisin yoksa kisss bole durumlar :)
Hic bilmiom kuzum internette oku bi bak bakim
Valla bilmyrm canim snirim oleyimmm
nane limondan bişey olmaz ama özellikle adaçayı dahil olmak üzere bitki çaylarını pek tüketme mesela böğürtlen çayı bile zararlıymış:44: ben hamileliğimde içerken zararı olduğunu öğrenmiştim nette
banada cuma günü doktor çay kahve içme bitki çayı iç bol bol dedi zararlı olduğunu şimdi duydum bana neden öle dedi ki acaba
Insallah canim bende cok istiyorum hamisligiiiInsallah kuzum insallah hamissindir yaffff :)
banada cuma günü doktor çay kahve içme bitki çayı iç bol bol dedi zararlı olduğunu şimdi duydum bana neden öle dedi ki acaba
canım internettede bak bir çok bitki çayı zararlı mesela adaçayı çok zararlıymış kesin olarak içmeyin diyorlar.ama rezene içebilirsin onun zararı yok rahatlatıcı etkisi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?