- 24 Mart 2014
- 2.038
- 128
- 163
- Konu Sahibi mnspapatya
-
- #3.601
kahverengi adet öncesinde de olabiliyor yerleşme kanaması denilen şey var birde oda kahverengi ve kahve telvesi gibi oluyor bende olmuştu zift gibi birşey yani
Siz nasilsiniz napiyosunuz bakim durumlar nasil erken gebelik testi mi ypcan sen :)
HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi
Zift gibi değil açık kahverengi 7 gndr var 😞ara ara akıo kesiliyo leke leke psikolojim bozuldu
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
mesela ben aşırı çay tüketen biriyim hamilelikte azaltsamda yinede çok içtim neyseki zararı olmadı ama şimdi yine azaltsammı diyorum hamile kalmaya olumsuz etkisi varmış kafeinin ama neticede ben ilk hamileliğimden öncede çok içiyordum bir şeyini görmedim bu durum kafamı karıştırdı biraz:44:
o şekilde hiç bilgim yok canım kist falan varmıydı sende yerleşme kanaması bir kaç gün olan şey bendede çok az mikarda gelmişti
Yaaa bu doktorlarda acayip sen icme bitki cayi falannn
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Çarşamba yapcam kuzum regl olmazsam tabi 😞
içmeyim ya birde ben sigara da kullanıyorum bugün içmemeye karar verdim zor oluyor bırakmak ama mecbur bebeğim için bırakmalıyım
Bende cay icerdim cok biraktm icmuorm artik cok canim cekerse acik bitane iciorum napalim herseyi yapcaz hamislik icim dayancaz ben okudm simdi bi yerde kola cay kafein tuketilmemelidr yaziodu
Hele sigara icin kesinlikle icmeyin diolar aynen bebegini dusun sen icion ya yarisinisa o icio gibi oluomss hemencik birak herseyy bebegin icin her canin cektignde bebegini dusun meyve falan ye
bende azaltayım bari aşırı tüketiyorum ben canım çay kahve süt mü içsem naapsam hiçte sevmem
Sut ic canim bencedr meyve sulari gercek degil calisincada sikip icemiosun en iyisi sen sut ic ben su iciom bol bol birde :)
Bnmlede ilgilen 😞sıkıldm
öle yapıyorum cumadan beri içmiyorum ama baya canım istiyor şu 1 haftayı atlatırsam rahatlıcam inşallah bebeğimin sağlığı için içmemem lazım
Kiyamam kuzumaaa benn ilgileneym hemennn
ayyy uyku bastırdı uyucam az kaldı yaIraden azalmaz canim merak etme sen hersey melegin icinnnn
ayyy uyku bastırdı uyucam az kaldı yahiç böyle olmuyordum şu 2 gündür gözümden uyku akıyor
Adet olmak istyrm Artk olacaksam olayım olmayacaksamda bişilet belli olsn akıntıdan korkuom 😞😞
ayyy uyku bastırdı uyucam az kaldı yahiç böyle olmuyordum şu 2 gündür gözümden uyku akıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?