Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

kahverengi adet öncesinde de olabiliyor yerleşme kanaması denilen şey var birde oda kahverengi ve kahve telvesi gibi oluyor bende olmuştu zift gibi birşey yani

Zift gibi değil açık kahverengi 7 gndr var 😞ara ara akıo kesiliyo leke leke psikolojim bozuldu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende cay icerdim cok biraktm icmuorm artik cok canim cekerse acik bitane iciorum napalim herseyi yapcaz hamislik icim dayancaz ben okudm simdi bi yerde kola cay kafein tuketilmemelidr yaziodu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yaaa bu doktorlarda acayip sen icme bitki cayi falannn

içmeyim ya birde ben sigara da kullanıyorum bugün içmemeye karar verdim zor oluyor bırakmak ama mecbur bebeğim için bırakmalıyım

içmeyim ya birde ben sigara da kullanıyorum bugün içmemeye karar verdim zor oluyor bırakmak ama mecbur bebeğim için bırakmalıyım

Hele sigara icin kesinlikle icmeyin diolar aynen bebegini dusun sen icion ya yarisinisa o icio gibi oluomss hemencik birak herseyy bebegin icin her canin cektignde bebegini dusun meyve falan ye

bende azaltayım bari aşırı tüketiyorum ben canım çay kahve süt mü içsem naapsam hiçte sevmem

öle yapıyorum cumadan beri içmiyorum ama baya canım istiyor şu 1 haftayı atlatırsam rahatlıcam inşallah bebeğimin sağlığı için içmemem lazım

bende azaltayım bari aşırı tüketiyorum ben canım çay kahve süt mü içsem naapsam hiçte sevmem

Sut ic canim bencedr meyve sulari gercek degil calisincada sikip icemiosun en iyisi sen sut ic ben su iciom bol bol birde :)

Adet olmak istyrm Artk olacaksam olayım olmayacaksamda bişilet belli olsn akıntıdan korkuom 😞😞

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Korkma ttlim lutfenn aaaa amaa kizicam sana sakin ol vardir elbet sebebi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…