Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

Günaydınnnnn hamişlerrrr hamişliği bekleyenlerrrr musmutlu bir gün olsun hepimize

Yo uzulmuyorum hic hayirlisi buymus dogru zamanda gelir benim bebisim

HTC ChaCha A810e cihazımdan gönderildi

İnşallah kuzucummmm Rabbim hayırlısı neyse onu versin ama sen adetin 3. günüde git doktora bakalım neler dicek belki farkında değilsin hormonlarında yükseklik vardır en azından dengelenir yaşadığımız zaman eski insanlardaki gibi değil sağlıklı değiliz ki herşey hormonlu herşey inorganik ondan doktora kontrolünde olmakta fayda var

Kizlar bi doktorun sitesine baktim diyor ki 2 cizgi silik ise supheli gebelik fakat hamile oldugunuzun gostergesidir erken yapilmis testtir 2 ila 3 gun sonra tekrar yapin diyor hamilemiyim acaba kafam karisik ? :)

galaxsy s 4

galaxsy s 4

Kizlar bi doktorun sitesine baktim diyor ki 2 cizgi silik ise supheli gebelik fakat hamile oldugunuzun gostergesidir erken yapilmis testtir 2 ila 3 gun sonra tekrar yapin diyor hamilemiyim acaba kafam karisik ? :)

galaxsy s 4

galaxsy s 4

Silik cizgiyse kan testi yaptir onda daha net bir sonuc cikar insallah gebesindir

Kizlar annem diyo ki o testin golgesidir ve hamilysen kirmizi olur var mi oyle bisey moralimi bozdu ya 2 cizgi olur mu yani ?

galaxsy s 4
Annemde boyle diyor dogrumu acaba biri cevap versin ?

galaxsy s 4

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…