- 14 Mart 2014
- 6.288
- 2.619
- 198
- Konu Sahibi mnspapatya
-
- #4.521
çekinmeden ziyade aceleci, hastalık hastası muamelesi görünce sinirleniyorum ben aslında
ne yapalım isteyenin bir yüzü kara
olunca randevu alayım ben de
git tatlım git bende olursam bende gidicem :d
inş olmassın cnm :)))
aynen al ya boşverr salla kim ne demiş kulak tıka hepsineee sallaa
hee öyle yapim canım sağol aklımda bu fikir yoktu pek iyi oldu. gıcık alırsam başka doktora artık napim kendileri kaybeder hıh
Selam kızlar. ..Bugün sabahtan beri doğru düzgün bişey yiyemedim hiç canim istemedi.Ayrica çok halsiz hissediyorum kendimi.Karnimda ve bacaklarimda ağrı var.Suphelenip test aldim sonuç negatif, adetime 10 gün var daha. Acaba idrar testinde çıkmamış olma ihtimali var mi yada benzer belirtiler yaşayan var mi? Testi tekrarlamak için adetimin gecikmesini mi beklemeliyim?
Idrarda 10 gün önceden cikmaz canm net sonuc icin gun gecmesiii gerekiyor
Hamile olma ihtimalim var yani...Peki kan testi yaptirsam onda çıkar mi acaba?
Ben biraz sabirsizim da:)
yani yaa hiç kasma kendini sen haklısın anlatırsın bebek istiyorummmmmmmmmmmhem doktormu yok yani sonuçtaaaa
3. Deneme ayimiz cnm uzuluyorum cesaret edemiyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
inş ama bnmkı gecıkıo o daha kotu umutlanıorum bu ay ama napıyım bılemedım teste negatf 4 gun oldu ya
Kuzum nasilsin ben kötüyüm ya yerimden kalkamiyom halsizim ve cok uykum geliyor
Selam kızlar. ..Bugün sabahtan beri doğru düzgün bişey yiyemedim hiç canim istemedi.Ayrica çok halsiz hissediyorum kendimi.Karnimda ve bacaklarimda ağrı var.Suphelenip test aldim sonuç negatif, adetime 10 gün var daha. Acaba idrar testinde çıkmamış olma ihtimali var mi yada benzer belirtiler yaşayan var mi? Testi tekrarlamak için adetimin gecikmesini mi beklemeliyim?
Canm bugün cok fena belim agriyi kimildayamiyorumbiraz öncede su karbonnat olayini denedim köpürdü
Canm bugün cok fena belim agriyi kimildayamiyorumbiraz öncede su karbonnat olayini denedim köpürdü
Bi ara belimin tam orta yri bosluk olan kisim agriyordu gecti oo
Olsada cikmaz ki evdeki testte üzülürüm hemen yaa biraz daha bekleyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?