Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

hee öyle yapim canım sağol aklımda bu fikir yoktu pek iyi oldu. gıcık alırsam başka doktora artık napim kendileri kaybeder hıh

yani yaa hiç kasma kendini sen haklısın anlatırsın bebek istiyorummmmmmmmmmm hem doktormu yok yani sonuçtaaaa

Selam kızlar. ..Bugün sabahtan beri doğru düzgün bişey yiyemedim hiç canim istemedi.Ayrica çok halsiz hissediyorum kendimi.Karnimda ve bacaklarimda ağrı var.Suphelenip test aldim sonuç negatif, adetime 10 gün var daha. Acaba idrar testinde çıkmamış olma ihtimali var mi yada benzer belirtiler yaşayan var mi? Testi tekrarlamak için adetimin gecikmesini mi beklemeliyim?

Idrarda 10 gün önceden cikmaz canm net sonuc icin gun gecmesiii gerekiyor

Canim evde yapilan teste gec cikar adet gununden sonra yap o tahlili sen. Cunku gebelik hormonu en son bobreklerden suzulerek idarara karisiyor

Canm bugün cok fena belim agriyi kimildayamiyorum biraz öncede su karbonnat olayini denedim köpürdü

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benimde sanki midem bulaniyor ama bisey yok tuhafim ya komsum gördü beni yuzume bakti dedi cok yorgun gorunuyorsun yuzun bi tuhaf dedi hamile olabilirsin dedi kadinin 7 tane cocugu var tecrubeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…