Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

canım noldu ???

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Is yerinse patronla tartistim tatlim ya toplanti yaptik.ozur diledi bende strese girdm o ara tartisinca ama simdi evime geldimmm misssss

Sinir etmişler anne adayımızı 😊ama şmdi düzeldiii 😊😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tatlim cok sagoll en.son yazdigin bi anda zink.etti.bana guclu durdumm hakliydn yani gucumu birakmadm her ne kadar agrilarm olsada iyi dayandm yardimin icin cok sagolll Allah razi olsun Rabbim seni bu ay bebisine kavusttrsnn gobisine yerlessn insallahh

Ben yeni uye oldum sureklide takip ediyordum siteyi benim bir oglum var ikinciyi dusunuyorum bugun adet gunumdu dayanamayip dun ve bugun gebelik testi yapmistim ikisindede 1-2 saat sonra silik cizgi cikti bu durum kafami coj karistirdi sizce gebelik olabilirmi yada dikkate almamalimiym bu testleri lutfen yardimci olun

Herkesss sanirimmm mesgullll kimsecikler yokk yalniz kaldimmmm

Hos geldin.canimm Allah bagislasin oglusunu kan testi yaptirman en mantiklisi bence o testler belli olmuo bazen.orda cikmio ama hamilesn gibi bence sen yarin bi kan testi yaptir derim

eşim çok hasta da onla ilgileniyordum (

Tskurler canim insallah dedign gibi hamileyimdir su silik cizgiler gec cikmasaydi kafam bu kadar karismayacakti erken yaptigimada pisman oldum zaten hayirlisi bakalim sen hamilemisin peki?

bende bu ay olsun ınsallah dıyenlerdenımmmm. 2 nisanda catlatma iğnemi oldum klomen kullanıroum ıkıncı ayın ıcındeyım rabbım ınsallah bu ay nasıp etsınnnnnn

bende bu ay olsun ınsallah dıyenlerdenımmmm. 2 nisanda catlatma iğnemi oldum klomen kullanıroum ıkıncı ayın ıcındeyım rabbım ınsallah bu ay nasıp etsınnnnnn

amin amin inşallah bende istiyorum ama hiç umudum yok nedense bilmiyorum ama öyle icimdeki umut gün geçtikçe yok oluo

amin amin inşallah bende istiyorum ama hiç umudum yok nedense bilmiyorum ama öyle icimdeki umut gün geçtikçe yok oluo

canım insan emin olamadıgı cın umutlanmayada korkuyo hayal kurmayada inşallah olur demekten baska yapacak bişi yok maalesefe senin sorun nedır tedavı goruyormusun ?

canım insan emin olamadıgı cın umutlanmayada korkuyo hayal kurmayada inşallah olur demekten baska yapacak bişi yok maalesefe senin sorun nedır tedavı goruyormusun ?

doktora göre sorunum yok ama 5 ay olacak bu ay bilmem olurmu olmaz mi artık kendi haline biraktim çok yipraniyorum adet olunca oturup ağlıyorum saatlerce

bence yazık ediyorsun kendine 5 ay dediğin neki kendini bu kadar yıpratma. sorununda yokmuş hem maaşallah. kaç yıllık evlisin ?

9 ay

bende 10 aylık evliyim 7 aydır denıoruz yumurtalrım yeterlı buyukluge ulasmıormus kloemn kullanıorum bu ıkıncı ayım gecen ay 19 mmlık bı yumoş oldu catladıda ama gebelık olamdı bu ayda 20 mm oldu ıgnemı oldum beklemedeyım yıne. bu kadar kendını harapedıpde rabbımı gucendırme derım ben arkadasım takıntı yaptıkca buyur gozunde sorun yoksada sorun cıkar allah korusun .

adetlerin falan düzenlimi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…