- 30 Mart 2014
- 944
- 152
- 83
- Konu Sahibi mnspapatya
-
2 senedir bekleyen biri olarak beni de alır mısınız aranıza :2:
Hoşbuldum teşekkürlerbuyur canım hosgeldın. 2 yıllıkmı evlısın sorun nedır neden olmuyormus ?
adetlerin falan düzenlimi canım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
olsun canım sukrukı sorunun ne oldugu bellı ve dermanı var hamd olsun allahın ıznıyle olur ınsallah neden olmsın. tez zamanda hepimiz hayırlı haberleri alalım inşallah.....Hoşbuldum teşekkürler
Sorun eşimde canım. İlaç tedavisine başlayacağız ama eşimin değerlerinde düzelme var çok şükür ve doktor bir aylık ilaç takviyesinden sonra tekrar gitmemizi istedi. Dilerim gerek kalmadan bu ay bebeğim gelir. 2 yıllık evliyim ve hiç hamile kalamadım korunmamama rağmen maalesef
evliliğimin ilk 5 ayı falan cok duzensızdı zaten onun ıcın gıttım doktora oyle ogrendım sorunun ne oldugunu 35 40 gune kadar gecıkıordu adetlerım ama gebelık olmuyordu son aylarda sukurler olsun duzene gırdı.
çok şükür benimki hemen olur 29 günde ama bu ay olmazsa bende özele gidip sonra kendi haline birakcm
sen bılırsın ama sorun yoksa bos yere hastanelerde kendını harap etme ozellere para dokme kafanı rahat tut haftada 3 gun duzenlı ılıskı olmasına dıkkat et bıde dua et yeter allahın ıznıyle :) yasın kac?
21 :)) erken demi
bende 23 yasındayım . valla kendıne yazık edıon sen abenim adetlerim düzenli olsa doktora falan gıtmezdım hele bıde doktor sorun yok hersey normal dese ozellere falan hayatta para dokmezdım sen kendınde sorun arıyorsun sanırım. eşinden sperm istedilermi ?
hayr istemediler eşim asker zaten zamanında bütün muaneleri yapılmış canım ama şimdi bilmiyorum
hayr istemediler eşim asker zaten zamanında bütün muaneleri yapılmış canım ama şimdi bilmiyorum
benm sana tavsiyem kafana takma akadasım yasında kucuk evliliğinde yeni hem doktorda bi sorun yok deniş maaşallah olur allahın izniyle. rabbim gonlune gore versin inşallah.
bu arada ankarada mısın 06 yazmışşsın da
evet ankaraliyim :)
bende ankaralıyım ve ankardayım :) nerde oturuyorsun ?
safranbolu topram neresinde oturuyorsun
aydınlıkevler canım bılıormusun ? sfranboluya evlenınce mı gıttın ?
yok canım ben sereeflikochisarliyim hemsireyim tayinim vana çıktı eşimle vanda tanıştık oda astsubay onun tayini çıkınca bırakmam seni orda dedi 1 yıl içinde evlendik tayinle geldik safranboluya :)))
ohhh ne guzel maasallah rabbım tez zamanda bıde evlat versın ınsallahhhh ama dedıgım gıbı takma lutfen kafana bak benm doktorum dedıkı sürekli kendinde bi sorun ararsan takıntı halıne getırırsen sebepsiz infertilite olur dedi alah korusun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?