Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

Canm adet döngüne göre ovulasyon tarihini ayarlamalısın, gün aşırı ilişkiye girmelisin, çay kahve yok, incir ye bol bol yumurta olsn 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

GÜNÜNÜZ AYDIN OLSUN CANLARRRR BUGUN BUTUN GÜZELLIKLER BIZIMLE OLSUNN HAMISS HABERLERI ALALIMM MUTLU OLALIMM

Gunaydin anne adayi kuzucuklarrrrr yeni gun guzel umutlar hayirli haberler getirsin insalllahhh nasiliz bakalimmm...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar Günaydın doktora gittim rahime baktı. Rahim yumurtalik güzel dedi kan tahlili istedi. Adetin 3. Günü gelip hormon tahlili vericeksin dedi. Eşimden test istedi ve rahim filmi isteyebilirim ama şimdilik gerek görmüyorum dedi.
Tabi adet günüm gelmeden bende bu ayda bebeğin olmadığını anlamış oldum. Rahime baktı olsa keseyi görürdü heralde demi..... stresten bişey de soramadim

adetime 3 gün var daha cnm pek emin degilim geçen ay çatlatma iğnesi olmuştum bu ay kendiliğine bıraktım sadece merak edip test yaptım

benimde düzensizlikten adet günümü bu ay bılmıyorum oyüzden beklıyorum bugun 32.günüm belki sendkılerle aynıdır belırtılerım dye soruyorum :=)

ewet daha önce yaptıgımda hiçbişey çıkmamıştı cumaya kadar adet olmazsan kanda baktıracagım inş. vardırr hayırlısıyla

inşallah canım inşallah vardır ama bide erken gebelik testiyle bak onda daha koyu çıkarsa kesin vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…