Nisan Ayı Bereketli Gelsin Bu Ay Göbişlerimiz Bebişle Dolsun Diye Umut Edenler....

İnşallah canım ediom ama olmadı kapı çaldı gidimm derken nasıl kaydım bilmiorum ayy benim kocamda playsationa gitti dışarı arkadaşıyla bende uyudum erkencikten valla ya 10 gibi falan dayanmadım bende televizyon karşısında uyumuşum sabahta zor uyandım hala uyuyabilirim

Haha play station mağdurlarıyız 😊😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Valla ya sorma zaten kocam geç gelio birde playstation a gitti 12 de gelmiş gıcık oluorumm ama bende kurnazlık yapıorum kocama play station alıom artık sıkıosa gitsin evde oynar artık

Biz evlenince hemen almştk oynuyo işte bazen birlikte oynuyrz çok eğlenceli oluyor 😊

bndede son 11 bakalım hayirlisi olsun :) hamilesin hamile rahat ol

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende beklemedeyim canım ((( 32.günüm ama göğüslerim dolgun ağrılı ve damarlı bıde akıntım var başkada belırtı yok uykusuzluktan başka bakalım kısmet

damar dediğin nasl damarlarun belli olmasimi

Biz evlenince hemen almştk oynuyo işte bazen birlikte oynuyrz çok eğlenceli oluyor 😊

Bizimde bir arkadaş vermişti bize bayağı kalmıştı ozaman oynadık hep maç yaptık eğlenceli oluo gerçekten valla ben çok kaptırıom kendimi ama olsun artık ben evlilik yıldönümü hediyesi yerine alcam normalde nikah tarihimiz 9 mayıs düğün 30 haziran düğün ramazana gelior die daha önce nikah zamanında kutlamak için alcam ben mayısın 9 unda vercem ona ve böylece o hediyedende kurtulcam

Benimde daha belirgin damarlarım artık gün geçtikçede değişio sanki inşallah hamişlik belirtisidir tatlımm

daha önce dikkat etmemiştim o yüzden nasıl olduğunu bilmiyorum canım ben

daha önce dikkat etmemiştim o yüzden nasıl olduğunu bilmiyorum canım ben

Ben hergün üstümü değiştirrken bakıom birde hassas ya ister istemez farkediosun tatlım değiştiğini ama umarım psikolojik değildir... Belkide öleydi ben değişik görmek istiyorum diye görüyorum

daha önce hiç dikkat etmedim ki zaten bende belirti yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…