Nisan ayı çatlatma iğnesi vurulanlar

Ben izmirde yaşıyorum medicalpointte yaptırmayı düşünüyorum ama tabiki biraz bütçe meselesi o yüzden karşılayabilir miyiz nasıl olur bilemiyorum
Ben Austuria-Wiena da yaşıyorum çanım burda bana onerdiler yaptırıyım ama buranın daha çok yenisiyim onların konuşmalarından anlamıyorum bilmem düşünüyorum

Ben de çizgi hiç çıkmadı ama normalde çıkıp sonra duruma göre negatife dönmesi ya da hamilelik varsa pozitif olması gerekmez mi
İğnenin etkisi geçince tek çizgi çıkıyor 2 gün arayla teste dewam edin eğer 2.cizgi çıkarsa gebelik var çıkmazsa yok tabi sonra en

Ben Austuria-Wiena da yaşıyorum çanım burda bana onerdiler yaptırıyım ama buranın daha çok yenisiyim onların konuşmalarından anlamıyorum bilmem düşünüyorum
İletişimin kısıtlı olması zor canım ne desem bilemedim imkanın varsa aşılamayla zaman kaybetmeden tüp dene bence tedaviyi devam ettirebilecek kadar anlayabilsen bile aslında çok güzel olur

İletişimin kısıtlı olması zor canım ne desem bilemedim imkanın varsa aşılamayla zaman kaybetmeden tüp dene bence tedaviyi devam ettirebilecek kadar anlayabilsen bile aslında çok güzel olur
Çevrimçi falan tutarım belki çanım şimdi regl bekliyorum ve devam etmeye bakıcam canım

Merhaba, 24 unde catlama ignesi oldum. oncesinde klomen kullandim ve benim 5 yumurtam olustum 19,18,17,16 ve 12 mm. Bu gun igenin yapildigi gun ile birlikte 8. gun. henuz test yapmadim, bildiginiz gibi igne etkisiyle pozitifler cikiyor. Cumaya kadar beklemeyi planliyorum ama dun mide bulantisi basladi ve kasiklarimda agrilar var. Igne etkisiyle bu tarz belirtiler yasayan oldu mu. igneyi ilk oldugum gun aksami hafif kasik cekmem oldu ama o kadra. dun mide bulantisi baslayinca emin olmadim igne etkisi mi degil mi.

Ben de 22sinde iğne oldum adete 10 gün var gözüküyor bugün 10. Gün hala belim kopuyor kasıklarım sanki adet olup sökülecekmişim gibi ağrıyor test yapıyorum 8. Günden beri iğne etkisi devam ediyor hala ben de perşembe günü 13. Gün perşembe kan vereyim bir de diğer pazartesi vereyim diye düşünüyorum

Bençe de çanım 12-13 kan verme günlerindir ben onçeden testler yaptım kanlar verdim ve çok açeleçi davrandım kızlar hep pozetif zadeçe kendimi avuturdum ve sonu hüsran bugün 14-15 günum ve adet oldum o yüzden kızlar biraz beklemenizi tavsiye ederim sonrasında üzülmek oluyo inşallah sizin tütmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…