Canım ben 7 aydır ürüme yapan kistlerle uğraşıyordum anormal kanamalarım oluyordu ne kullandiysam geçmedi aşılama önerdi doktor ilk tutmadı ikincide şuan tuttu galiba işte yarın doktoruma gidip görünücem net bilgiyi ondan alırım büyük ihtimalleHayırlı olsun canımm tebrik ederiminşallah sağlıklı bir hamilelik geçirirsin senin sürecin nasıldı ne kadar zamandır istiyordunuz
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah canımSonunda hayırlı bı haber aldik sayenizde bizde sevindik
Mide bulantım çok vardı hiç bişey yiyemiyorum halada devam ediyor kasıklarda bide batma varÇanım senin belirtin falan varmıydı
Ay inşallah artış vardır canım haberdar et mutlaka sonucu elinde test varsa yarın yap bakalım koyulaşma var mıEvet çanım ben bayadır bi test yapıyorum onçelikle pozetif çıktı ama daha iğnenin etkisi geçmişti yanı yalan pozetif sonra silinmeye başladı kan verdim 4.8 çıktı yarın kan vermemden 4-5 gün sonrası oluçak o yüzden kanı tekrarlamıya duşunuyorum bakalım artış varmı bilemedim ne duşunsem
İnşallah güzel haberler alırsın canım haberdar et bizi deCanım ben 7 aydır ürüme yapan kistlerle uğraşıyordum anormal kanamalarım oluyordu ne kullandiysam geçmedi aşılama önerdi doktor ilk tutmadı ikincide şuan tuttu galiba işte yarın doktoruma gidip görünücem net bilgiyi ondan alırım büyük ihtimalle
İnşallah canım yarın ilk isim size haber vermekİnşallah güzel haberler alırsın canım haberdar et bizi de
Canım bence iğne etkisi değil bu baya koyu görünüyor çizgiDün çatlatma iğnesi vurulmamin iğne günü dahil 14. Günü idi. Sabah test yaptım böyle çıktı sizce daha iğnenin etkisi mıdır? kan testi bugün aksam vericem. Fikriniz var mı?
Çanım iğne etkisi o güne kadar kalmaz umutlandırmak istemiyorum ama galiba hamişsinnnDün çatlatma iğnesi vurulmamin iğne günü dahil 14. Günü idi. Sabah test yaptım böyle çıktı sizce daha iğnenin etkisi mıdır? kan testi bugün aksam vericem. Fikriniz var mı?
Bugün kan verdim çanım akşam doru çıkar dediler haber veriçem size inşallah vardır çanlarAy inşallah artış vardır canım haberdar et mutlaka sonucu elinde test varsa yarın yap bakalım koyulaşma var mı
Çamım durumunu söyle sende haberler neAslında bu ay çok umitliydim neyse cumaya odaklandım ben şuan.cuma günü silikte olsa görürsem pozitif diyecegim
Yapmadim daha canim yapınca haber verecegimÇamım durumunu söyle sende haberler ne
Sen verdin mi kan neyaptin hadi bı umut da sen ol bizeÇamım durumunu söyle sende haberler ne
Ben verdim bekliyorum çanım inşallah hamşizdir çanımSen verdin mi kan neyaptin hadi bı umut da sen ol bize
Senden de haber bekliyorum çanımYapmadim daha canim yapınca haber verecegim
İnşallah vardır canımBugün kan verdim çanım akşam doru çıkar dediler haber veriçem size inşallah vardır çanlar
Kızlar maalesef değerlerim duşmuş bişey yok size şans diliyorumİnşallah vardır canım
Maalesef çanım değerim 0,5 çıktı yani negatif adeti bekliyçemBen verdim bekliyorum çanım inşallah hamşizdir çanımhaber veriçem size
Siz çatlatma ignesi mi kulandınız ve eveet de kaçınçı gündesinizKizlar beta 12.25 e düşmüş geri yükselme olurmu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?