Nisan ayı çatlatma iğnesi vurulanlar

Hayırlı olsun canımm tebrik ederim inşallah sağlıklı bir hamilelik geçirirsin senin sürecin nasıldı ne kadar zamandır istiyordunuz
Canım ben 7 aydır ürüme yapan kistlerle uğraşıyordum anormal kanamalarım oluyordu ne kullandiysam geçmedi aşılama önerdi doktor ilk tutmadı ikincide şuan tuttu galiba işte yarın doktoruma gidip görünücem net bilgiyi ondan alırım büyük ihtimalle

Ay inşallah artış vardır canım haberdar et mutlaka sonucu elinde test varsa yarın yap bakalım koyulaşma var mı

İnşallah güzel haberler alırsın canım haberdar et bizi de

Dün çatlatma iğnesi vurulmamin iğne günü dahil 14. Günü idi. Sabah test yaptım böyle çıktı sizce daha iğnenin etkisi mıdır? kan testi bugün aksam vericem. Fikriniz var mı?

Eklentiler

• IMG_20230428_074543.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 61
Dün çatlatma iğnesi vurulmamin iğne günü dahil 14. Günü idi. Sabah test yaptım böyle çıktı sizce daha iğnenin etkisi mıdır? kan testi bugün aksam vericem. Fikriniz var mı?
Canım bence iğne etkisi değil bu baya koyu görünüyor çizgi

Çanım iğne etkisi o güne kadar kalmaz umutlandırmak istemiyorum ama galiba hamişsinnn hemen bi kan sonucu ver

Kizlar beta 12.25 e düşmüş geri yükselme olurmu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…