Nisan ayı çatlatma iğnesi vurulanlar

Sizde gördünüz dimi ben yanlış görmüyorum umarim
Evet çanım bende gördüm ama fazla ümitlenmedim benim gibi yıkılırsın 11 gün o hayalet çizgiyi bende görmuştum şimdi yarın öbürünü yapman lqzım eğer daha koyu oluyorsa vardır çanım şans diliyorum sana sağlıklı bebek

17.ci gün iki gündür adet geçiyor dün beta 17.9 iken bugün 12.25
Canım testi aynı yerde mi verdin belki laboratuvardan fark etmiştir düşünce yükseliyor mu hiç bilmiyorum ben
Hayalet bi çizgi var canım sen hep tekrarla bu çizgi belirginleşirse Demeki var benim ki olumsuz oldu çanım donuçum 0.5 çıktı inşallah sizde vardır
Önümüzdeki ay inşallah pozitifi görürsün canım ne yapacaksın bu ay ilaç kullanacak mısın

Bilmiyorum çanım benim şimdi ne yapsam gel onçe bekliyçem bana doktorum aşılama tedavisi uygulamasını önerdi aslında 5 buçuk yıl olmuş dedi bençe daha büyük şansın var dedi şimdi ne yapsam sizce aşılama için baş vursamı

Bende bu ay aşılama olacak diye gitmiştim aslında canım sonra doktorum değerlerime bakarak kendiniz değerlendirin dedi çatlatma iğnesinden sonra. Sizin evlilik mi 5.5 yıl oldu ne kadar zamandır korunmuyorsunuz bilinen bir sorun var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…