17.ci gün iki gündür adet geçiyor dün beta 17.9 iken bugün 12.25Siz çatlatma ignesi mi kulandınız ve eveet de kaçınçı gündesiniz
Siz çatlatma ignesi mi kulandınız ve eveet de kaçınçı gündesiniz
Çanım sen en iyi bi doktore göster bu sonuçları17.ci gün iki gündür adet geçiyor dün beta 17.9 iken bugün 12.25
Özele gittim canım progestan hap verdi pazartesi yine gel dediÇanım sen en iyi bi doktore göster bu sonuçları
Hayalet bi çizgi var canım sen hep tekrarla bu çizgi belirginleşirse Demeki var benim ki olumsuz oldu çanım donuçum 0.5 çıktı inşallah sizde vardırDayanamadım yaptım yaa,
Sizde gördünüz dimi ben yanlış görmüyorum umarimHayalet bi çizgi var canım sen hep tekrarla bu çizgi belirginleşirse Demeki var benim ki olumsuz oldu çanım donuçum 0.5 çıktı inşallah sizde vardır
İnşallah birdahakine tutturursunHayalet bi çizgi var canım sen hep tekrarla bu çizgi belirginleşirse Demeki var benim ki olumsuz oldu çanım donuçum 0.5 çıktı inşallah sizde vardır
Evet çanım bende gördüm ama fazla ümitlenmedim benim gibi yıkılırsın 11 gün o hayalet çizgiyi bende görmuştum şimdi yarın öbürünü yapman lqzım eğer daha koyu oluyorsa vardır çanım şans diliyorum sana sağlıklı bebekSizde gördünüz dimi ben yanlış görmüyorum umarim
Canım baya görünüyor 2. Çizgi senin kaçıncı günündüDayanamadım yaptım yaa,
Canım testi aynı yerde mi verdin belki laboratuvardan fark etmiştir düşünce yükseliyor mu hiç bilmiyorum ben17.ci gün iki gündür adet geçiyor dün beta 17.9 iken bugün 12.25
Önümüzdeki ay inşallah pozitifi görürsün canım ne yapacaksın bu ay ilaç kullanacak mısınHayalet bi çizgi var canım sen hep tekrarla bu çizgi belirginleşirse Demeki var benim ki olumsuz oldu çanım donuçum 0.5 çıktı inşallah sizde vardır
Hayırlı olsun canım inşallah olumlu sonuçlar alırızBen de bugün vuruldum iğnemi
Maalesef kan testi 0.100 çıktı ben de anlamadım bu kadar belirgin çizgiyeCanım bence iğne etkisi değil bu baya koyu görünüyor çizgi
Maalesef kan testi 0.100 bu kadar çizgiye rağmenÇanım iğne etkisi o güne kadar kalmaz umutlandırmak istemiyorum ama galiba hamişsinnnhemen bi kan sonucu ver
Çanım bende bugün yıkıldım resmen bende de silik çizgi çıktı ve değerim 0.5 negatifMaalesef kan testi 0.100 bu kadar çizgiye rağmen
Bilmiyorum çanım benim şimdi ne yapsam gel onçe bekliyçem bana doktorum aşılama tedavisi uygulamasını önerdi aslında 5 buçuk yıl olmuş dedi bençe daha büyük şansın var dedi şimdi ne yapsam sizce aşılama için baş vursamıCanım testi aynı yerde mi verdin belki laboratuvardan fark etmiştir düşünce yükseliyor mu hiç bilmiyorum ben
Önümüzdeki ay inşallah pozitifi görürsün canım ne yapacaksın bu ay ilaç kullanacak mısın
O kadar moralim bozuldu ki yeniden nasıl başlayacağım bilmiyorum siz de de öyle miÇanım bende bugün yıkıldım resmen bende de silik çizgi çıktı ve değerim 0.5 negatif
Bende bu ay aşılama olacak diye gitmiştim aslında canım sonra doktorum değerlerime bakarak kendiniz değerlendirin dedi çatlatma iğnesinden sonra. Sizin evlilik mi 5.5 yıl oldu ne kadar zamandır korunmuyorsunuz bilinen bir sorun var mıBilmiyorum çanım benim şimdi ne yapsam gel onçe bekliyçem bana doktorum aşılama tedavisi uygulamasını önerdi aslında 5 buçuk yıl olmuş dedi bençe daha büyük şansın var dedi şimdi ne yapsam sizce aşılama için baş vursamı
sağlık olsun canım daha zamanı var demek ki böyle düşünmek lazımMaalesef kan testi 0.100 çıktı ben de anlamadım bu kadar belirgin çizgiye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?