Çanım bende bugün yıkıldım resmen bende de silik çizgi çıktı ve değerim 0.5 negatif
Aynen çanım ben zaten 5 buçuk yıldır yıpradım Allah’A güç gelmesin isyan etmiyorum ama bu sureç gerçekten yıpratıçı bende asılamaya geçilen heralde bilmemO kadar moralim bozuldu ki yeniden nasıl başlayacağım bilmiyorum siz de de öyle mi
Çanım ben 5.5 yıldır evliyim evet Augustosta 6 yıl olçak aslında evleneli beri sadeçe 2-3 ay korunduk çanım sonrası hiç kornumadık ve sonu hep hüsran oldu doktorlar ilaçlar iğne tedavileri hiç biri bişeye yarandı çanım ben polikistik over hastasıyım ve bundan dolayı yumurtlama olmuyor düzensiz regl var ta ki yakında ameliyat oldum daha kolay hamile kalıyım diye 3 ay geçti ameliyatımdan işte klomen ve çatlatma iğnesi kulandım bu ay ve yumurtam çatladı ve yine olmadı doktorum bana bençe yeterinçe vakit kaybetmişin aşılama ol dedi daha büyük şansın olur dediBende bu ay aşılama olacak diye gitmiştim aslında canım sonra doktorum değerlerime bakarak kendiniz değerlendirin dedi çatlatma iğnesinden sonra. Sizin evlilik mi 5.5 yıl oldu ne kadar zamandır korunmuyorsunuz bilinen bir sorun var mı
12.gunumdu.10 da yapmıştım bembeyazdı iğnenin etkisi gecmistiCanım baya görünüyor 2. Çizgi senin kaçıncı günündü
Bence de canım bu zamana kadar hiç bi doktor önermedi mi aşılamayı yoksa kendin mi istemedin? Zaten aşılamanın şuanki süreçten pekte bir farkı yok yine aynı ilaçları kullanıyorsun yine çatlatmayı vuruluyorsun sen yumurta büyütmek için ne kullanmıştın canım iğne mi vermiştiÇanım ben 5.5 yıldır evliyim evet Augustosta 6 yıl olçak aslında evleneli beri sadeçe 2-3 ay korunduk çanım sonrası hiç kornumadık ve sonu hep hüsran oldu doktorlar ilaçlar iğne tedavileri hiç biri bişeye yarandı çanım ben polikistik over hastasıyım ve bundan dolayı yumurtlama olmuyor düzensiz regl var ta ki yakında ameliyat oldum daha kolay hamile kalıyım diye 3 ay geçti ameliyatımdan işte klomen ve çatlatma iğnesi kulandım bu ay ve yumurtam çatladı ve yine olmadı doktorum bana bençe yeterinçe vakit kaybetmişin aşılama ol dedi daha büyük şansın olur dedi
Yazmışsın zaten klomen diye canım onu gözden kaçırmışım aşılama da da belki klomenden farklı olarak iğne verir aslında durumun elveriyorsa direk tüp bebek denemeyi düşünür müsünÇanım ben 5.5 yıldır evliyim evet Augustosta 6 yıl olçak aslında evleneli beri sadeçe 2-3 ay korunduk çanım sonrası hiç kornumadık ve sonu hep hüsran oldu doktorlar ilaçlar iğne tedavileri hiç biri bişeye yarandı çanım ben polikistik over hastasıyım ve bundan dolayı yumurtlama olmuyor düzensiz regl var ta ki yakında ameliyat oldum daha kolay hamile kalıyım diye 3 ay geçti ameliyatımdan işte klomen ve çatlatma iğnesi kulandım bu ay ve yumurtam çatladı ve yine olmadı doktorum bana bençe yeterinçe vakit kaybetmişin aşılama ol dedi daha büyük şansın olur dedi
Çanım ben 5.5 yıldır evliyim evet Augustosta 6 yıl olçak aslında evleneli beri sadeçe 2-3 korunduk çanım sonrası hiç kornumadık ve sonu hep hüsran oldu doktorlar ilaçlar iğne tedavileri hiç biri bişeye yarandı çanım ben polikistik over hastasıyım ve bundan dolayı yumurtlama olmuyor düzensiz regl var ta ki yakında ameliyat oldum daha kolay hamile kalıtım diye 3 ay geçti ameliyatımdan işte klomen ve çatlatma iğnesi kulandım bu ay ve yumurtam çatladı ve yine olmadı doktorum bana bençe yeterinçe vakit kaybetmişin aşılama ol dedi daha büyük şansın olur dedi
Evet çanım onçe aşılama deneyebilirim koçamda bi sorun yok onu da belirtiyim tüm sorun bende bu güne kadar 4 yıl evel çanım bi doktor bana önerdi aşılamayı biz koçamla pek soçak bakmadık çunki daha 1-1 buçuk yılık evliydik dedik biraz vakit geçsin o doktor bu doktor derken baya bi vakit geçti çanım bençe denemem lazım aşılama,tüp bebek yanı hangisi faydalı olursa tabi Allah isteyinçe veriyo o da var işte herşey bir ümit sen ne yapıçaksın çanımYazmışsın zaten klomen diye canım onu gözden kaçırmışım aşılama da da belki klomenden farklı olarak iğne verir aslında durumun elveriyorsa direk tüp bebek denemeyi düşünür müsün
Çanım sen bugün bi kan ver en iyisi çunki 13 gündesin regl ve hamilelik belirtileri benzeşiyorAllah'ım nolur isteyen herkese hayırlısıyla tez zamanda ver.Arkadaslar afedersiniz bembeyaz su gibi vajinalakinti oluyor 2 gündür .bunu yaşayan var mı ilkkez yaşıyorum ben
Çanım sen bugün bi kan ver en iyisi çunki 13 gündesin regl ve hamilelik belirtileri benzeşiyorinşallah şeninde güzel haberlerni bekliyorum umut ol bizle
Evet arkadaşım bugün 13.gunumÇanım sen bugün bi kan ver en iyisi çunki 13 gündesin regl ve hamilelik belirtileri benzeşiyorinşallah şeninde güzel haberlerni bekliyorum umut ol bizlere
Ben henüz beklemedeyim canım bende amh düşük eşimde sperm sayısı düşük olmazsa tüp bebek için rapor çıkartmaya uğraşmayı düşünüyorum birde sen progestan kullanıyor musun bende içtikten sonra uyuşukluk yapıyor normal mi acabaEvet çanım onçe aşılama deneyebilirim koçamda bi sorun yok onu da belirtiyim tüm sorun bende bu güne kadar 4 yıl evel çanım bi doktor bana önerdi aşılamayı biz koçamla pek soçak bakmadık çunki daha 1-1 buçuk yılık evliydik dedik biraz vakit geçsin o doktor bu doktor derken baya bi vakit geçti çanım bençe denemem lazım aşılama,tüp bebek yanı hangisi faydalı olursa tabi Allah isteyinçe veriyo o da var işte herşey bir ümit sen ne yapıçaksın çanım
Olabilir çanım inşallah sende vardır güzel haberlernizi bekliyorum çanım ben progrstan hap kullanmıyorum bana duphostan verdi eyer ki hamile kaldıysam tutunsun diyeBen henüz beklemedeyim canım bende amh düşük eşimde sperm sayısı düşük olmazsa tüp bebek için rapor çıkartmaya uğraşmayı düşünüyorum birde sen progestan kullanıyor musun bende içtikten sonra uyuşukluk yapıyor normal mi acaba
Olabilir çanım inşallah sende vardır güzel haberlernizi bekliyorum çanım ben progrstan hap kullanmıyorum bana duphostan verdi eyer ki hamile kaldıysam tutunsun diye
En iyisi tüp bebek çanım Galba bende yaptırmam karar verdim baya bi yıprandım bu surçte çanım tabi Allah vermeyinçe vermiyo herşeyin hayırlısı çanım elimizden geleni deniyçez çanım sen tüp bebek karar verirsen nerde yaptırmaya duşunuyorsun çunki ben yurt dışında yaşıyorumBen henüz beklemedeyim canım bende amh düşük eşimde sperm sayısı düşük olmazsa tüp bebek için rapor çıkartmaya uğraşmayı düşünüyorum birde sen progestan kullanıyor musun bende içtikten sonra uyuşukluk yapıyor normal mi acaba
Herkese farklı oluyor benimki 10.gun gecmistiMerhaba bir şey sorabilir miyim? İğnenin 7. Günündeyim normalde iğne etkisiyle çift çizgi çıkması gerekmez mi bende çizgi çıkmadı. 12 13. Günde bile çift çizgi görebiliyorlar yaşayan ya da bir fikri olan var mo
Ben izmirde yaşıyorum medicalpointte yaptırmayı düşünüyorum ama tabiki biraz bütçe meselesi o yüzden karşılayabilir miyiz nasıl olur bilemiyorumEn iyisi tüp bebek çanım Galba bende yaptırmam karar verdim baya bi yıprandım bu surçte çanım tabi Allah vermeyinçe vermiyo herşeyin hayırlısı çanım elimizden geleni deniyçez çanım sen tüp bebek karar verirsen nerde yaptırmaya duşunuyorsun çunki ben yurt dışında yaşıyorum
Ben de çizgi hiç çıkmadı ama normalde çıkıp sonra duruma göre negatife dönmesi ya da hamilelik varsa pozitif olması gerekmez miHerkese farklı oluyor benimki 10.gun gecmisti
Ayy çok üzüldüm çanım Allah sabır versinKizlar düşük yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?