yarin eşinin dükkanına gidicem yardıma, ben değilim ama eşim oruç tutuyor taze fasulye pişiriyorum şu an :) pilavımda hazır.. dışardan ne olduğu belirsiz birşeyler yemektense evden getirmek daha iyi..
hamileliğe gelince göbüş kontrolü ele geçirdi bazen hiiiç karnım yokmuş gibi oluyor bazen ise 10 kiloluk bir karpuz varmiş gibi şişiyorşu demir vitamin haplarınıda içmeyi unutuyorum zaman zaman kalsiyumu iciyorum digerleri kaliyor yada tam tersi
gece uyuyamıyorum... sabah 6 gibi anca daliyorum ya hava sicak oluyor ya miğdem agriyor ya da başka bir tarafım.. bel fitiğim hatirlatmaya basladı kendini ben burdayim diyor sık sık bel agrisi yasiyorum..
şimdiden zorlanmaya başladim kizlar korkuyorum
(null)
Slm kizlarrr uzun zamandir ugrayamadim buralara memleketteydim turiyede 3 kere kuzumu gormek nasip olsu bir prensesde bize geliyor hayirlisiyla plesentamyani cocugun esi assagida gelismisti oyuzden bol bol yatip dinlendim memlekette ayaklarimi uzattim yuksek yere enson dr gittigimde yukari cikmix dedi allaha sukur ama yinede kendimi fazla zorlamam lazim buna sukur yinede allahim kucagima almayi nasip etsin saglikla beraber herkes iyidir ins bebisleri gorunce yuzumuz guluyooo dimi
Bu arada mide şikayetlerim çok fazlaydı başlarda, ama çok şükür son 1 ayda yavaş yavaş azalmaya başladı.Hala var, ama gücüm yerine geldi, buna da şükür...Ben hiç geçmeyecek sanıyordum o zamanlar. Hareketlerini hissetmeye başlayınca anladım hamile olduğumu ve bunun güzelliğini...Sizler ne durumdasınız?
ayyy canim ben o kadar halsizimki markete felan bile gidemiyorum iki adım yürüsem tansiyonum oynuyor..
hareketlerini hissediyorum ufakligin ama en cok eşimin hissetmesini istiyorum birkac haftaya oda anlar herhalde :)
-BUN
-KREATİNİN
-AST(SGOT)
-ALT(SGPT)
-TAM KAN SAYIMI ( 13 PARAMETRE)
-İDRAR TESTLERİ ( İDRAR TETKİKİ STRİPLE - MİKROSKOBİ )
-KÜLTÜR-ANTİBİYOGRAM ( İDRAR )
-DİREKT MİKROSKOBİ ( AKINTI - VAJEN )
-VİTAMİNLER ( VİTAMİN-B12 )
-ENDOKRİN TESTLERİ ( S-TSH - FT3 - FT4 )
Kızlar dr bu testleri istedi benden .
Günaydın kızlar. Eşimle iş yerlerimiz yakın olduğu için eşimin işe geldiği günler maalesef sabahın köründe yani 7.00 de iş yerinde oluyorum. Dün baya bi detaylı temizlik yaptım sırt ağrısından ölüyorum resmen ya. Bugün tam 23+0 olduk yarın 24. haftaya giricez nasipse. Bizim oğluş sizinkilerden biraz büyük olduğu için çok fazla hissediyorum hareketlerini. Karnımı açıp bakıyorum resmen dışarıdan görünüyor. Maşallah bazen seriye bağlıyo hiç durmadan arka arkaya tekmeliyor. Son 9 haftam kaldı 32. haftada izne çıkmak için iple çekiyorum resmen.Psikolojim deseniz yerle bir olmuş durumda herşey batıyor artık. Ağlıyorum sinirleniyorum herşeyeDün eşimin ailesindeydik evlerimizde aynı sokakta :S Emir ismine taktılar şimdide babası kalkmış ben bi isim buldum Oğuz dedi bende sesimi çıkarmadım hiç. Emir'i beğenmemişler falan filan. Sinirlerim zıpladı eve gelince çocuk bizim millete ne oluyorsa artıkkkk.
Günaydın kızlar. Eşimle iş yerlerimiz yakın olduğu için eşimin işe geldiği günler maalesef sabahın köründe yani 7.00 de iş yerinde oluyorum. Dün baya bi detaylı temizlik yaptım sırt ağrısından ölüyorum resmen ya. Bugün tam 23+0 olduk yarın 24. haftaya giricez nasipse. Bizim oğluş sizinkilerden biraz büyük olduğu için çok fazla hissediyorum hareketlerini. Karnımı açıp bakıyorum resmen dışarıdan görünüyor. Maşallah bazen seriye bağlıyo hiç durmadan arka arkaya tekmeliyor. Son 9 haftam kaldı 32. haftada izne çıkmak için iple çekiyorum resmen.Psikolojim deseniz yerle bir olmuş durumda herşey batıyor artık. Ağlıyorum sinirleniyorum herşeyeDün eşimin ailesindeydik evlerimizde aynı sokakta :S Emir ismine taktılar şimdide babası kalkmış ben bi isim buldum Oğuz dedi bende sesimi çıkarmadım hiç. Emir'i beğenmemişler falan filan. Sinirlerim zıpladı eve gelince çocuk bizim millete ne oluyorsa artıkkkk.
(null)
kizlar günaydın hala yataktayim... biraksalar bütün gün uyuyabilirim sanırım..
dün çarşı pazar gezdim bir kıyafet bulamadım kendine görelcw ye bile baktim pantolon var ama hepsi kısa kalıyor bana boydan kaybediyorum yani evdekilerden bisey uydurucam artik...
gece rüyamda doğun yapiyordum ay ay ay bir korkuyordum ki köşe bucak kaçıyordum hastaneden :)
bu arada dün göbek deliğinde bir ağrı bir acı yürüyünce göbeğim düşecek gibi hissettim resmen sonra ece gelince bir baktım göbek deliğim dışa doğru çıkmaya başlamış kızlar.. göbüş aldı başını gidiyor.. şaka felan 3 gün sonra 6.aya giriyorummmmm
(null)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?