Nisan Ayı Hamişleri

canım allah hepimize kolaylık versin. yavaş yavaş anlıyorum bende hamıle oldugumu. biraz egilim dogruluyum agrılar başlıyor. bol bol dinlen canım. havalar bıraz serinlesin yürüyüse başlaycam. birde belki yapabilcegimiz bir iki plates hareketi kaslarımıza iyi gelir. araştırmak lazımda sıcaklarda kım yapcak. hele istanbulda. ben sıcagı severdim ama bu sene ekstradan yanıyorum. eşim diyo bu sene kış rahat etcen üşümezsin diye dalga geçiyor. eskiden kat kat giyinirken ısınamıyordum. herşey güzel olcak. bide hareketlerini tam duyabilsek ozaman daha çekilir olur herhalde. hayırlı günler...

Slm kızlar ben çok giremiyorum ama takip etmeye çalışıyorum.Beni hatırlayanlar vardır belki :)
Ben artık bebeğimin hareketlerini günde birkaç kez çok rahat hissedebiliyorum.Çok güzel bi duygu. Hem de bi başladı mı durmak bilmiyo bazen

Bu arada mide şikayetlerim çok fazlaydı başlarda, ama çok şükür son 1 ayda yavaş yavaş azalmaya başladı.Hala var, ama gücüm yerine geldi, buna da şükür...Ben hiç geçmeyecek sanıyordum o zamanlar. Hareketlerini hissetmeye başlayınca anladım hamile olduğumu ve bunun güzelliğini...Sizler ne durumdasınız?

Slm kizlarrr uzun zamandir ugrayamadim buralara memleketteydim turiyede 3 kere kuzumu gormek nasip olsu bir prensesde bize geliyor hayirlisiyla plesentamyani cocugun esi assagida gelismisti oyuzden bol bol yatip dinlendim memlekette ayaklarimi uzattim yuksek yere enson dr gittigimde yukari cikmix dedi allaha sukur ama yinede kendimi fazla zorlamam lazim buna sukur yinede allahim kucagima almayi nasip etsin saglikla beraber herkes iyidir ins bebisleri gorunce yuzumuz guluyooo dimi

canım çok geçmiş olsun. prensesin de evinize bereket getirsin. bizimki de prenses :) annem kız çocuk çok kısmetli olur dedi. sahiden de öyle ben daha bir tanecik bir şey dahi almadım; teyzesi, anneannesi, yengeleri dayanamayıp sürekli bir şeyler alıyorlar

ben de geçen gün ilk dört ay çektiğim mide bulantılarını andım, sanki hiç öyle bir sıkıntı yaşamamışım gibi geliyor şimdi bana:) hele dediğin gibi o pıt pıt minicik dokunuşları yok mu :) hemen doğsa da sevsem diyorum, sonra da yok yok sen içimde kal diyorum

ayyy canim ben o kadar halsizimki markete felan bile gidemiyorum iki adım yürüsem tansiyonum oynuyor..

hareketlerini hissediyorum ufakligin ama en cok eşimin hissetmesini istiyorum birkac haftaya oda anlar herhalde :)

bizim kızın bazen tekmeleri dışarıdan belli oluyor ama tabi ne zaman o şiddette bir tekme gelir bilemediğim için babası henüz şahit olamadı

Kızlar dün ailevi bir olay yüzünden bütün gece uyku uyuyamadım, sabah eşime hiç uyumadım sinirden stesten dedim, kafam dağılsın diye beni dışarı çıkardı, canım araba kullanmak istedi ama çok acemiyim eşim seni çalıştırayım pratik yapalım dedi ama o kadar kötü kullandım adamcağız sinir oldu baya, nerdeyse bodoslama karşıdan gelen arabaya dalcaktım zor kurtardım, eşim de bir kızdı bir azarladı beni tamamen de haklıydı yani, kafan dağınık kalabalık yollara çıkmayalım demişti ama dinleyen kim, neyse suçlu olduğum için hiç cevap vermedim yutkundum ama zaten sabahtan hassas olduğum için gözlerim doldu neyse sonra market alışverişi yapalım faln derkende atıştık arabaya bindiğim gibi başladım ağlamaya nasıl ağlamak ama kendimi bir türlü tatamıyorum o saatten beri de mütemadiyen ağlıyorum zavallı kocacım da sakinleştirmeye çalıştı tamam iyiyim dedim evden yolladım onu, şimdi evde rahat rahat ağlıyorum bütün gece kendimi stresten yediğim için ağlayıp üzüldüğüm için yavrumdan özür dileyip dileyip ağlıyorum bu nasıl bir şeydir anlamadım şimdi de bi sayfada doğum hikayesi okuma gafletinde bulundum, göz yaşları ip gibi başladı gene ah bu hormonlar

kızlar bebişim canım oğluşum az önce tekme attı bende göbeğime bakıyordum görmek için ve gördüm çok şükr
hala kıpırdıyor ve hemen sizlerle paylaşmak istedim

Günaydın kızlar. Eşimle iş yerlerimiz yakın olduğu için eşimin işe geldiği günler maalesef sabahın köründe yani 7.00 de iş yerinde oluyorum. Dün baya bi detaylı temizlik yaptım sırt ağrısından ölüyorum resmen ya. Bugün tam 23+0 olduk yarın 24. haftaya giricez nasipse. Bizim oğluş sizinkilerden biraz büyük olduğu için çok fazla hissediyorum hareketlerini. Karnımı açıp bakıyorum resmen dışarıdan görünüyor. Maşallah bazen seriye bağlıyo hiç durmadan arka arkaya tekmeliyor. Son 9 haftam kaldı 32. haftada izne çıkmak için iple çekiyorum resmen.Psikolojim deseniz yerle bir olmuş durumda herşey batıyor artık. Ağlıyorum sinirleniyorum herşeye Dün eşimin ailesindeydik evlerimizde aynı sokakta :S Emir ismine taktılar şimdide babası kalkmış ben bi isim buldum Oğuz dedi bende sesimi çıkarmadım hiç. Emir'i beğenmemişler falan filan. Sinirlerim zıpladı eve gelince çocuk bizim millete ne oluyorsa artıkkkk.

-BUN
-KREATİNİN
-AST(SGOT)
-ALT(SGPT)
-TAM KAN SAYIMI ( 13 PARAMETRE)
-İDRAR TESTLERİ ( İDRAR TETKİKİ STRİPLE - MİKROSKOBİ )
-KÜLTÜR-ANTİBİYOGRAM ( İDRAR )
-DİREKT MİKROSKOBİ ( AKINTI - VAJEN )
-VİTAMİNLER ( VİTAMİN-B12 )
-ENDOKRİN TESTLERİ ( S-TSH - FT3 - FT4 )

Kızlar dr bu testleri istedi benden .

bu testleri şimdi mi istedi doktorum bunları benden 6 haftalıkken istemişti ben yaptırdım özellerde epey bi para tutuyor ben bi tanıdık vasıtasıyla devlette ücretsiz yaptırdım

ah canım yaaa hadi izne çıkınca iş yerindeki hadsizlerden kurtulacaksın da bu herşeyi bizden daha iyi bildiklerini zanneden saygı değer büyüklerimizi napcaz ki :) Çok iyi insanlardır eminim ama bazen düşüncesiz olabiliyorlar. Bir de onlar da belki kendi çocuklarına kendi istedikleri ismi koyamadılar. Onlara da bir karışan oldu, belki onların şimdi size yaptıklarından çok daha net bir ultimatomla karşılaştıkları için, şu isim daha güzel bu ismi beğenmedim dediklerinde kendilerini hiiiç de hakları yokken sizin işinize karışmış olarak bile görmüyorlardır.

Keşke eşin biraz net bir duruş sergilese de bir daha bu hususta yorum yapmasalar aslında.

Allah nazardan saklasın isim hususunda eşimin ailesi bebeğe isim verme hakkı anneye aittir dediler ve sadece benim seçtiklerim arasından en güzelini bulmama yardımcı oldular.

Dün sebepsiz ağlamıştım ama bugün üzüntüden ağladım malesef, dörtlü tarama sonucum pozitif çıkmış yarın amniyosentez olcm, nolur benim için dua edin

Canım kimse için ne kendini ne de bebisini uzme. Ben de çalışıyordum ama o kadar iğrenç BI patronum vardı ki daha hamile kalmadan ısı bıraktım. I'sinde mutlu olmayınca hersey batıyor İnsana ama sana tVsiyem Eger calışmaya bebekten sonra da devam edeceksen kendini ısinden sogutmamaya bak; olumlu taraflarını duşun
Bizde de benim kayınpeder acayip saçma BI isme takmişti. Ben daha hamile kalmadan kavgasını yaptigim için bisi diyemio pek. Arasira isim Soylicek oldugunda da peşin peşin ben koymicam diyorum. Bence kırmadan tavrını ortaya koy ve fazla taviz vermemeye bak. Eşini de uyar ki nasıl hissettiğini bilsin. Nacizane :)

kizlar günaydın hala yataktayim... biraksalar bütün gün uyuyabilirim sanırım..

dün çarşı pazar gezdim bir kıyafet bulamadım kendine göre lcw ye bile baktim pantolon var ama hepsi kısa kalıyor bana boydan kaybediyorum yani evdekilerden bisey uydurucam artik...

gece rüyamda doğun yapiyordum ay ay ay bir korkuyordum ki köşe bucak kaçıyordum hastaneden :)

bu arada dün göbek deliğinde bir ağrı bir acı yürüyünce göbeğim düşecek gibi hissettim resmen sonra ece gelince bir baktım göbek deliğim dışa doğru çıkmaya başlamış kızlar.. göbüş aldı başını gidiyor.. şaka felan 3 gün sonra 6.aya giriyorummmmm

ay kızlar pazar arabasına güvedim aldım çıktım alışverişe market manav derken dünyayı aldım tabi.. arabanın tekerleği kırılmazmı yoldaaa ayyy kaldım irtada evimede daha 200 mt var yani ara mahalle minübüs taksi felan ne arar..

çeke çeke eve getirdim tam bizim sokağa girdim bir adam geldi yardim etti eve kadar taşıdı çantayı Allah razi olsun ama yorulmuşum kızım tekmeliyor deli gibi şu an oda rahatsiz oldu anlaşılan

Bende bulamıyorum kıyafet kendime göre Ankara satılan hiç güzel hamile kıyafeti yok. Cuma günü İzmir'e gidicez nasipse ordan bakıcam hemen. Revindell ben bugün 24. haftaya girdim kaçıncı aya girmiş oluyorum ya hesaplayamıyorum ben:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…