kızlar ben de 21+lardayım.bu durumda 22. haftanın içinde oluyoruz değil mi?yani 5 ayımız dolmuş,6.aya adım atmış oluyoruz.ay çok heyecanlı!!! bu arada benim bebiş 1 haftadır falan hareketlendi teyzeleri.dün gece bol bol dua ettim.Allah hepimize sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip eder inş.
Korkma canım inşallah bişey olmamıştır.. ben 2 ay kanamayla uğraştım.. Allah a şükür bebeğim çok sağlıklı.. bazen adet dönemlerinde böyle kanamalar olabiliyomuş.. sen gene de hiç kalkmadan yat.. yastık da koy ayağının altına.. sakın stres yapma.. İnşallah devamı da gelmez..
Slm kizlarrrr sabah yataktan kalktigimda afedersiniz cisim gelmis gibi hissettim wc ye gittigimde camasirimda kavrwgengi ve kan lekeleri gordum cok kOrktum baylicaktim netdeyse tuvalette mendille sildigimdede biraz peceteye geldi hemen esimi uyandirdim ebeyi aradik kan devam etmesse korkma dedi eger devam ederse tekrar ara dedi allaha sukur devami gelmedi bacaklarimiyuksek yere tutup yatiyorummm ins bebegime bisey olmamistir kizlar cuma gunu ultrasyon randevumuz var cok korkuyorum ins hersey yolundadirrr dua edin bana
(null)
(null)
benimde öyle canım süt gibi beyaz bazen de yumurta aki gibi geliyor günlük pedler yetmiyor valla
(null)
Kizlar ben gunluk pedlerin sagliksiz oldugunu duymustum isterseniz ic casamasirizi sık sık degistirin ama gunluk ped kullanmayin bide 100% pamuk olan ic casamasirlari tercih edin
(null)
Dün Doktora gittik... 20+3 günlüğüz.. Ayrıntılı usg ye girdik maşallah her şey yolunda.. oğlusum usg de bana el salladı.. eli hep havada ve bana dönüktü.. yüzünüde gördüm... Bide ağzından baloncuklar cıkarıyodu oyun oynuyodu, doktor su içiyo dedi.. bide bak pipisi var burda dedi.. onu da gördük.. Maşallah oğlum cok tatlıı.. bu arada 436 gram olmuş maşallah..
Slm kizlarrrr sabah yataktan kalktigimda afedersiniz cisim gelmis gibi hissettim wc ye gittigimde camasirimda kavrwgengi ve kan lekeleri gordum cok kOrktum baylicaktim netdeyse tuvalette mendille sildigimdede biraz peceteye geldi hemen esimi uyandirdim ebeyi aradik kan devam etmesse korkma dedi eger devam ederse tekrar ara dedi allaha sukur devami gelmedi bacaklarimiyuksek yere tutup yatiyorummm ins bebegime bisey olmamistir kizlar cuma gunu ultrasyon randevumuz var cok korkuyorum ins hersey yolundadirrr dua edin bana
slm herkese...
canım aynı gün gitmişiz kontrole biz de dün gittik, benim oğlum da çişini yaptı biz bakarken, eliyle burnunu kapadı sonrada :) biz de yüzünü ilk defa böyle net gördük, babaya benziyor şimdiden, elleri hele tombiş tombiş. daha sonra da ellerini kaldırdı dua ediyormuş gibi, doktor da kadir gecesi diye dua ediyor sizin oğlan dedi:) toplam 26,5 cm olmuş boyumuz, kilomuz da 455 gr. çok güzel bir duygu, oradan çıkarıp koklayasım geldi... Allah hepsine de sağlık versin de kucağımıza alıp doya doya koklayalım inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?