Nisan Ayı Hamişleri

akıntılar çok normal bence canım, içimizde bi canlı büyüyor ve doğal olarak da vücudumuz artık bizim hakimiyetimizde değil, bi dolu ilaç kullanıyoruz, bi şekilde atılacak vücuttan... benim sıkıntım daha da büyük:) hapşurduğum zaman bi iki damla kaçırmaya başladım bu daha sıkıntılı bence

bu arada KHENA dan ses çıkmıyor ne zamandır merak ettim..

içime mi doğdu ne :))) gidim bakım bizim kızlar napıyo dedim. geldim işte..
ya bizim cücük hala cinsiyetini göstermedi. ayrıntılıda bile gözükmüyo. tek sorunumuz bu olsunda meraktan ölüyorum ben yaaa 19+2 oldumm
sizden ne haber

canim benim hoşgeldin sefalar getirdin bizde 19+6 olduk bugün geçen ay doktorumuz kız dedi ama ben bu ayda kesinleşmesini bekliyorum :) kontrolün ne zaman canim artık göstersin kuzucuk anneyi babayı bekletmesin :)

canim benim hoşgeldin sefalar getirdin bizde 19+6 olduk bugün geçen ay doktorumuz kız dedi ama ben bu ayda kesinleşmesini bekliyorum :) kontrolün ne zaman canim artık göstersin kuzucuk anneyi babayı bekletmesin :)

1 eylül canımm bekliyoruz neyseki bayram izinler falan derken zamanın nasıl geçtiğiini anlamıcam

oyy maşallah yirim ben onuu.. sizde ayrıntılı usg ye girdiniz mi ?

yok teyzesi ayrıntılıya girmedik, doktor gerek duymadı belki ilerleyen haftalarda. benim doktorumda 4d ultrason var, oradan görmek yetiyor şimdilik. bi de dün kalbine falan baktı, odacıklar oluşmuş dedi, bi problem gözükmüyor dedi. sizin doktor mu yaptı ayrıntılı usg yoksa başka yerde mi yaptırdınız???bi de ayrıntılı usg dediğiniz şu renkli olan tüm organları falan gösteren usg mi???

yok bende renkliye girmedim.. doktor ayrıntılı bakcaz bugun dedi.. heryerini inceledi.. kendi doktorum yaptı.. ben zaten üniversite hastanesine gittiğim için her türlü cihaz mevcut orda..

günaydın kızlar. sabah sağlık ocağına gittim. idrar ve kan tahlilleri yapıldı.idrarda enfeksiyona baktılar. bi şey çıkmadı çok şükür. kan tahlil sonuçlarım da öğleden sonra 4-5gibi çıkabilirmiş,bakalım. tetanoz aşısını da oldum.sadece dokununca birazcık ağrı var,okadar.bebeğimin kalp atışlarını da dinledik 1ay sonra yine gitcem.2. tetanoz aşısı olcakmış. bi de devit diye bi damla verdi ordaki ebe.ama prospektüsünde hamilelerde kullanılması önerilmez yazıyo.aranızda bu damladan kullanan var mı? ben şimdilik kullanmıcam.kendi doktoruma da sorcam.hem kullandığım multivitaminin içinde de D vitamini var.

canım çok sevindim maşallah yavruna.

ben de şimdi geldim..tansiyon kilo ölçtüler..3 eylül de ilk tetanoz aşısını olucam..bi de o zaman kan vericem..

yalnız bizim sağlık ocağında idrar tahlili yapılmıyormuş.çok saçma geldi bana...İstanbulun göbeğindesin ve idrar tahlili yaptıramıyorsun hayret..

kızlar dün akşam hamile kıyafetleri satan bir dükkana gittim Allahim ne pahalı ne pahalı.. penye jile 140 tl dandik bir penye atlet 60 tl hani şu lcw de satilan baskılı t-shirtler varya onlardan aynısını satıyorlar 60 tl !!!!! bu ne len dedim almiyorum arkadaş resmen kaziklamaya calisiyorlar insani

aynı gün giriyoruz demekki:) cinsiyet öğrenmeye gitttiğimizde daha kapıda başlamıştım ağlamaya, bakalım 4d nasıl geçicek:)

gzl haberlerle gel inşallah

evet canım ya ne kadar pahalı...sanki özel kumaşları var ne biliyim modelleri çok özelmiş gibi.

kazıklıyacak adam arıyorlar işte..

LCW de o t-shirtler 16 TL :) hatta profil resmimdekini ordan aldım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…