Nisan Ayı Hamişleri

LCW de o t-shirtler 16 TL :) hatta profil resmimdekini ordan aldım:)

poğaça yaptim, kısır yaptım, yoğurtlu patates ezmesi yaptım.. eşim telefon açtı "iftra gelemiyorum" pöfffffffffff

slm kizlar ramazan boyunca girememistim.. gunlerim cok yogun gecti allahtan oruc tutamadigim icin ramazanin feyzinden bende yararlaniyim diye mukabeleye gittim hergun allah kabul etsin bu esnada da gunluk yarim saatlik yuruyuslarimi de yapmis oldum:)...bugunde hatim duamizi yaptik artik evdeyim biraz ev isleriyle ugrasacam.....yurtdisinda oldugum iicin pek bayram telasi yok bende sadece bi gun kaynanaya gideriz bizim bayram biter.... asil onemli haber 20 haftalik ayrintili ultrasona girecegim bayramin ikinci gunu :) acayip heyecanli bi o kadar da stresliyim hamile kaldigim gunden beri cinsiyetini meraktan olmek uzere olan ben simdi bebegimin sagligindan endise duymaya basladim.... allahtan hep hayirli saglikli sihhatli bi evlat istedim allahim dularimi kabul etsin butun muslumanlarla birlikte insallah........

ha bide kizlar ben daha bes aylikken acayip dercede sistim hic normal olmadigini soylediler tansiyon yada sekerden suphelendi ebem kan aldirdim iki hafta sonra sonuclar cikacak bakalim durumum ne olacak....cok gicik bisey ya sandalyede oturdugummda bile ayaklarim sallaniyorsa davul gibi oluyor hep terlik giymek zorunda kaliyorum sabahlari uztune basmakta zorluk cekiyorum ayrica goruntu kirliligide had safhada yani .....7 kilo da almis durumdayim allah sonumu hayir etsin insallah

Allah kabul etsin canım
İNŞAALLAH GÜZEL VE HAYRLI HABERLER ALIRSIN

Allah kabul etsin canım dualarını...

Slm kizlar yarin ayrintili ultrasona giricem hayirlisiyla bize dua edin teyzeleri cok korkuyoru sabah kahverengi akintim geldi yine gun boyunca devam etmedi ama yinede biseyler ters gidiyo demekki de kahverengi akinti oluyo bizim kiz yaramazlik tapiyo icerde sanirim allahim ins yarin guzel haberlerini aliriz saat 10 da simdiden strese girdim gidim bi dus aliyomda bari biraz kendimize gelelim kizlarrrr dualariniza ihtiyacimiz var

ah canım benim ablam da senin gibi olmuştu, herşey sonradan normale döner inşallah. bol bol su içmeye çalış.

güzel haberlerle gel inşallah

canim el ayak şismesi bendede oluyor ama seninki kadar rahatsiz edici değil.. tahlillerini ihmal etme aman aman ..

canim panik yapma birsey olmaz Allahın izni ile rahat ol dualarimiz seninle.. bu arada renkli ultrason kayıtlarını doktor cd ye kaydedip tarafimiza teslim edebiliyormuş ben kayitlari almayi düşünüyorum :)

Kizlar guzel haberlerle geldim herseyimiz tastamam masallah kipir kipirdik cok detayli inceledi doktor hersey yolunda dedi plesentada yukari cikmis ama carsamba gunuki olan kanamanin nedenoni bulamadi hersey yolunda gorunuyor dedi kilcal damarlarda catlama olmustur dedi oyle bi rahatladimki anlatamam elleti ayaklari minik minikti bakmaya doyamadim kuzuma bu arada ismimizde kesinlesti sayilir teyzeleri " İklim Su " nasil

ayyy sevindim canim ismiyle büyüsün kuzun maşaallah çok güzel ismi :)

bizimde arayışlarımız sona erdi anne ve baba ismini birleştirmiştik en anlamlı isim bu oldu bizim için diğer isimleri yakıştıramadık kızıma ismimiz SeNa <3

Benim kiz arkadasimin kizinin ismide sena ve cok tatli bisey ismiyle yasasin emir ismi bu siralar cok rovansda cani bi kac tane yeni dogan etrafimda bebeklerde var oda guzel hosuma gitti bebislerimiz ismiyle uzun omurler yasar ins buarada ben foto ekleyemedim ya telefondan girdigim icin bizim kizi gorun isterdim aslinda

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…