kızlar nasılsınız?
ya nişi sorucam bayram tatili nedeniyle istanbuldan uzaklaşmak istedim biraz eşimde benim köyüme gitmek istiyor. kastamonu cide ye yani.. Kendi aracımızla gidicez sizce yol çok yorarmı yada bir sıkıntı olurmu benim açımdan neler önerirsiniz?
Kizlar guzel haberlerle geldim herseyimiz tastamam masallah kipir kipirdik cok detayli inceledi doktor hersey yolunda dedi plesentada yukari cikmis ama carsamba gunuki olan kanamanin nedenoni bulamadi hersey yolunda gorunuyor dedi kilcal damarlarda catlama olmustur dedi oyle bi rahatladimki anlatamam elleti ayaklari minik minikti bakmaya doyamadim kuzuma bu arada ismimizde kesinlesti sayilir teyzeleri " İklim Su " nasil
ne güzel memleketine gideceksin:) kendi aracınızla gideceğiniz için bir sorun olmaz, ben de 1 ay kadar önce uzun yolculuk yaptım, bir sorun olmadı çok şükür. doktora danışmıştım çıkmadan önce, 2-3 saatte bir mola verip 15-20 dk yürümemi önermişti. bir de üzerine özellikle de altına rahat bişeyler giy ki kan dolaşımında bir sorun olmasın. çok hızlı gitmesin eşin, özellikle köy yolları anayola benzemiyor, ayrıca beline ve oturduğun yere yastık desteği yaparsan iyi olur, çünkü bel ağrısı yaşanıyor. son olarak aklıma gelen bol sıvı al yolculuk boyunca, ödem ve şişmeleri önler. şimdilik aklıma gelenler bunlar canım, umarım sorunsuz bir şekilde gider gelirsiniz. şimdiden iyi bayramlar...
kızlarr eltim bugün doğum yapiyor hastanedeyim şu an suni sancı veriyorlar kızımız geliyor :) benimki de kız biliyorsunuz iki kuzen anlaştı geliyorlar bu sene :) ne şanslıyım iki kızım birden olucak bu sene :))
hepinizden birer ayetel kürsi okumasını isticem hayirlisi ile kurtulsun
(null)
ayy ya çok ilginç ve çok fena bir tecrübe oldu benim için resmen eltim yanimda doğurdu desem yeridir.. hemşireleri odaya çağırdım kadın doğuruyor dedim apar topar doğumhaneye aldılar ve tam 6 dk sonra meleğimiz doğdu... az daha odada doğuracaktı kadın başını felan gördüm vajinada kızlar.. Allaha şükür çok kolay doğum yapti kizlar 12 de yatis yaptik suni sanci verildi 1 gibi saat 3 te doğumhaneye alındı ve 3:06 da melek doğdu umarim benimde bu kadar kolay olur :))
Kizlarrrrr galiba nezle oluyorummmm bogazimda agriyo yavas yavas neyapabilirim hemen onlem aliyim
İlac kulkanmak istemiyorummm
Revindelll tebrikler allah kolay dogumlardan bizefe nasip eder ins
kizlar yardim edin ayaklarimin ustune basamiyorum sislikten odemden butun vucudum su toplamis sanki:,,,,cok rahatsiz oluyorum ayak bileklerim davul gibi oldu bide sicaklarinda etkisi var sanirsam bide sizliyorlar yayarinda bayram ne giyecem ben terliklerle bayram yapacak gibiyim
iyi bayramlar kızlar.. bizim kız artık öyle tekmeler atıyorki babamız eliyle çok çok rahat hissediyoruz :)
eltim doğum yaptı demiştim ya iki gündür öldüm yorgunluktan yemek yap çay yap misafir ağarla derken ayaklarimi hissetmiyorum resmen
veeee çatır çatır doğururum diyen ben resmen korkuyorum doğumdan(
sinir oluyorum bu arada yani bizimkiler arnavut malum ben arnavutça bilmiyorum herkes ana dili gibi türkçe bildiği halde yanimda görümcem ve kaynanam arnavutça sohbet muhabbet ediyorlar!! konuşurken arada birde eşimin ismini telaffuz ediyorlar bende duyuyorum yani ne konusuyorlar Allah biliyor.. çok sinir oluyorum çok
iyi bayramlar kızlar.. bizim kız artık öyle tekmeler atıyorki babamız eliyle çok çok rahat hissediyoruz :)
eltim doğum yaptı demiştim ya iki gündür öldüm yorgunluktan yemek yap çay yap misafir ağarla derken ayaklarimi hissetmiyorum resmen
veeee çatır çatır doğururum diyen ben resmen korkuyorum doğumdan(
sinir oluyorum bu arada yani bizimkiler arnavut malum ben arnavutça bilmiyorum herkes ana dili gibi türkçe bildiği halde yanimda görümcem ve kaynanam arnavutça sohbet muhabbet ediyorlar!! konuşurken arada birde eşimin ismini telaffuz ediyorlar bende duyuyorum yani ne konusuyorlar Allah biliyor.. çok sinir oluyorum çok
kizlar yardim edin ayaklarimin ustune basamiyorum sislikten odemden butun vucudum su toplamis sanki:,,,,cok rahatsiz oluyorum ayak bileklerim davul gibi oldu bide sicaklarinda etkisi var sanirsam bide sizliyorlar yayarinda bayram ne giyecem ben terliklerle bayram yapacak gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?