Nisan Ayı Hamişleri

kızlar dün ilk tetenoz aşısını oldum kolum akşam bir ağarmaya başladı gece uyuyamadım valla

Selam hamişler,

Dün e-bebeğin sitesinde Chicco'nun ana kucağını görmüştüm 132 TL'ye inmişti. İnternetten alamadık stokta yok diyordu. Bugün öğle yemeğine çıktığımda bi baktım iş yerimin yakınında e-bebek mağazası varmış hemen gidip aldım son bir tane kalmıştı. Size nasıl?

Chicco New Dreams Ana Kucağı - e-bebek.com

Guzel anneler burda yani yurt disinda asi masi yok yaaa bende kalp doktorlariyla ugrasiyorum 10 yasinda bir kalp amaliyati gecirdim tutturdular kontrol etmemiz lazim dogum dan once falan diye ordan oraya gonderiyorlar Ordan oraya bakalim donuc ne cikacak

canım dikkat et yinede ihmal etmw kalp işi ciddi bişey.. sonuçlardan haberdar et bizi

ayy canım bende bundan alıcaktım oto koltuğu alınca vazgeçtim ana kucagi gibide kullanılıyor çünkü.. e-bebek benim kabusum olmustu bir ara park yatak almistik sonra geri iade stoklarında hep hata oluyor..

bende alt açma takımı altım port bebe si battaniyesi yastığı 35 Tl takım, hastane çıkışı aldım krem takım minik mavi kırmızı puantiyeleri var bide beyaz kırmızı şeritli ayakkabı aldim çakma adidas modeli 4 şeritli yeni doğan ayakkabısı hastane çıkışı ile takım oldu :) hepsi 50 tl

offf ne kadar pahali orda bu tarz seyler .....ama cok kullanisli oldugu soyleniyor

kızlar peki bebek yağı ve sabunu ne düşünüyorsunuz? annem aktardan zeytinyağlı sabun almamı söyledi doğal kesme zeytinyağlı sabunlardan alıcam saç ve vücut temizliği için.. hem böyle alışsın bizim gibi silikon katkılı şampuanlara alışmasın

fakat bebek yağı konusunda kararsızım.. nivea yada sebamed mi alsam yoksa aktarlardan badem yağı felan gibi doğal bir yağ karışımı mı hazırlasam?

Canım günaydın ben sebamedin setini yaptım bebişe. Şampuanı, yağı, sabunu, pişik kremini falan hepsini sebamedden aldım. Kendimde niveanın badem yağını kullanıyorum. Bu arada çatlaklarınız ne durumda bende şimdilik hiç birşey yok. İnşallah hep böyle gider. Sanırım derim genişlemeye çok müsait. Dün e-bebek'ten chicco'nun bebek arabasınıda aldık pusetiyle birlikte kendi mağazasında 889 TL ydi. E-bebek'ten 581 TL'ye aldık. Perdemiz, halımız, uyku setimiz ve birkaç parça alınacak kıyafetimiz kaldı.

Bu arada kızlar benim bacaklarıma gece yatarken inanılmaz kramplar girmeye başladı. Öyle bir acıyla uyandım ki bağırmaya başladım acıdan . Eşim doğuruyorum sanmış hemen karnımı ovalamaya başladı. Bugün İzmir'den babam gelecek dün eve gidince yemek falan yaptım baya ayakta kaldım. Topuklarımın üzerine basamıyordum artık Vücudum iyice ağırlaşmaya başladı

canim bebek araban hayırlı olsun iyi günlerde kullanın inşaallah..

fazla ayakta kalmamaya çalış yada yüksek bir yere koyup dinlendirmeyi unutma.. artık bebişler ağarlaştı yol yürümek ayakta kalmak zotlaşıyor.. bende azıcık yol yürüsem göbek deliğim acıyor ve kasıklarımda nasıl bir sancı oluyor anlatamam sanki çocuk düşüyor tövbe tövbe nasıl bir baskı yapıyor anlatamam..

bacak ağrılarına buz masajı çok iyi geliyor kızlar bu arada parça buzları bacaklarınızda gezdirin..

bu arada şeker yükleme testim yapıldı kızlar yani şekerleri içtim şu an 3 bardak suyla 75 gram glikoz..

soğuk suyla içince çok anlaşılmıyor şeker tadı gayet iyiyim miğdem bulanmadı..

birer saat ara ile 2 kere kan alıcaklarmış.. bunun yanında açlık kanıma ve idrar testimede bakıcaklarmış..

Bendende idrar testi istemişti doktorum. Çok şükür sonuçlarım temiz çıktı. Bu arada artık yapılması gereken test kaldı mı yahu? Ben ayrıntılı ultrason , 2 li 3 lü tarama testi , şeker yüklemesi , tetanoz aşısı , bi de işte rutin en başta yapılan bir sürü teste tabi tutuldum:) Geriye birşey kalmamıştır herhalde. Sağ olsun doktorum önüne gelen ne varsa yaptırdı:)

valla canım aynı testleri bende yaptırdım artık yeterrrrrr diye bağırıcam yani :) inş. son olur artık...

bu arada devam ettiğim hastanede (bursa doruk özel cer. ve tıp merkezi) normal doğum 1240 tl, sezaryan 1650 tl + epidural anestezi için 250 tl fark alıyorlarmış.. biraz tuzlu geldi bana

kıslar bebişleri büyütmüşsünüz maşallah. geçerken bi bakayım size dedim. allah nazarlardan korusun hepinizi.

kızlar dün ilk tetenoz aşısını oldum kolum akşam bir ağarmaya başladı gece uyuyamadım valla

çok fena acımıştı benim kolumda, biraz kullanmamaya çalış, çamaşırlarımı bile eşim giydirmişti bana bir kaç gün :)

isim konusunda ne düşünüyorsunuz kızlar? ben hıc bır ısmı kızıma yakıstramıyorum yaa ((

ben kolay buldum ama eşim çok zor beğendi... kızımın ismi ayşe meyra olacak inşallah

en güzelini düşünmüşsün... ama yağ için ne yaparım ben de bilmiyorum. eczacı bir abla var organik ürünler konusunda uzman gibi bir şey :) ona sordum araştıracak... ben de sizlerle paylaşırım.

kıslar bebişleri büyütmüşsünüz maşallah. geçerken bi bakayım size dedim. allah nazarlardan korusun hepinizi.

canım Allah sana en kısa zamanda hayırlısı ile yeniden bu duyguları tattırsın. iyi misin?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…