Guzel anneler burda yani yurt disinda asi masi yok yaaa bende kalp doktorlariyla ugrasiyorum 10 yasinda bir kalp amaliyati gecirdim tutturdular kontrol etmemiz lazim dogum dan once falan diye ordan oraya gonderiyorlar Ordan oraya bakalim donuc ne cikacak
(null)
Selam hamişler,
Dün e-bebeğin sitesinde Chicco'nun ana kucağını görmüştüm 132 TL'ye inmişti. İnternetten alamadık stokta yok diyordu. Bugün öğle yemeğine çıktığımda bi baktım iş yerimin yakınında e-bebek mağazası varmış hemen gidip aldım son bir tane kalmıştı. Size nasıl?
Chicco New Dreams Ana Kucağı - e-bebek.com
(null)
kızlar peki bebek yağı ve sabunu ne düşünüyorsunuz? annem aktardan zeytinyağlı sabun almamı söyledi doğal kesme zeytinyağlı sabunlardan alıcam saç ve vücut temizliği için.. hem böyle alışsın bizim gibi silikon katkılı şampuanlara alışmasın
fakat bebek yağı konusunda kararsızım.. nivea yada sebamed mi alsam yoksa aktarlardan badem yağı felan gibi doğal bir yağ karışımı mı hazırlasam?
(null)
bu arada şeker yükleme testim yapıldı kızlar yani şekerleri içtim şu an 3 bardak suyla 75 gram glikoz..
soğuk suyla içince çok anlaşılmıyor şeker tadı gayet iyiyim miğdem bulanmadı..
birer saat ara ile 2 kere kan alıcaklarmış.. bunun yanında açlık kanıma ve idrar testimede bakıcaklarmış..
(null)
kızlar dün ilk tetenoz aşısını oldum kolum akşam bir ağarmaya başladı gece uyuyamadım valla
isim konusunda ne düşünüyorsunuz kızlar? ben hıc bır ısmı kızıma yakıstramıyorum yaa((
kızlar peki bebek yağı ve sabunu ne düşünüyorsunuz? annem aktardan zeytinyağlı sabun almamı söyledi doğal kesme zeytinyağlı sabunlardan alıcam saç ve vücut temizliği için.. hem böyle alışsın bizim gibi silikon katkılı şampuanlara alışmasın
fakat bebek yağı konusunda kararsızım.. nivea yada sebamed mi alsam yoksa aktarlardan badem yağı felan gibi doğal bir yağ karışımı mı hazırlasam?
kıslar bebişleri büyütmüşsünüz maşallah. geçerken bi bakayım size dedim. allah nazarlardan korusun hepinizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?