Yine birşeyler sorucam size:) Bebişlere kundak yapmayı düşünüyor musunuz?:44: Islak mendil olarak ne almayı düşünüyorsunuz en önemlisi kıyafetlerini sabun tozuyla mı yıkayacaksınız? Dalin'in sıvı deterjanı çıkmış almayı düşünüyorum ama kararsız kaldım baya:S
Hiç korkma, görümcemin iki çocuğu da hiç hareket etmemişler ve dolayısıyla ters gelmişler. Şimdi biri 13 biri 9 iki tane kuduruk çocuğu var.Kızlar günaydın... Dünden beri bebişimin hareketlerini çok hissedemiyorum. Hatta gece kalktım bebişim için süt içip muz bile yedim. hiç yapacağım şey değil normalde. Ama hala hissetmiyorum. Uyuyor desem bu kadar zaman oldu hissederdim demi. korktum
Kızlar günaydın... Dünden beri bebişimin hareketlerini çok hissedemiyorum. Hatta gece kalktım bebişim için süt içip muz bile yedim. hiç yapacağım şey değil normalde. Ama hala hissetmiyorum. Uyuyor desem bu kadar zaman oldu hissederdim demi. korktum
Kundak yapmayı düşünüyorum: How to swaddle a baby | video | BabyCenter
Islak mendil kullanmayı pek düşünmüyorum onun yerine kaynatılmış ve soğutulmuş su ve pamuk kullanıcam. Dışarda lazım olur diye çantaya atmak için bir tane seçmek lazım aslında. Onu da bitkisel özlü bişeyler bulmak lazım.
Ben neredeyse son iki yıldır Dalan-Roxy toz sabun kullanıyorum. Hem fiyatı uygun, hem kokusu harika hem de bitkisel yağlardan yapılmış. Bir kere hacı şakir granül sabun aldım ama granül olduğu için daha zor eriyor, pek memnun kalmadım. Dalan-Roxy Migroslarda satılıyor. Açıkçası artık deterjan kullanamıyorum. Kokusu genzimi yakıyor.
Kundak yapmayı düşünüyorum: How to swaddle a baby | video | BabyCenter
Islak mendil kullanmayı pek düşünmüyorum onun yerine kaynatılmış ve soğutulmuş su ve pamuk kullanıcam. Dışarda lazım olur diye çantaya atmak için bir tane seçmek lazım aslında. Onu da bitkisel özlü bişeyler bulmak lazım.
Ben neredeyse son iki yıldır Dalan-Roxy toz sabun kullanıyorum. Hem fiyatı uygun, hem kokusu harika hem de bitkisel yağlardan yapılmış. Bir kere hacı şakir granül sabun aldım ama granül olduğu için daha zor eriyor, pek memnun kalmadım. Dalan-Roxy Migroslarda satılıyor. Açıkçası artık deterjan kullanamıyorum. Kokusu genzimi yakıyor.
Yine birşeyler sorucam size:) Bebişlere kundak yapmayı düşünüyor musunuz?:44: Islak mendil olarak ne almayı düşünüyorsunuz en önemlisi kıyafetlerini sabun tozuyla mı yıkayacaksınız? Dalin'in sıvı deterjanı çıkmış almayı düşünüyorum ama kararsız kaldım baya:S
(null)
(null)
(null)
benim kaynanamda öyle gıcıklığına gelicem sarıcam sımsıkı diyor.. bulursan yaparsın diyorum kızıyor.. eski kafalar işte..
(null)
(null)
ben 2.kez anne olacaklardanım.oğlumda ıslak mendil kullanmadım içinde kanserojen maddeler bulunduğundan dolayı sadece unı baby aldım dışarıda kullanmak için.evde kaynatılmış su-pamuk ile temizledim.kundak hiç yapmadım hareket özgürlüğü neden kısıtlansın ki anne karnında yeterince alan darlığından kısıtlanıyor.buarada k.valideleri çok fazla takmayın anne olan sizsiniz dediklerine evet deyip bildiğinizi yapınşimdiden bunları düşünürseniz üstüne loğusalıkta eklenince bunalıma girersiniz
zaten şu loğusa bunalımıda korktuğum diğer konulardan.. ben normalde de dengesiz bir insanımdır yani fevriyimdir agresifimsir bir anda parlarım lafımı hic sakınmam.. bide üzerine loğusa depresyonu aman allahım
(null)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?