Nisan Ayı Hamişleri

İnşallah güzel haberlerini de alırız, bol su iç falan demediler mi suyu neden azalmış acaba, inşallah fitil kullanman işe yarar da sonuçların da güzel çıkar, bebişi üzme düşünmemeye çalış seni mutlu eden rahatlatan insanlarla ol, hepimizin bebeği Allah'a emanet onların kaderine sadece o karar verecek, Allah sana bağışlar inşallah yavrunu

merhaba tatlı anneler ve minik bebişleri...
bugün 100 mg lık şeker yüklemesi yapıldı kızlar. aç karnına o şekerli suyu içmek eziyetti resmen, akabinde de mide bulantısı mahvetti ama inat ettim çıkarmadım:) sonuçlara baktım az önce çok şükür bu defa sonuçlarım iyi çıkmış. şeker yüklemesi yaptıracaklara tavsiyem, çok fazla su içmeyin ve içtikten sonra da çok gezinmeyin kızlar...
bu arada herkes hazırlıkları tamamlamış nerdeyse, inşallah bebeklerimiz aldığımız bu eşyaları sağ salim ve güle güle kullanırlar.
benim de yanımda annem vardı 2 haftadır, eksikleri yavaş yavaş tamamladık sanırım. ben de park yatak aldım, önceden genç odam vardı mavi renkli babası da stikerlarla süsledi odayı, çok güzel oldu oğlumun yatağı. biz de sürekli tayinci olduğumuz için park yatak almayı uygun bulduk, ama normal yataktan farksız zaten revindellin de dediği gibi. annem sağolsun kıyafetlerin hepsini yıkadı, ütüledi, dolaplara yerleştirdi. bi an önce hazırlıkları tamamlamak gerek bence çünkü gitgide ağırlaşıyoruz artık malum:) herkese sevgiler...

Ben de endişeleniyordum hiç hareket etmiyor benimki diye ama ultrasonda kıpır kıpırdı herhalde ben kilo aldığım için hissetmiyorum diye düşündüm, sen tekrar tartıldın mı kilon artmış mı acaba metabolizman mı hızlı yoksa pek iştahın mı yok benim aklım fikrim yemekte yarım saatte bir acıkıyorum, ay bu arada bu uzun kollu atlet konusu iyi olmuş ben de kısa kollu alayım bari

kızlar pazartesi günü kur-an kursuna başlıyorum inşaallah burda komşu bir teyzemi var o ve onun gelini bide ben 3 kişi gidicez evinde ders veren bir teyzemiz var o ders vericek..

hayatımda hiç kur-an kursuna gitmedim ilkokul birinci sınıfta gitmiştim
ilk gittiğim gün hoca bana kur-an dan bir sayfa açıp "oku!!" diye bağarmıştı.. kokmuştum bir daha gitmemiştim..

şimdi hayırlısıyla kısmetse başlicam doğuma kadar öğrenirim inşaallah

ne mutlu sana.ben de çok öğrenmek istiyorum ama..çevremde öğrenebileceğim kimse yok. çok üzgünümm

Gecen hafta tartildim evde bir kilo daha fazla gosterdi ama haftaya tekrar ebeye gidicem orda belli olur nekadar aldigim ya bilemiyorumki canim aslinda yiyorum ama bana hep hic bogazin yok diyorlar hahaha aklima grldikcede meyve yogurt biskuvi falan yiyorum aksama esime rapor veriyorum oglen sunu yedim aksam sunu yedim diye annem olsa yanimda cok iyi bakardi bana calisiyo gelemezse soyle iki hafa gelse yanimda kalda neguzel olurdu

Hayirli olsuncanim bende bu hafta ogrenci oldum tekrar holladaca kursuna basladim bebis dogana kadar iyice ogrenmem lazim yani simdi okullu oldu siniflari doldurduk:)

merhaba tatlı anne ve minik bebişi :d bende dr'a dün gittiğimde önümüzdeki ay şeker yüklemesi yapılacak dedi..
ama aklıma takıldı şimdi; miden nie o kadar bulandı ki.. çokmu şekerli oluor o su ?

eh artık fiyatları şişirenleri Allaha havale ediyorum

aman da aman pek güzelmiş...

ben de bugün şeker yüklemesi yaptırdım 75 gr lıktı. pek fena olmadım zaman nasıl geçti anlamadım sağolsun görümcem geldi yanımda onunla konuşa konuşa 3 saat durduk. sonra yarım saatte de sonuçlar çıktı bir de doktora muayene olduk. bebişim 828 gr, 30 cm ve 25+3 haftalıkmış :) pek tatlı. dualarım kabul olmuş dudaklar aynı babası gibi köfte :) burun kayın validem gibi alnı aynı halası, bir de kaşları halası gibi olsun istiyorum ama onları henüz göremiyorum. onun dışında yüz hatları ve göz çukurunu doktorumuz bana benzetti

Ne güzel bebişleriniz anne karnına kuran dinlicek.. anne karnındayken kuran dinleyen bebekler doğunca cok huzurlu oluyomuş..

inşaallah hepimizin bebekleri huzurlu olur canım.. kur-an dinlemesine gelince maneviyatına çokça inananlardanım.. sonsuz huzur ırmağından bebeklerimize de birer yudum içirebilirsek ne mutlu bizlere.. ben hiç kur-an bilmiyorum ama türkçe mealinden yada okunuşudan okumaya çalıştım hep bilmiyorum diyerek kenara bırakmamak lazım ve kesinlikle mealini okumak lazım..

Kızlar günaydın... Dünden beri bebişimin hareketlerini çok hissedemiyorum. Hatta gece kalktım bebişim için süt içip muz bile yedim. hiç yapacağım şey değil normalde. Ama hala hissetmiyorum. Uyuyor desem bu kadar zaman oldu hissederdim demi. korktum

Canım çikolata ye hemen sessiz bir odaya geçip bebişinin hareket etmesini bekle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…