kızlar merhaba ben de sat 6 nisan 22 haftalık hamileyim son günlerde canım çok sıkkın hamileliğimin tadını hiç çıkaramadım....suyum tam sınıra gelmiş azalmış...neden olduğunu bilemediler daha doğrusu çok incelemediler...idrar yolu enfeksiyonum var ve alttan muayene yapılırken acildeki doktor rahim ağzının görüntüsü hoşuma gitmedi smear testi yaptır kalınlaşma var falan filan dedi...fitil kullanıyorum haftaya doktora gidip yaptırıcam...ya kötü birşey çıkarsa...bebeğime birşey olursa...Allahım bazen delircek gbi oluorum...çok üzgünüm...ama bu günüme de şükür ...Rabbim beni, canım eşimi ve ailemi böyle acılarla sınamasın...
Kizlar bugun cok mutluyum kizim cok hareketli sabahtan beri durmuyor endiseleniyordumya cok yavas diye icim rahat bugun birde benim gorumcem ablam falan tecrubeli olduklari icin yani uzun kollu atlet almayalim diyorlar cunku o fazla oluyormus kisa kollular varya sifir degil onlar kullaniliyormus yani bilginize bende dedim usumezlermi yazzik tam kisin ortasi falan onlarda dediki bi uzun kollu atlet uzerine uzun kolku ince badi onun uzerine hirka giydirdigini dusun asil ozaman yazzik o cocuca terler sıkilir dediler aslinda mantiklida geldi bana bizim ev kaloriferli tamam cok sicak olmuyor ama 22 derece falan iyi olur heralde bebis icin ama ben yattigi odada kalorifer yakmayi dusunmuyorum cunku kalorifer bebegin yattigi odada cok saglikli degilmis ben daha bisey almadim israrla 7 aya gir ondan sonra alalim diyorlar bende ok diyorum
kızlar pazartesi günü kur-an kursuna başlıyorum inşaallah burda komşu bir teyzemi var o ve onun gelini bide ben 3 kişi gidicez evinde ders veren bir teyzemiz var o ders vericek..
hayatımda hiç kur-an kursuna gitmedim ilkokul birinci sınıfta gitmiştim
ilk gittiğim gün hoca bana kur-an dan bir sayfa açıp "oku!!" diye bağarmıştı.. kokmuştum bir daha gitmemiştim..
şimdi hayırlısıyla kısmetse başlicam doğuma kadar öğrenirim inşaallah
Ben de endişeleniyordum hiç hareket etmiyor benimki diye ama ultrasonda kıpır kıpırdı herhalde ben kilo aldığım için hissetmiyorum diye düşündüm, sen tekrar tartıldın mı kilon artmış mı acaba metabolizman mı hızlı yoksa pek iştahın mı yok benim aklım fikrim yemekte yarım saatte bir acıkıyorum, ay bu arada bu uzun kollu atlet konusu iyi olmuş ben de kısa kollu alayım bari
kızlar pazartesi günü kur-an kursuna başlıyorum inşaallah burda komşu bir teyzemi var o ve onun gelini bide ben 3 kişi gidicez evinde ders veren bir teyzemiz var o ders vericek..
hayatımda hiç kur-an kursuna gitmedim ilkokul birinci sınıfta gitmiştim
ilk gittiğim gün hoca bana kur-an dan bir sayfa açıp "oku!!" diye bağarmıştı.. kokmuştum bir daha gitmemiştim..
şimdi hayırlısıyla kısmetse başlicam doğuma kadar öğrenirim inşaallah
merhaba tatlı anneler ve minik bebişleri...
bugün 100 mg lık şeker yüklemesi yapıldı kızlar. aç karnına o şekerli suyu içmek eziyetti resmen, akabinde de mide bulantısı mahvetti ama inat ettim çıkarmadım:) sonuçlara baktım az önce çok şükür bu defa sonuçlarım iyi çıkmış. şeker yüklemesi yaptıracaklara tavsiyem, çok fazla su içmeyin ve içtikten sonra da çok gezinmeyin kızlar...
bu arada herkes hazırlıkları tamamlamış nerdeyse, inşallah bebeklerimiz aldığımız bu eşyaları sağ salim ve güle güle kullanırlar.
benim de yanımda annem vardı 2 haftadır, eksikleri yavaş yavaş tamamladık sanırım. ben de park yatak aldım, önceden genç odam vardı mavi renkli babası da stikerlarla süsledi odayı, çok güzel oldu oğlumun yatağı. biz de sürekli tayinci olduğumuz için park yatak almayı uygun bulduk, ama normal yataktan farksız zaten revindellin de dediği gibi. annem sağolsun kıyafetlerin hepsini yıkadı, ütüledi, dolaplara yerleştirdi. bi an önce hazırlıkları tamamlamak gerek bence çünkü gitgide ağırlaşıyoruz artık malum:) herkese sevgiler...
Günaydın canım evet Ankara'da oturuyorum Sitelerden aldık 2500 TL nakite zor aldık hepsini. Sitelerde fiyatlar uçmuş resmen. Daha önce beğendiğim bi takım vardı 2900 dü yanlış hatırlamıyorsam 1-2 ay olmuştu fiyatını soralı geçen hafta gittiğimizde 3900 dediler.Beğenmediğin takıma bile 2500 'den aşağı demiyorlar. Revindell bende chicco dan aldım biberon. Birisi küçük boy cam diğeri büyük boy plastik bi tanede kauçuk emzik ve emzik zinciri aldık. Toplam 90 TL tuttu. %20 indirimli haliydi bi de herşey çok pahalı ya.Kızlar birşey danışmak istiyorum size malum bizim bebişler kış bebeği olacak şu içlerine giydirilen çıtçıtlı badiler var ya onları uzun kollu mu alacak sınız yoksa kısa kollu falan mı bi de kaç tane alacaksınızBen bir tane hastane çıkışı aldım 20 li. İki tane 5 li zıbın seti aldım. 6-7 tane tulum , 5-6 tane çorap , mevlüt takımı, iki tane penye battaniye, bir tane peluş battaniye, bir tanede kayınvalidem polar battaniye yapmış.
ay çok güzel kıyafetler var canım bende beğeniyorum ama annem alma çocuğun gelişimini bilemezsin diyor alırsın elinde kalır diyor.. bende o yüzden sadece yeni doğan alışverişi yapıyorum.. ayyy erkek çocukları içinde ne güzel şeyler yapıyorlar valla insan almamak için zor tutuyor kendini :)
bu arada bizim park yatağımız :)
(null)
(null)
(null)
Hayirli olsuncanim bende bu hafta ogrenci oldum tekrar holladaca kursuna basladim bebis dogana kadar iyice ogrenmem lazim yani simdi okullu oldu siniflari doldurduk:)[/QU
bende bu ay her iki okula da devam hollandaca kursum bu ay sonunda bitiyo kuran derslerimde iki haftaya basliyor kuran okumayi biliyorum ama profesyonel olmak icin devam edecegim bu arad zaman daha cabuk gececek evde oturmaya son :) ne guzel sizlere basarilar kizlar ayrica bana dua edin onumde gireceim iki sinav var
(null)
Hayirli olsuncanim bende bu hafta ogrenci oldum tekrar holladaca kursuna basladim bebis dogana kadar iyice ogrenmem lazim yani simdi okullu oldu siniflari doldurduk:)[/QU
bende bu ay her iki okula da devam hollandaca kursum bu ay sonunda bitiyo kuran derslerimde iki haftaya basliyor kuran okumayi biliyorum ama profesyonel olmak icin devam edecegim bu arad zaman daha cabuk gececek evde oturmaya son :) ne guzel sizlere basarilar kizlar ayrica bana dua edin onumde gireceim iki sinav var
Allah yardımcın olsun canım dualarımız seninle..
Kızlar günaydın... Dünden beri bebişimin hareketlerini çok hissedemiyorum. Hatta gece kalktım bebişim için süt içip muz bile yedim. hiç yapacağım şey değil normalde. Ama hala hissetmiyorum. Uyuyor desem bu kadar zaman oldu hissederdim demi. korktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?