şimdi kontrolden geldim kızlar şeker yüklemesi felan süper çıktı sonuçlarımız..
veee bizim sıpa almış başını gitmiş normalde 24+1 olmamız lazım 28+4 çıktık ultrasonda ve tam 1 kg olmuşuz wowwwww dedi doktorumuzda bu ne kocaman bebek :))
(null)
veee bizim sıpa almış başını gitmiş normalde 24+1 olmamız lazım 28+4 çıktık ultrasonda ve tam 1 kg olmuşuz wowwwww dedi doktorumuzda bu ne kocaman bebek :))
(null)
(null)
(null)
Revindel canim ozaman sen herseyini hazirla bence bi ay falan erken dogum olabilir cunku bi ay ondesin hazilrikli ol derim sekerim ben sana valla benim tarafim hep uzun biyludur hani. 1.80 falan degiliz ama 1.70 iz annem kizkardeslerim falan ama esimin tarafi cok kisa bi tek esim uzun onunda annesi benim ici dogurmus heralde cunku esimin ailesindeki erkekler bile 1.60 dusunun yaniii :))) ins anneannesine benzer benim kizim okadar cok istiyorumki anneannesinin esmeri olsun istiyorum cunku benim annem dunyalar guzeli yaaa masallah
ayy canım banyo malzemeleri dışında herşeyimiz hazır.. umarım erken gelmez ya eşim aralık ayında bile dünyaya gelse ocak 1 yazdırıcam doğum tarihini diyor.. yaş meselesi..eşim kasım doğumlu mesela askere felan erken gitmiş hep o yüzden..
bu sert tekmelerin sebebi anlaşıldı baksana kocamannnn bir oğluşum olucak anlaşılan :)
annem e babama çok kırgınım malum konular annem hala bende kalıyor pazartesi gidicek ama tadı tuzu yok hiç zordan bende kalıyor yani biletini aldık önceden ondan.. migreni var bide bir gün iyiyse öbür gün kötü gürültüyü sevmiyor benim evde giriş kat malum üst katta eltimin oğlu zıplayıp duruyor güm güm, camı açsam mahallenin çocukları felan.. zordan yemek yiyor yani.. öyle yani burda hiiiç rahat degil... ben giderim artık istanbula anladım herkes kendi evinde rahat ediyor.. ne zaman gelse geri dönmek için şafak sayıyor annem.. birdaha gel kal demicem zaten doğuma bile gelsin akşama dönsün evine yanımda kimseyi istemiyorum daha çok sinir ediyor insanlar beni..
kızlar bu arada bağkur doğum ücretinin ne kadarını karşılıyor bilen varmı?
(null)
(null)
düşün iki senelik evliyim ilk defa 2 hafta kaldı yanımda.. ve 2 yada 3. kez geliyor evime.. doğumda 40 ı çıkana kadar kalıcakmış çocuk doğunca özlermiş sık sık gelirmiş.. "arzunuz bilir anne gelene kapım açık kimseye zorla gel demiyorum" dedim.. bişey demedi..
40 gün kalıcakmış hahaahah gülüyorum yani :))
neyse hayirlisi herşeyin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?