Nisan Ayı Hamişleri

canım çok geçmiş olsun. Allah daha beterinden saklasın. O sancıya normal insan zor dayanır sen hamile halinle nasıl sabrettin kim bilir. inşallah artık taş falan kalmamıştır da rahat edersin.

çok sağol tatlım
çok zor oldu Rabbim tekrarını göstermesin....
inşaAllah bitmişlerdi canım ya dua edin yarın kontrolüm var

ceylis çok çok geçmiş olsun.Allah bi daha yaşatmasın.çok zordur eminim.ben de ilk aylarda çok şiddetli baş ağrıları yaşadım.ne yapacağımı şaşırmıştım.parol falan hiiç fayda etmiyodu. hamilelikte çok zormuş hastalık çekmek.bende panik atak vardı.hamilelikte hortladı.çok zor zamanlar geçirdim.3 hafta gözüme ne gece ne gündüz tek damla uyku girmedi. bi sürü doktora gittim.biyoenerji uzmanına bile gittim.psikolojik rahatsızlr çok kötü.şimdi daha iyiyim çok şükür. Bebeğimi sağlıkla kucağıma alacağım anı bekliyorum.Allah hepimize bu mutluluğu en hayırlı,en mutlul şekilde yaşamayı nasip etsin.

canım ben aldım dermoeczaneden, çok da memnunum. dediğin resme baktım, tekli ürünün fotoğraftan kaynaklı bir pembeliği var. yoksa hepsi aynı. sitede telefon numaraları var. tereddüt ettiğin bir şey varsa arayıp sorabilirsin, yardımcı oluyorlar. benim ürünler yazın sıcağında gelmişti, kremler elime ulaştığında resmen kaynama noktasına yaklaşmıştı. arayıp danışmıştım yardımcı oldular. bu arada unnado da kampanya varmış, mail gelmiş bugün. tereddütün varsa oradan da alabilirsin aynı fiyata.

Kizlarrr evet kOntrolumden geldim bu ay toplam 2,5 kilo almisim sok yaniii yani 6,5 ayda yoplam 4 kilo almisim cokmu acaba yaaa hersey normal dedi vehaftaya kan alip sekerime bakacaklarmis hmmm kizlar yurtdisinda sigortamiz hamielelik boyunca sadece iki tane ultrasyonu karsiliyormus yani bir 10 ve 20 haftalik eger bundan sonra ultrayon istersek 40€ odememiz lazim ne kadar sinir kurallari var bu hollandanin yaaa gicik odlum resmen

ne uyuz bişey o öyle ultrasonun hakkımı olur...

bizde eşimle alışverişe gittik bebegin son ihtiyaçlarını aldık..

bebek küveti ve filesi
emzik
tırnak makası
bebek yıkama süngeri
bebek şampuanı
bebek yağı
30 lu göğüs pedi (anne için)
3 lü paket yenidoğan ıslak mendili (prima yeni doğan)
mama önlüğü
odası için arabalı sticker (babası aldı:)

hepsi 120 tl tuttu yazmayı unuttuğum bir iki parça daha olabilir..

toplamda 450 tl ye alışverişimizi tamamladık.. :)

sahiden mi valla canım bayağı ucuza gelmiş. tüm masraflar sadece 450 demek :) ben de kendimden korkuyorum valla daha başlamadım ama kalite takıntım var. hep diyorum kendi kendime bu cicileri en fazla üç ay giyecek çok pahalı şeyler alma diye ama bakalım benim alışveriş kaça patlayacak :S

amin canım benim sana da çok geçmiş olsun Rabbim Şafi ismi Şerifi ismi hürmetine hepimize acil şifalar versin.. amin

canım hadi hayırlısıyla bebeğini beklemek kalmış o zaman sadece:) toplam 450 tl derken park yatağın, uyku setin, nevresim takımın falan da dahil mi bu fiyata??ben sadece park yatağa, yatak şiltesine ve uyku setine 300 tl civarı verdim. sırada banyo seti, şampuan, yağ, bebek bezi, biberon, emzik falan var. sonrada puset, bakım çantası almayı düşünüyorum. baya bi masraf var yani benim daha. sağlıklı olsunlar da onlara herşey feda:) allah ağız tadıyla ve sağlıkla kullandırsın hepimize ve bebişlerimize...

canım park yatağını 150 tl ye aldim
araba koltuğu kanz 80 tl
kıyafetleri ayakkabiları çorapları felan 100 tl felan ona harcadım.
işte banyo malzemelerini felanda bugün aldım 120 tl felan da onlar :)

bebek arabasını uyku setini teyzem getirdi benim yeğenimin eşyalarıydı.. birtek bunlara para ödemedim..

son olarak pişik kremini bebek bezini alıcam başka bir ihtiyacımız kalmıyor gibi..

kızlar bunlara ek olarak oda termometresi, banyo termometresi, bide bebek için yıkarken kullanmaya maşrapa almışım..
daha bir don almış değilim valla:)) babannem bir torba bebek hırkası ve süeteri örmüş göderdi. hepsi de çok güzel, zevkli. erkek kardeşim dayı olmanın sevinciyle bi coşmuş, bir iki kıyafet, yan yatırma yastığı bir de bebek çantası hediyeli Bübchen'in bebek bakım setini almış, şampuan, pişik kremi vs 6 parça ürün var. Görümcem English Home dan bebek nevresimi ve fotoğraf albümü almış. Bu arada görümcemin kızına ait temiz eski kıyafetleri de aldım. Zaten bir iki kere giyilmiş, ben de bir iki kere giydirebilicem. Ekim de annem gelecek, sanırım o zaman başlarım ben alışverişe. Zaten yatağını biz hediye alıcaz dedi. Onu da seçeriz ama son aya kadar alır mıyım bilmem. Heralde herkesin en zor seçeceği ürün yine bebek arabası olacak.

kızlar moralım bozuk benım.cok fazla yemedıgım halde 9-9,5 kılo falan aldım sımdıye kadar.daha doguma 15 hafta var.kılo alımım hızlandı.son 1 ayda 4 kılo aldım neden boyle oldugunu anlamıyorum.en sonkı kontrolde 1 hafta ondeydı gelısımıımız.acaba ondan mı boyledır?cocuga zarar vermesınden korkuom hızlı kılo alımımın(((((8

benimde5.ci ayda kilo alımım cok hızlanmıştı.. 59 la hamilekaldm su an 68-69 arasyım.. bende cok aldm ama yapcak bişey yok..

benimde5.ci ayda kilo alımım cok hızlanmıştı.. 59 la hamilekaldm su an 68-69 arasyım.. bende cok aldm ama yapcak bişey yok..

karnım gunden gune daha cok cıkıo yere falan oturamıom tuvalete falan zor oluo.bıde ogretmenım ben okula gıdıom sabahın 8 ınde aksam 4.5ta gelıom.eve gel yemek yap bulasık yıka bılmem ne derken haşılım cıkıo((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…