canım çok geçmiş olsun. Allah daha beterinden saklasın. O sancıya normal insan zor dayanır sen hamile halinle nasıl sabrettin kim bilir. inşallah artık taş falan kalmamıştır da rahat edersin.
selam kızlar ben 22 haftadayım oldukça geç kaldım ama lierac krem almayı düşünüyorum.çatlağım olmasını hiç istemiyorum.burda bi arkadaş dermoeczane diye bi site söylemiş baktım.bi tane alıcam ama bi dışı pudra rengi olan var set olanlarsa beyaz renkli acaba sahte mi diye telaşlandım.alan ve bilen varsa yardımcı olabilir mi lütfen.ayrıca piyasada 50 60 70 e satılıyo bazı sitelrden 35tl.
günaydın herkese
(null)
ne uyuz bişey o öyle ultrasonun hakkımı olur...
bizde eşimle alışverişe gittik bebegin son ihtiyaçlarını aldık..
bebek küveti ve filesi
emzik
tırnak makası
bebek yıkama süngeri
bebek şampuanı
bebek yağı
30 lu göğüs pedi (anne için)
3 lü paket yenidoğan ıslak mendili (prima yeni doğan)
mama önlüğü
odası için arabalı sticker (babası aldı:)
hepsi 120 tl tuttu yazmayı unuttuğum bir iki parça daha olabilir..
toplamda 450 tl ye alışverişimizi tamamladık.. :)
ceylis çok çok geçmiş olsun.Allah bi daha yaşatmasın.çok zordur eminim.ben de ilk aylarda çok şiddetli baş ağrıları yaşadım.ne yapacağımı şaşırmıştım.parol falan hiiç fayda etmiyodu. hamilelikte çok zormuş hastalık çekmek.bende panik atak vardı.hamilelikte hortladı.çok zor zamanlar geçirdim.3 hafta gözüme ne gece ne gündüz tek damla uyku girmedi. bi sürü doktora gittim.biyoenerji uzmanına bile gittim.psikolojik rahatsızlr çok kötü.şimdi daha iyiyim çok şükür. Bebeğimi sağlıkla kucağıma alacağım anı bekliyorum.Allah hepimize bu mutluluğu en hayırlı,en mutlul şekilde yaşamayı nasip etsin.
ne uyuz bişey o öyle ultrasonun hakkımı olur...
bizde eşimle alışverişe gittik bebegin son ihtiyaçlarını aldık..
bebek küveti ve filesi
emzik
tırnak makası
bebek yıkama süngeri
bebek şampuanı
bebek yağı
30 lu göğüs pedi (anne için)
3 lü paket yenidoğan ıslak mendili (prima yeni doğan)
mama önlüğü
odası için arabalı sticker (babası aldı:)
hepsi 120 tl tuttu yazmayı unuttuğum bir iki parça daha olabilir..
toplamda 450 tl ye alışverişimizi tamamladık.. :)
belimin sol kısmı şiddetli ağrıyo kızlar..
(null)
(null)
daha bir don almış değilim valla:)) babannem bir torba bebek hırkası ve süeteri örmüş göderdi. hepsi de çok güzel, zevkli. erkek kardeşim dayı olmanın sevinciyle bi coşmuş, bir iki kıyafet, yan yatırma yastığı bir de bebek çantası hediyeli Bübchen'in bebek bakım setini almış, şampuan, pişik kremi vs 6 parça ürün var. Görümcem English Home dan bebek nevresimi ve fotoğraf albümü almış. Bu arada görümcemin kızına ait temiz eski kıyafetleri de aldım. Zaten bir iki kere giyilmiş, ben de bir iki kere giydirebilicem. Ekim de annem gelecek, sanırım o zaman başlarım ben alışverişe. Zaten yatağını biz hediye alıcaz dedi. Onu da seçeriz ama son aya kadar alır mıyım bilmem. Heralde herkesin en zor seçeceği ürün yine bebek arabası olacak.kızlar bunlara ek olarak oda termometresi, banyo termometresi, bide bebek için yıkarken kullanmaya maşrapa almışım..
kızlar moralım bozuk benım.cok fazla yemedıgım halde 9-9,5 kılo falan aldım sımdıye kadar.daha doguma 15 hafta var.kılo alımım hızlandı.son 1 ayda 4 kılo aldım neden boyle oldugunu anlamıyorum.en sonkı kontrolde 1 hafta ondeydı gelısımıımız.acaba ondan mı boyledır?cocuga zarar vermesınden korkuom hızlı kılo alımımın(((((8
benimde5.ci ayda kilo alımım cok hızlanmıştı.. 59 la hamilekaldm su an 68-69 arasyım.. bende cok aldm ama yapcak bişey yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?