(null)
Kizlarrr evet kOntrolumden geldim bu ay toplam 2,5 kilo almisim sok yaniii yani 6,5 ayda yoplam 4 kilo almisim cokmu acaba yaaa hersey normal dedi vehaftaya kan alip sekerime bakacaklarmis hmmm kizlar yurtdisinda sigortamiz hamielelik boyunca sadece iki tane ultrasyonu karsiliyormus yani bir 10 ve 20 haftalik eger bundan sonra ultrayon istersek 40€ odememiz lazim ne kadar sinir kurallari var bu hollandanin yaaa gicik odlum resmen
(null)
buz gibi suyla iç o şekerleri canım.. fazla su içme.. 75 gr verirlerse 3 bardak su ile iç.. abarttıkları kadar kötü degil ama çok sulandırıp içince kusuyorsun..
(null)
(null)
evi pok götürüyor kızlar 1 haftadır supürge açmadım temizlik yapmam lazım biraz ama gözümdeeee büyüyorrr vallaa...
(null)
karnım gunden gune daha cok cıkıo yere falan oturamıom tuvalete falan zor oluo.bıde ogretmenım ben okula gıdıom sabahın 8 ınde aksam 4.5ta gelıom.eve gel yemek yap bulasık yıka bılmem ne derken haşılım cıkıo((
kızlar ya sizede zaman zaman oluyormu karnım aşağı düşüyor gibi oluyor.. sanki içimden aşağıya doğru bastırıyorlar gibi
geçmiş olsun ceylis, inşallah tekrar yaşamazsın aynı acıları...
Bende bugun kac gun sonra supurup toz aldim guya siliyim diyordum ama gozumde oyle buyduki nese temiz zaten dedim :) kizlarr tembellestik iyice bebisler gelince neolucaz bakalim
Buarada ben cilek mobilyadan baktim yatak odasini sizce nasil cilek mobilya kalite olarak yani duygunun yatak odasi cok hosuma gitti ama burda bulamadim aslinda ben bembeyaz istiyodum pembe aksesuarlar ama istedigim gibi tam bulamadim yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?