Nisan Ayı Hamişleri

amannn kiloları çok dertmeyin kızlar aldığımız kilo oranları hep ayni.. bende 88 hamile kaldım şu an 97 kiloyummm

doğumdan sonra sıkı bir diyet ve yüzmeye gidicem.. doğumlardan sonrada burda yine birbirimizi motive ederiz kilolar için merak etmeyinnnn

hollandada bazi verloskundige merkezlerinde her ay ultrasona giriyorlar ama benimde oyle bi sansim yoktu.... bende ve bebekte sorun gorundugu icin ben bu ana kadar bes kere ucretsiz girdim bide 31 haftalikken girecem

9 kilo da ben aldım. hiç takmayın kafaya. hafta sonu iki çıtır arkadaşımla beraberdim. biri iki çocuğunda da 20 şer kilo almış, diğeri tek kızında 25 kilo. fıstık gibiler şimdi. sağlıklı beslenmeye bakın. yaza kadar veririz:)

o değil de benim uykusuzluğa bakar mısınız? saat kaç oldu( 10 gündür böyleyim 12 de yatarsam 5 te kalkıyorum. akşam koltukta uyuklarsam yatağa geçince cin gibi oluyorum.

Son düzenleme:
Kızlar günaydın. Kilo alımları hızlanmaya başladı benimde 77 kiloyum şuan ben sizden 2-3 hafta ilerideyim hareketlerim zorlaşmaya başladı iyice

uykusuzluk bendede var canım bütün gece uyuyamıyorum saat başı kalkıyorum sabah 5 gibi anca dalıyorum... yatmadan önce ballı süt içmeyi denicem.. ayrıca sabah erken kalkınca mide bulantıları oluyor bende uykumu alamıyorum diye sanırım

ya evet bulantılar bende de var. cumartesi sabah da şeker yüklemesine gidicem, düşünüyorum ne yapıcam diye

evi pok götürüyor kızlar 1 haftadır supürge açmadım temizlik yapmam lazım biraz ama gözümdeeee büyüyorrr vallaa...

evi pok götürüyor kızlar 1 haftadır supürge açmadım temizlik yapmam lazım biraz ama gözümdeeee büyüyorrr vallaa...

Bende bugun kac gun sonra supurup toz aldim guya siliyim diyordum ama gozumde oyle buyduki nese temiz zaten dedim :) kizlarr tembellestik iyice bebisler gelince neolucaz bakalim
Buarada ben cilek mobilyadan baktim yatak odasini sizce nasil cilek mobilya kalite olarak yani duygunun yatak odasi cok hosuma gitti ama burda bulamadim aslinda ben bembeyaz istiyodum pembe aksesuarlar ama istedigim gibi tam bulamadim yaaa

çilek mobilyanın güzeldir canım hem garantili ama fiyatlari nasil bilemiyorum

bende şimdi sildim süpürdüm toz aldım, banyo tuvalet derken kan ter içinde kaldım duş aldım şimdi oturuyorum dinlenme vakti.. bu arafa cumartesi pazar arkadaşlar gelicek pazartesi de kuran kursuna bir teyzemize gidiyoruz ona ikram hazirlicam 3 gün hazirlik yapicam Allah yarimcim olsun :)

samsa yapicam kızlar hazır yufkafan yoğurtlu çok güzel oluyooooo

bişey daha bulaşık makinası için bimden toz detarjan aldım 1 kg 2.50 tl kızlar manyak güzel temizliyor parlayıcısıda çok güzel bind active ismi.. tavsiye ederim

ay ben de aynı durumdayım.öğretmenim ve çook yoruluyorum.eve gelince yemek yapmak çok zor geliyo.bazen yapamıyorum zaten.ayaklarım çok şişiyo benim de. tuvalete oturmak çok zor gerçekten.bir de bizim okul çok pis.tuvaletleri de öyle.ama tutamıyorum ki akşama kadar.mecburen giriyorum.inş. mikrop falan kapmam,Allah korusun.
bu arada ben de 9 kilo aldım şimdiye kadar.ay bazı arkadaşlar toplamda 10 kilo almış.ben napacam bilmiyorum bu gidişle.bebişim sağlıklı olsun da ,veririz kiloları ne yapalım...

kızlar ya sizede zaman zaman oluyormu karnım aşağı düşüyor gibi oluyor.. sanki içimden aşağıya doğru bastırıyorlar gibi

bu ne şimdi ya bir tabak çorba ve bir tabak yoğurtlu ıspanak yedim saat 7 de.. 8 gibi canım tatlı bişey istedi bir bardak süt ve çikolatalı bisküvi yedim.. yarım saat geçti ölüyorum midem genişledi genişledi Allahım patlicam sanki nasıl bir rahatsızlık nefes alamıyorumm ve finalll istifra ettim.. rahatladım tatlıda bir uyku bastırdı ama açımmmm ya dizi izlerken soslu makarna gördümmm şu anntost ve makarna arasında gidip geliyorummm ama yemeye korkuyorummm

Canım günaydın ben Ankara Sitelerden Dodo Bebekten aldım mobilyaları. Başka şehirlere gönderimde yapıyorlarmış. Üstelik istediğin tarzdada üretim yapıyorlar.

Zebra ocuk Odas - Dodo ocuk & Gen Odas sitesi bu ama kendi mağazalarında kızlar için müthiş şeyler var. Ben sürekli onlara bakıyordum eşim çocuğun cinsiyetini değiştircen galiba dedi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…