Nisan Ayı Hamişleri

kızlar ya sizede zaman zaman oluyormu karnım aşağı düşüyor gibi oluyor.. sanki içimden aşağıya doğru bastırıyorlar gibi

onlar vücudumuzu doğuma hazırlaya kasılmalar canım.. htta bi adı vardı.. bana da oluyo.. sanki bebek aşağı toplanıyo gibi..

İştahı hiç sorma.. sürekli gözüm mutfakta ne yesem ne yesem dye :))

korkma canım ya valla bende korkuyodum bişey yok :) enneeeee kız iki bardak şekeri içemiyoz nasıl doğurucaz bu bebeleri biz :)))

offf çok güldüm yaa:))))

Belis diye bir marka var göz atabilirsin. Ben de beyaz ya da naturel ahşap istiyorum.

Kizlarrrrr kardiolojiden geldim iyi haberler getiremedim maalesef kalp grafigim duzgun cikmadi haftaya kalp ekogu yapacaklar hersey haftaya belli olacak yani kendim icin hic korkmuyorum ama bebegim icin cok endiseleniyorum ins dogum surecinde bisey olmaz belki sezeryan olur simdi bilemiyorim yani hersey haftaya velli olacak ama biseyler iyi gitmiyor vucudumda ve ins bu bebegime zarar vermez dualarinizi bekliyorim

kizlar pek mutluyum ya:) sali gunu ultrason kontrolumuz vardi bi ay onceki gorunen risklerden hic bahsetmedi bu doktor ve cok guzel konustu bizimle sanirm muslumandi da...bebegin beyin gelisimi organlari ve kemik gelisimi cok guzel dedi ben bu degerlere bakarak size down sendromu diyemem dedi ama bu zamanki tecrubelerime dayanarak konusuyum bebegin gelisimi cok guzel o yuzden down sendromu risk gormuyorum dedi...ama bebegin kafasi normalinden biraz kucuk amafazla degil o da genetik olabilir dedi dogumdan sonra kuvezde sorun cozulebilir dedi.... ayagina bakti sol ayaginda carpiklik gordu ama ben daha kotulerini gordum korkmayin dedi....dogumdan iki gun sonra tedaviyle duzelir dedi hemen cocuk ortopedi uzmanina yonlendirdi bizi simdiden neler yasayacagiz ne gibitedavi olunacak onlari gorusecegiz ve bide kursa katilacagiz ......ama bi ihtimal belki yatis pozisyonundan dolayi boyle gorebiliriz dedi o yuzden biraz daha buyudugunde bi ultrasona daha girecez 6 hafta sonra o aman kesinlesecegini soyledi....bide benim plesenta asagidaydi biraz yukari cikmis ama tam degil 6 hafta sonra o da belli olacak sezeryan mi normal dogum mu olacak bide ayagi gercekten carpiksa dogum ebe mi doktor mu girecek ona karar verilecek....insallah butun hamillerle beraber saglikli sihhatli bi sekilde hayirlisiyla dogururuz minik yavrularimizi:)......simdi ben kacar azicik evle ilgilenmem lazim bu arada cok enerjigim gelip sizin evleri de temizleyebilirim

Neguzel canim iyi haberler almana cok sevindim inanki aklimdaydin hep sende hollandadaydin demi canim bende bugun hastaneden geldimNeyse hersey yolunda olduguna sevindim

Korkma canım, bildiğim kadarıyla bu tür sıkıntıları düzenli kontrolle tehlikesiz hale getiriyorlar. geçmiş olsun.

Bu arada, anne ve bebek psikolojisiyle ilgili çok güzel bir blog buldum. Sağ kısımdaki Beni takip edin yazan kısma mail adreslerinizi girer ve size gelen onay mailini de onaylarsanız bütün yeni yazılar mailinize geliyor: http://www.annebebekpsikolojisi.blogspot.com/

Son düzenleme:

canım panik yapma sakin ol sezaryan olursun riske atmaya gerek yok.. herşey Allahtan..

Canım inşallah hem senin hem de bebeğin için en sağlıklı sıhhatli yöntem ne ise o şekilde bebeğine kavuşursun. Normal ya da sezaryen, önemli olan bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almamız.

çok sevindim canım bu güzel haberlere, umarım bacağında da hiçbir sorunu yoktur bebeğinin

slm kızlar
bugün benim de şeker yüklemem yapıldı sakın korkmayın hiç korkulacak bi durum yok kızlar sadece tatlı bi su içiyorsunuz ben oturmuş sakin sakin içiyordum
adam geldi öyle değil birden içeceksiniz dedi
ay ne güldüm nerden bileyim ben sölemediler ki verenler
dua edin kızlar salı günü sonuçları alıcaz...
bu arada ürolojiye gittim malum taşlarım için dr hayretler içerisinde kaldı düşürdüm deyince nasıl ya ameliyata alınman gerekiyordu fakat hamilesin diye almadık nasıl yani düştü mü diyor
dedim ewet hemen bakmamız lazım dedi ama idrar yollarım da da iltihap oluşmuş o yüzden idrar tahlili ve kan tahlili de verdim p.tesi sonuçlar çıkacak ama idrraın kültürü de lazım olduğundan 1gün geç oluyormuş hepsini alıcam ultrasona da salı giricem inşaAllah herşey yolunda gider dua edin kızlar
bu arad dün ultrason da bebişimi de gördüm
oğluşumuz büyümüz teyzeleri =)
1hafta önde gidiyoruz 767 gr mız
dr a dedim boyu kg nasıl dedi önemli olan haftasıyla uyumlu olması yoksa kg ve boyu az da olsa problem olmuyormuş kızlar boşuna stres yapmayın kendinize

Kızlar, yarım saat önce sekerli suyumu ictim şimdi hastanede ikinci kan alimini bekliyorum. Korkulcak hicbisi yok. Ultrasona girdim, Bebişim elini kolunu salliyip esniodu BI de hickiriyodu. Yalnız böbreği 4.6 mm dedi erkek bebklerde oluomus ama normalin brzcik üstünde. Korkulcak bisi yok dedi ama insan korkuo. Bende son 1.5 ayda 2,5 kg almisim yani toplamda 5 kg yaptı. Belki Cok deil ama ben 72.5 ile hamile kalmıştım ondan olabildgnce az almam lazım şimdiden 77.4 olmuşum neyse Bebişim saglikla gelsin de önemli deil

aynen canımmm ufaklıklar sağlıklı gelsinde mühim olan bu..

benimde minik oğlum hareketlerini kesti birkaç gündür o kadar az hareket ediyorki.. bide gece rüyamda çok kötü şeyler gördüm Allahım psikolojik olarak aklıma "ya birşeyler ters gidiyorsa?" sorusu geliyor

meraba kızlar. bizim de sabah 50lik şeker yüklememiz yapıldı.1 saat sonra kan aldılar.inş. sonuçlar normak çıkar.benim midem biraz bulandı ama çok doğal.aç karnına şekerli su içince. benimki gazoz şişesinde hazır bişeydi.biraz da limon aroması falan koymuşlar.tadı çok kötü değildi. başka testler de yapıldı.tplam 5 tüp falan kan aldılar.idrar tahlili de vardı.sonuçlar bugün çıkarmış ama doktorum öğleden sonra olmucağı için pazartesi öğrenebilcez. bebiş de iyi dedi doktor .kilosu birz düşük ama normal sınırlardaymış.25+lardayız.boyu 30cm.,kilosu 800gr. dedi.sizce nasıl? ben 1kg. civarı diye duymuştum.az gibi geldi bana.kız olduğu için galiba.

canım senin tosuncuk yine büyümüştür, yerleri daraldıkça hareketleri daha az fakat daha şiddetli olacakmış. bence sen çoktan o döneme geçmişsindir

bakalım boyu posu nasıl olacak. senden 55 cm lik falan bir delikanlı bekliyorum

bence çok normal senin kız. oyyy yerim ben onu ya

benim kızım 26+2 de gittiğimde 828 gr 33 cm idi. :) 25. haftada 1 kilo olan 9 ay sonunda 4 kilo olabilir ki bu bebeğin sağlığı ve normal doğum açısından pek de iyi bir şey olmaz ki.

eee o tosuncuk nasıl sığınsın oraya annesi, gerçi ben biraz ufak tefek olunca benim karnım da aynen tarif ettiğin gibi görünüyor.

arkamızdan bakan hamile olduğumuzu anlamasın lütfeeeen ve bu durum biz doğurana kadar devam etsin.

en çok korktuğum şey arka tarafın büyümesiydi. çok şükür şimdilik öyle bir durum yok

Canım bence normal. Ben 25+3 teyim. Benim ufaklik 800 gr doktor normal dedi. Zaten son ay aliyolar kiloyu.
Bu arada seker yüklemesi sonucunu aldım ; güzel çıktı. Test döneminin de sonuna geldik bu testle ins

selam güzel hamişler...
epeydir giremedim. yazılanları okudum. kötü günler geçeiren arkadaşlara geçmiş olsun. herkese saglıklı günler. bende 10 gün önce hafif bir kanama geçirdim. allaha şükür bebegim alakalı sıkıntı yokmuş. yorulmuşsam olabiliyormuş. progestan kullandım. benimki pek yürümeyi sevmiyor . yatmaktan yemekten şiştim . nerdeyse 10 kilo aldım. kendimi dogumdan sonra eski kilolarına kavuşanları okuyorak motive ediyorum. bogazım yanıyor diye habire bişeyler yemek istegim oluyor. artık karnım epeyi büyüdü. geriliyor. hatta 2 3 gündür belimi zorluyor karnımın büyüklüğü. 3 ay nasıl olurum artık bilemiyorum. bugün 50gr şekerli su içtim sonuç yüksek çıktı. 183... epey bir yüksek. 3 4 gün sonra 100lük yapcaz dedi doktor. inşallah onda sıkıntı çıkmaz ya. birde idrar yolunda mikrop varmış. tek kullanımlık eritiip içmeye antıbiyotik verdi. gece içcem. aslında yanma kaşıntı çok yok. akıntım çok oluyor. sabah ilk idrarım veriyorum genelde iyi tetkik edilsin diye. belkide ondan biraz yüksek çıkıyordur diye düşünüyorum. bol su içmeye çalışıyorum. bebek için daha hiç alışveriş yapmadım. ablamın beşıgı getırcez. kaynanam görümcem pek meraklı bebek alışverşine onlar bu hafta çıkıp alalım dıyolar. banada gel dediler ama pek yürümeyi gözüm almıyor. geçen markete çıktım akıntını rengi degişti kırmızıya döndü. yarın biraz eşimle çıkarız pijama gecelik pet vs. alsam fena olmuycak. bide unnodo da minimizer diye bir markanın korseler falan baya indirimli onlardan alsam diyorum. kullanan falan varmı acaba nasıldır. bebegimi 24- 2de 767 gramdı.

Kizlar bugunn prensesimizin odasini aldik beyaz ve kenari kahverengi becerebilirsem foto koyat pek bi mutluyum en buyuk skintiyi atlattik ben cok gezerim oda icn diyordum ama esim cabuk karar verir herseye onun sayesinde banyo takiminida aldik bebegi obur odadan duyma seysi tam turkcesi aklima gelmiyo simdi babyphone sonra birde banyodan cikinca silinmeye havlu aldik ha birde tarak tirnak makasi termometre falan bi takim aldik ayyy cok sevincliuim ama bayaa bi yoruldum uzun zamandan beri ilk defa belim agridi aman yaa

si_bel canım dikkat et kendine benim doktorda bol bol yürüyüş yap diyor ama yarım saat yürüdüğümde kasıklarıma bir sancı giriyor anlatamam bıçak kesiyor sanki..
bebişinin kilosuda gayet normal ben korkuyorum benim tosun kilolu doğucak bir sorun yaşamayız inşaallah bizimki 24. haftada 1 kiloydu tam.. bir anormallik yaşamayız umarım..

akrepkız canım sende iyi yapmışsın hayırlı olsun cicilerin ben tırnak makasına kadar aldım yani :) ağarlaşmadan eksikleri toplamak lazım..

benimde gecelik almam lazım loğusa için.. çarşıya çıkmalıyım..

ayrıca doğumdan sonra kullanmak için korse alıcam göbeğin sarkmasını önlüyormuş..

valla herkes seker yuklemeye gtmıs bugun :) benım de vardı seker yukleme bugun hıc de bısey yokmus korkuyodum ben de kusarım ac karnına ıcınce sekerlı syu dıye.50lık yapıldı.1 saat sonra kan verdım 2 saat sonra sonuc cıktı olumsuz bısey cıkmadı yanı.boylelıkle test faslının sonuna geldık sukurler olsun.ınsallah bebekleerımız sagkıklı sıhhatlı dogar.bu arada benım kız da hop hop oynuodu ultrasonda masaallah.gene gostermedı pek yuzunu nazlı seyyy:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…