Nisan Ayı Hamişleri

cok sagolun kizlar allah butun hamilelerle beraber banada hayirli saglikli bi sekilde bebegimi kucagima almayi nasip etsin insallah......arada bi icime bi korku dusuyor hemen baska seyler dusunuyorum

Canım bence normal. Ben 25+3 teyim. Benim ufaklik 800 gr doktor normal dedi. Zaten son ay aliyolar kiloyu.
Bu arada seker yüklemesi sonucunu aldım ; güzel çıktı. Test döneminin de sonuna geldik bu testle ins

inş. canım.çok sağol.Rabbim hepimize sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin...

kızlar size bi şey sormak istiyorum.çok kafama takılıyo.ben bazen çok eğilip kalkıyorum yere.bugün de misafirim vardı.yemekti temizlikti derken baya yoruldm,eğilip kalkmek zorunda kaldım.acaba bunların bebişime bi zararı olur mu?çok korkuyorum,vicdan azabı çekiyorum.ona zarar veriyorum diye çok üzülüyorum.sizin bi bilginiz var mı? paylaşırsanz sevinirim.karnımda birz ağrıyo bugün.

bende kac gündür misafir agarliyorum hergün poğaça börekbyapmaktan anam agladı canim zaten bel fitigi var bende artik dedim belim kopuyor herhalde.. zonkluyor nasil heryerim.. uykum var deli gibi ama yorgunluktan uyuyamadim gece düşün..

valla ani hareketlerde egilip kalkarken dikkat etmek lazimmiş bizim bude bebeğin emzigi çıkmış dedikleri bir olay var benim annemde ilk cocugunu böyle kaybetmiş ani bir hareket yapiyor ve pıt diye birşey hissettim desi bebek kordondan ayrılmış akşama kanaması baslamış kurtaramamışlar 8 aylik dogmus aglamış ama yasamamış..

bide kese patlayabilir erken doğum olabilirmiş çok yorulunca.. benim karnım taş gibi oldu bugun ayy bir korktum bir korktmm.. Allah korusun dikkat etmek lazim.. ya tansiyonumuz düşer yada yükselir bunlar bile hasar verebilir meleklerimize.. dikkat etmek lazim yaa

canım kaçıncı haftandasın bilmiyorum ama daha dikkatli olmalısın hele ki son haftalar da sakıncalı bu gübü durumlar ki ağrım da oluyor diyorsun..
yani mecbur kalırsan da acele etmeden yavaş eğil doğrul ben öyle yapıyorum =)

Günaydın kızlar nasılsınız?

Ben acayip yorgunum gece 3 e kadar uyuyamadım. Dün bütün gün temizlik yaptım halıları falan kaldırdım belim koptu resmen. Kimsemde yok yardım edecek eşimde yazık sadece görünen yerleri yapıyo ne bilsin detaylı temizlik yapmayı

günaydın duygturgay benim eşimin adı da turgay:) ay ya kıyamam hamiş hamiş halı falan uğraşma bebişten daha mı önemli bırak pis kalsın allah korusun kendine bebeğine bişey olmasn..

Kızlar kusura bakmayın da, ben sizin bu yazdıklarınızı okuyunca bütün cinim tepeme çıkıyor. Cahil de değilsiniz ki... Şu 9 ay çok özel ve önemli bir dönem işte. Kıyın paraya ayda bir ya da 15 günde bir kadın alın. Ne diye halılarla falan uğraşıyorsunuz? Benim eşim sabah 8 akşam 8 çalışıyor, bir de hafta sonu gelip elektrik süpürgesini açıyor, sonra da silip tozları alıyor. Bir de ayda bir kadın gelip her işi yapıyor. 6 aydır süpürgeye 1 kere elimi sürdüm, baktım belim zorlanıyor bir daha elime almadım. Misafir de kusura bakmasın bir zahmet. Ya kendi eli boş gelmesin ya da bir kek bir çaya talim etsin. Biraz canınızın kıymetini bilin. Geçen ay arkadaşım laf dinlemedi, 1 ay erken doğurdu çocuğu. Kendini yordu yordu, ertesi gün bütün suyu boşaldı. Çocuğun kalp atışları da hızlanınca mecburi sezeryan yaptılar. Bebek sağlıklı ama ya olmasaydı?
Len bi de sevişirken falan yorsanız kendinizi canım acımıycak:))) Ne temizliği yaa?

valla çok haklısın katılıyorum sana ama temizlikçiye gücü yetmeyen arkadaşlarda vardır. bıraksınlar onlar da ev pis kalsın kınayacak olanda kalksın yardım etsin .. değil mi? ben 9 haftalık hamileyim ama aşırı kasık ağrım var geçen gün evime gelen 2 arkadaşıma rica ettim biri süpürdü diğeri sildi bu zamnlarda böyle atlatılacak artık

Paraya kıyıyoruz kuzumda bebişin masrafları baya tuttu. Benim görümcemde kayınvalidemde yakınımda ama kimse olalı olmuyor millet iyi gün dostu yani Dün hem ağladım hem temizlik yaptım. Kayınvalidem bana gelince hasta olur görümceme gidince canlanır Tırlatıcam artık kafayı.

SEN ŞİMDİ TAKMA KAYNANA FALAN. kendini eşini bebeğini düşün .. bırak evinde pis kalsın dediğim gibi kınayan gelmesin

tamamen katılıyorum. yani herkesin 15 günde bir eve kadın alacak durumu olmayabilir ama o zaman bu dönemde bırakırsınız ev de biraz kirli kalır. yani halıları kaldırsanız ne kaldırmasanız ne, düşün halı kaldırırken çocuğa bir şey olsa ne olacak, hangisi daha önemli? Ayrıca misafirmiş, hamile kadına misafir gelip de ikram bekleyen misafir varsa onun ayıbı,yemeyiversin. yani tamamen sırtüstü yatıp doğurmayı beklemek değil önerim, zaten o kadar hareketsizlik de normalde önerilen bir şey değil, ev tozlandı ise bir toz alınabilir, hafifçe paspas yapılabilir veya akşam yemeği pişirilebilir ancak dip kçşe temizliğe girişmek en hamarat marifetlerle misafir ağırlamaya çalışmak gerçekten mantıklı bir şey değil.

Kizlar sabah Wc ye kalktigimda tuvalet kagidinda kahverengi leke gordum sonrak devamli kontrol ettim ve bazen kahvernengi leke bazen sari cumartesi cok yorulmustum butun gun ayaktaydim acaba ondan olabilirmi doktoru arasammi yoksa normalmi korktum birden yaa

Haklısınız kızlar benim kimsem olmadığı için Ankara'da herşeyi eşimle ikimiz yapmak zorunda kalıyoruz. Üstüne birde çalışıyorum. Daha önce iş yerimdeki problemlerimdende bahsetmiştim size. Ne olduysa bilmiyorum Müdürüm melek gibi davranıyor banada herkesede . Allahıma şükürler olsun ki iş yerimle alakalı bir problemim kalmadı. Ama eşimin ailesiyle olan şeyler beni çok yıpratıyor eşimle atışmaya başlıyoruz artık O da elinden geldiğince üzmemeye çalışıyor beni ama hırsımı sinirimi ondan çıkarır oldum. Yarın 30. haftaya giriyoruz nasipse bebiş iyice hareketlendi gece ben uyumadım o da uyumadı:)

öncelikle geçmiş olsun . 3 gün önce benimde kahvaerengi başlayan kanamam oldu ama bende çift rahim var diğer rahimden adet görmüşüm. hamilelikle nedeni ne olursa olsun kanama önemli. dr sor. üzerine görme olabilir. bebek gelişirken rahim duvarından gelen kan olabilir.
parça yoksa va ağrı yoksa korkma ama dr a gitmeyi de ihmal etme

Bu arada çalışan annelere sormak istiyorum 32. haftada izne çıkacakmısınız yoksa 37. ye kadar çalışacakmısınız. Benim 14 Ekim'de iznim başlıyor ama şu bayramı geçirip sonra çıkmayı düşünüyorum.Oğlumla daha fazla birlikte olurum diye. 32. haftada çıksam doğumdan sonra 56 güncük evde kalabiliyorum

Dikkat et kendine canım fazla yorulma. Kanaman varsada bi süre yatıp dinlen. Ama doktorunuda bilgilendir. Çünkü benim doktorum bi damla bi kan görsen haberim olacak dedi bana. Daha önce bende yoğun bi kanama geçirdim 8. haftada hemde kıpkırmızı parlaktı. sonra kahverengiye dönüştü. Progestan kullandım bi süre.

duyguturgay kaynana yüzünden eşinle kötü olma. hepimiz çekiyoruz aynı şeyleri
benim kaynanam hamile halimde benden yemek esirgedi. takıp strese girme boşver bebekde olunca siz artık kendiniz ailenizi düşüneceksiniz bırak dış kapının dış mandallarını umursamaz ol . takmayınca kıymetli olusun

kahverengi de olsa kanama sonuçta . lekelenme 1 damla kan deyip geçilmemeli. tabi panik olmaya da gerek yok da uzmana sorulmalı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…