Canım inşallah hem senin hem de bebeğin için en sağlıklı sıhhatli yöntem ne ise o şekilde bebeğine kavuşursun. Normal ya da sezaryen, önemli olan bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almamız.
çok sevindim canım bu güzel haberlere, umarım bacağında da hiçbir sorunu yoktur bebeğinin
Canım bence normal. Ben 25+3 teyim. Benim ufaklik 800 gr doktor normal dedi. Zaten son ay aliyolar kiloyu.
Bu arada seker yüklemesi sonucunu aldım ; güzel çıktı. Test döneminin de sonuna geldik bu testle ins
(null)
kızlar size bi şey sormak istiyorum.çok kafama takılıyo.ben bazen çok eğilip kalkıyorum yere.bugün de misafirim vardı.yemekti temizlikti derken baya yoruldm,eğilip kalkmek zorunda kaldım.acaba bunların bebişime bi zararı olur mu?çok korkuyorum,vicdan azabı çekiyorum.ona zarar veriyorum diye çok üzülüyorum.sizin bi bilginiz var mı? paylaşırsanz sevinirim.karnımda birz ağrıyo bugün.
Kızlar kusura bakmayın da, ben sizin bu yazdıklarınızı okuyunca bütün cinim tepeme çıkıyor. Cahil de değilsiniz ki... Şu 9 ay çok özel ve önemli bir dönem işte. Kıyın paraya ayda bir ya da 15 günde bir kadın alın. Ne diye halılarla falan uğraşıyorsunuz? Benim eşim sabah 8 akşam 8 çalışıyor, bir de hafta sonu gelip elektrik süpürgesini açıyor, sonra da silip tozları alıyor. Bir de ayda bir kadın gelip her işi yapıyor. 6 aydır süpürgeye 1 kere elimi sürdüm, baktım belim zorlanıyor bir daha elime almadım. Misafir de kusura bakmasın bir zahmet. Ya kendi eli boş gelmesin ya da bir kek bir çaya talim etsin. Biraz canınızın kıymetini bilin. Geçen ay arkadaşım laf dinlemedi, 1 ay erken doğurdu çocuğu. Kendini yordu yordu, ertesi gün bütün suyu boşaldı. Çocuğun kalp atışları da hızlanınca mecburi sezeryan yaptılar. Bebek sağlıklı ama ya olmasaydı?
Len bi de sevişirken falan yorsanız kendinizi canım acımıycak:)))Ne temizliği yaa?
Kızlar kusura bakmayın da, ben sizin bu yazdıklarınızı okuyunca bütün cinim tepeme çıkıyor. Cahil de değilsiniz ki... Şu 9 ay çok özel ve önemli bir dönem işte. Kıyın paraya ayda bir ya da 15 günde bir kadın alın. Ne diye halılarla falan uğraşıyorsunuz? Benim eşim sabah 8 akşam 8 çalışıyor, bir de hafta sonu gelip elektrik süpürgesini açıyor, sonra da silip tozları alıyor. Bir de ayda bir kadın gelip her işi yapıyor. 6 aydır süpürgeye 1 kere elimi sürdüm, baktım belim zorlanıyor bir daha elime almadım. Misafir de kusura bakmasın bir zahmet. Ya kendi eli boş gelmesin ya da bir kek bir çaya talim etsin. Biraz canınızın kıymetini bilin. Geçen ay arkadaşım laf dinlemedi, 1 ay erken doğurdu çocuğu. Kendini yordu yordu, ertesi gün bütün suyu boşaldı. Çocuğun kalp atışları da hızlanınca mecburi sezeryan yaptılar. Bebek sağlıklı ama ya olmasaydı?
Len bi de sevişirken falan yorsanız kendinizi canım acımıycak:)))Ne temizliği yaa?
Kizlar sabah Wc ye kalktigimda tuvalet kagidinda kahverengi leke gordum sonrak devamli kontrol ettim ve bazen kahvernengi leke bazen sari cumartesi cok yorulmustum butun gun ayaktaydim acaba ondan olabilirmi doktoru arasammi yoksa normalmi korktum birden yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?