canım maşallah kilo alımı süper benim kız sadece 800 gr alıyor ben yine de vermiyorum mama falan. rezene içir bişey olmaz merak etme.
kızlar sizin bebişleri kıyafetle mi tartıyorlar? benim kız çıplak tartıyorum 4700 bugün 2.5 aylık olduk. doğum kilosu 2910 gr dı
Heper benımkıde huzursuz uyuyo basta.dalmadan once yanı.böyle gözleri falan dönüyo beyazını gösterıyo.rüya görüolarmıs.uykusunda melekler anneni çaldık derlermıs korkarmış bebısler:) bana da annem dedı.batıl ınanc ıste:)
kızlar sızın bebekler günde kac kere kakasını yapıo? benımkı 5 kez bez batırıyo genelde 3ünde kakası oluo.bırde hala cıvık yapıo.sızınkıler kac kez yapıo ve cıvıkmı? normalı ne olmalı? allahım 1 sene once bırı bana ınternnette oturup bu muhabbetu yapcan dese kahkahayla gülerdim bu bebekler hayatımızı nasıl da degstryo :))
Kızlar merhaba,
kızım uykusunda kıkırdıyor yav çok sevimli. En kısa sürede uyanıkken de yapmaya başlar umarım.
Herkese sevgiler,kolaylıklar..
Hepinize selam kızlar,
Bu cuma 2 aylık kontrolümüze gidiyoruz kızımla, bu ayı özetlersem geçen ay ne kadar rahatmışımla başlamalıyım herhalde, en başta huzursuz uykuları devam ediyor kızımın, şimdi bu ay gaz sorunu da başladı, yavrum kıvrım kıvrım kıvrılıyor, kendini öyle bi kasıyo ki küçücük kalıyo kucağımda ve kucakta şiddetli bi şekilde sallarsan anca susuyo yani sürekli kucakta, benim kollarda derman kalmadı uykusuzluğu hiç saymıyorum, 2 aydır yatağımda yatamıyorum bebeğin yanında olmak için, koltuk tepelerinde ayy ne çok şikayet edesim varmış, dün zinco damla verdim kızıma öyle çok uyudu ki korktuk kontrol ettik saat başı içinizde kullanıp bu etkiyi yapan var mı, bugün vermedim çünkü kızımın cildinde acaip kızarıklıklar oldu dünden beri, inşallah alerjisi falan yoktur, akşam babası gelince acile götürüp sorucz bakalım neden kızarmış, daha yazıp paylaşmak istediğim çok şey var ama uykusuzluktan halim yok, bu arada yemek de yapamadığım için sürekli açık siz düzenli yemek yiyebiliyomusunuz kızlar, bir öğün atlasam bile sütüm hemen azlıyo herkese çok kolay gelsin...
heper seninle aynı şeyleri yaşıyoruz biz de haftaya 2 aylık oluyoruz inşallah. gaz sorunu başladı ve başa çıkamıyoruz hep kucakta canı yanıyo diye üzülüyorum. ben de onunla yatmak için koltuklardayım.yemek desen yarım yamalak haliyle süt de yok.
ayrıca sana teşekkür ediyorum bebeğim sol göğsümü almıyodu seninle yazıştıklarımızdan güvence aldım zorladım artık alıyo süt az ama olsun belki gelir.sana dua ediyorum.
Canım çok sevindim emmesine,ben de sana dua edicm, ben başta bebeğini hiç emmiyo sanmıştm meğer az da olsa emiyomuş, fark ettiktn sonra ben de kıza ne anlatıyorun demiştm kendi kendime, ben de incir havuç kürünü 1 hafta yaptm süt artsın diye sanki gerçektn de arttı ama tembellik üstün bastı bıraktm humanayı içmek daha kolay geliyo ama çok şükür kızçeme yetck kadar sütüm var, ne olursa olsun yemek yemeye çalışıyorum bir kaç gündür ev işlerini boşverdim, bırak dağınık kalsın diyorum
kızlar ses soluk çıkmıyor ama gören olur belki diye soruyorum.bebeklerinizi nasıl uyutuyorsunuz benm oğlum tam 2 aylık ne kadar uyumalı düzenimiz pek oturmadı sizleri merak ediyorum
ben de her gün bakıyorum ama herkes bebişinin derdinde sanırım kimse giremiyor. konak için zeytinyağı sür yıkamadan biraz önce bebe yağı sür zarar verici bişey değil korkma. benim de oğlum yavaş yavaş sesler çıkarmaya başladı. uyku düzenimiz zor ama sıkıntımız yok şükür. haftaya 2 aylık karma aşı var.sizin bebeklerde aşıdan sonra ateş huysuzluk oldu mu?
Valla burdakiler kaybolfu canik konak icin zeytinyagi iyi geliyo diye okumustum basima gelmedi ama minikler nasil kizlar sizler nedurumdasiniz benim minigin yavas yavas buyuyor tombis falan degil cokda zayif degil idare ediyoruz iste gunlerimiz hep evde geciyor cunkur buralar cok soguk disari cikaramiyorum birse salgin varmis odum patliyo bende eve alistim sayilir bir on kilo fazlamla dolasiyorum ortaliklarda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?