Nisan Ayı Hamişleri

bende de yok bulantı
bu arada kızlar sımdı doktordan gelıorm 8 mm kesemi sonunda gördük

siz hangı sehırdesınız hangı doktora gıdıosunuz?

cnm bende 5 haftalık civarı hamişlerdenim daha kese görmedim kalp atımı ile birlikte görmek için haftaya perşembe gidecegim inşl.. siz kalp atımı duydunuzmu şimdi??? bride bthcg sonucunuz kaçtı ve kaç kese gördünüz?

ptesı 1660 idi b hcg, kese gördum ama kalp atısı duymadım, 2 hafta snra kalp atısı ıcın gıdecegım

selam kızlar, dün öğrendim hamile olduğumu sat 1 nisandı, bhcg 63 çıktı sizin değerlerinize bakınca bana çok düşük geldi(

kizlar bursadan olan varmi? benimde burda iyi bir doktor bulmam lazim... bu arada hala su hamilelik olayina alisamadim ya cok tuhaf geliyor.. kendimi kötü bisey yapmisim gibi hissediyorum zaman zaman, bazende mutlu oluyorum ama sucluluk duygusu daha agir basiyor yaaa depresyonami giriyorum ne

ya kizlar bide doktorum bana kan testi felan yapmadi istanbulda gittim doktora 2 hafta sonra tekrar git dedi sadece alttan ultrasonla bakti ve keseyi gördük 3.8 mm ama kan degerimi bilmiyorum bir yandan korku sardi icimi ya degerlerim düsük cikarsa ya anormal bir durum yasarsam?

doktorun ne söyledi canim bu deger icin ?

Doktor biraz düşük gibi ama daha yeniymiş dedi, bu ay 21. gün yapılan testi yaptırmıştım progesteron 3.23 çıkmıştı,doktor bu değerle hamilelik zor demişti, dün gebelik testinde 2. çizgiyi görünce çok sevinmiştim ama şimdi içimde korku kaldı, Allahım bana bağışlar inşallah.

Ben de Bursa daym Medikabil e gidiorm şu an ama büyük ihtimal bu son gidişim olack şu ana kadar çok doktora gittim bir tanesi hariç hiç biri içime sinmedi, o bir tanesi dediğime de gidemiyorum çünkü kendisi doğum izninde şimdi aklımda Doruktaki Gizem yıldırım var

selam kızlar, dün öğrendim hamile olduğumu sat 1 nisandı, bhcg 63 çıktı sizin değerlerinize bakınca bana çok düşük geldi(

hiç moral bozma benım ılk betahcg 36 cıktı üstelik 2gun sonra 39 cıktı bı ıkı gun sonra 264 cıktı.benım ovulasyonum erken oldugu ıcın gebelıgım cok cok erken cıktı yoksa benımde SAT 1 nisan.sabret ve cokk dua et

ptesı 1660 idi b hcg, kese gördum ama kalp atısı duymadım, 2 hafta snra kalp atısı ıcın gıdecegım

Hayırlısıyla inşallah kalp atışlarınıda duyarız 10 mayısta gidecegim ben acaba erkenmi diye düşünüyorum muhtemelen 6. haftamızda olacagız...

Canım hepımızın satı martın son haftasıymıs hem dollenme de kısıden kısıye degısır. sen su an haftalık gebesın. b hcg ıkı gunde bır 2ye katlandgı ıcın bı hafta sonra asagı yukarı bızım sımdıkı degerlerımız gıbı olacak

aynı sekıldeyım bende. o kadar ıstedım, ıkı ay oncesınden folık asıte fln basladım ama bı tuhaf hıssedıorm, alışamadım, hamıle deılmısım gıbı

canım keseyı gorene kadar zorluk, artık kan degerının pek de onemı yok. en az 3000 flndır. sımdı en onemlı olan kalp atıslarını duymak. sızı de telaslandrmak ıstemem ama bgn doktor bana kalp atısını duydugumuzda normal bır gebelık olup olmadıgını anlayacagız dedı. su an her sey yolunda sakın panık yapma

mrb, ben de aranıza yeni katıldım,takip ediyodum aslında ama.. ben de pazartesi günü öğrendim hamiş olduğumu :) değerim 446 çıkmıştı cumartesi dr a gidicem keseyi görmek için..Allah bebişlerimizi bağışlasın bizlere...

Sağol canım moral verdin valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…