bende de yok bulantı
bu arada kızlar sımdı doktordan gelıorm 8 mm kesemi sonunda gördük
siz hangı sehırdesınız hangı doktora gıdıosunuz?
cnm bende 5 haftalık civarı hamişlerdenim daha kese görmedim kalp atımı ile birlikte görmek için haftaya perşembe gidecegim inşl.. siz kalp atımı duydunuzmu şimdi??? bride bthcg sonucunuz kaçtı ve kaç kese gördünüz?
(null)
(null)
doktorun ne söyledi canim bu deger icin ?
kizlar bursadan olan varmi? benimde burda iyi bir doktor bulmam lazim... bu arada hala su hamilelik olayina alisamadim ya cok tuhaf geliyor.. kendimi kötü bisey yapmisim gibi hissediyorum zaman zaman, bazende mutlu oluyorum ama sucluluk duygusu daha agir basiyor yaaa depresyonami giriyorum ne
bende de yok bulantı
bu arada kızlar sımdı doktordan gelıorm 8 mm kesemi sonunda gördük
siz hangı sehırdesınız hangı doktora gıdıosunuz?
selam kızlar, dün öğrendim hamile olduğumu sat 1 nisandı, bhcg 63 çıktı sizin değerlerinize bakınca bana çok düşük geldi(
ptesı 1660 idi b hcg, kese gördum ama kalp atısı duymadım, 2 hafta snra kalp atısı ıcın gıdecegım
(null)
selam kızlar, dün öğrendim hamile olduğumu sat 1 nisandı, bhcg 63 çıktı sizin değerlerinize bakınca bana çok düşük geldi(
kizlar bursadan olan varmi? benimde burda iyi bir doktor bulmam lazim... bu arada hala su hamilelik olayina alisamadim ya cok tuhaf geliyor.. kendimi kötü bisey yapmisim gibi hissediyorum zaman zaman, bazende mutlu oluyorum ama sucluluk duygusu daha agir basiyor yaaa depresyonami giriyorum ne
ya kizlar bide doktorum bana kan testi felan yapmadi istanbulda gittim doktora 2 hafta sonra tekrar git dedi sadece alttan ultrasonla bakti ve keseyi gördük 3.8 mm ama kan degerimi bilmiyorum bir yandan korku sardi icimi ya degerlerim düsük cikarsa ya anormal bir durum yasarsam?
amin canim bide su icimdeki huzursuzlugu alsin allahim niye mutsuzum yaa(null)
hiç moral bozma benım ılk betahcg 36 cıktı üstelik 2gun sonra 39 cıktı bı ıkı gun sonra 264 cıktı.benım ovulasyonum erken oldugu ıcın gebelıgım cok cok erken cıktı yoksa benımde SAT 1 nisan.sabret ve cokk dua et
canim banada dorukta bir bayani söylemislerdi ismini unuttum ama :) bende oraya gidicem inş karsilasiriz belkiii :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?