canım ben giderim gitmesinede eşime ters böyle şeyler kıskandığından izin vermez
evetttt enerjim gttiii hemen iştimaya geldiler.... taburrrr sağdan sayyy hülyacım nerde kaçak bugün bilgisi olan varmıı
anladım canımm.. ismekin kurslarında erkek varmı bilmiyorum.. ben gitmiştim yoktu sırff kadınlar hamamıydıinşallah birgün öğrenirsin canım
ben yatıyoruuuum kusura bakmayın kızlar ama kafamı kaldıramıyorum...iyi geceler..
ben yatıyoruuuum kusura bakmayın kızlar ama kafamı kaldıramıyorum...iyi geceler..
kızlar bugün 31.günüm hala regli olmadım, karnımda hafif sancılar var ve kendimi çok hasta hissediyorum. ateşim 37,5 acaba. çok halsizim. bir ara idrar yolları iltihabı olmuştu o zamanda ateşim vardı acaba gene mi öyle oldu adet gecikmemde ondan mı.
her ihtimale karşı gebelik testi yaptırdın mı??
günaydınn can ımmmmmmm nasılsın bakalımmm bugünnn...Günaydııııın Günaydın Uğurlu Topiiiiiik
kızlar bugün 31.günüm hala regli olmadım, karnımda hafif sancılar var ve kendimi çok hasta hissediyorum. ateşim 37,5 acaba. çok halsizim. bir ara idrar yolları iltihabı olmuştu o zamanda ateşim vardı acaba gene mi öyle oldu adet gecikmemde ondan mı.
günaydınn can ımmmmmmm nasılsın bakalımmm bugünnn...
aynen bende olamadım halennn şişim hafif ağrılarım var ama bakıyorum bişi yokkk... çatlıcammm. sen bence bir test yap canım çıkar epey geçmiş... idrar yolları ile rahmin alakası yok. sen test yap şekerim
ne zaman test yapsam o gün regli oluyorum. p.tesini bekleyim diyorum onun için. hani regli olmazsın şişlik olurya o da yok bende geçen hafta regi belirtilerim varı akıntım, hafif bulantım oldum olacağım dedim ama olmadım. şimdi regli olacak gibi bile hissetmiyorum göğüslerim şişmedi anlamadım. biraz daha bekleyim en iyisi.
enteresan bir durum... aman hep dengelerimiz bozuldu iyice yaffff
benden 2 hafta önce falan tüp bebek yaptıran bir arkadaşım vardı o da negatifti. ve şimdi doğal yolla hamile kalmış çok sevindim anlatamam.
yaber kopkop nerde bu hülya cadısı yaaa merak ettim ben de??
iyiyim canım sen nasılsın.. bende merak etmeye başladım amaaa bir yere gidicm filan dedimiydi ben görmedim.
ben de iyiyim bulantı hariç... bişey dememişti numarası falan da yok ki arasak sorsak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?