Nisan Ayı Hüsranla Sonuçlananlar...

evetttt enerjim gttiii hemen iştimaya geldiler.... taburrrr sağdan sayyy hülyacım nerde kaçak bugün bilgisi olan varmıı

valla sağda kim var bilmiyorum ...büyükten küçüğe doğru sayarsak ben burdayım en büyüğünüz olarak

anladım canımm.. ismekin kurslarında erkek varmı bilmiyorum.. ben gitmiştim yoktu sırff kadınlar hamamıydı inşallah birgün öğrenirsin canım

artık 50 yaşında öğrenirim çünkü çoluk çocuğa karışınca belki bir ihtimal kıskanmaz

ben yatıyoruuuum kusura bakmayın kızlar ama kafamı kaldıramıyorum...iyi geceler..

kızlar bugün 31.günüm hala regli olmadım, karnımda hafif sancılar var ve kendimi çok hasta hissediyorum. ateşim 37,5 acaba. çok halsizim. bir ara idrar yolları iltihabı olmuştu o zamanda ateşim vardı acaba gene mi öyle oldu adet gecikmemde ondan mı.

her ihtimale karşı gebelik testi yaptırdın mı??

Günaydııııın Günaydın Uğurlu Topiiiiiik
günaydınn can ımmmmmmm nasılsın bakalımmm bugünnn...

aynen bende olamadım halennn şişim hafif ağrılarım var ama bakıyorum bişi yokkk... çatlıcammm. sen bence bir test yap canım çıkar epey geçmiş... idrar yolları ile rahmin alakası yok. sen test yap şekerim

ne zaman test yapsam o gün regli oluyorum. p.tesini bekleyim diyorum onun için. hani regli olmazsın şişlik olurya o da yok bende geçen hafta regi belirtilerim varı akıntım, hafif bulantım oldum olacağım dedim ama olmadım. şimdi regli olacak gibi bile hissetmiyorum göğüslerim şişmedi anlamadım. biraz daha bekleyim en iyisi.

enteresan bir durum... aman hep dengelerimiz bozuldu iyice yaffff

benden 2 hafta önce falan tüp bebek yaptıran bir arkadaşım vardı o da negatifti. ve şimdi doğal yolla hamile kalmış çok sevindim anlatamam.

tüp bebekte alınan ilaçalrın etkileri hemen geçmediğinden sonraki ayda yumurtlama fazla olyor dolayısı ile tedaviden hemen sonra hamile kalma şansı yüksek.. değerlendirmek laızm tabi... şansı olanlar için güzel

hülyacım nerdesin canım yumyumum benimmmmmmm.....merak ediyoruz seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…