nazemir canım sende bursadamıydınn... face deyince aklıma geldiii HÜLYACIM yumyumum şimdi yinee dilini çıkarıcakkk
hlycn eşi izin vermiyordu heralde yanlış hatırlamıyorsam
evet öyle söylemişti canım..
eşimde bilgisayar istemiyordu evde söyleye söyleye iyi taraflarını anlattım öyle kabul ettirdim
1 buçu sene oldu bizde bilgisayar alalı ... şimdi de diyor sana güzel arkadaş almışız diye
gerekli olduğunu düşünüyorum. ben zaten iş icabı mutlak taşıdıüım için eksik olmuyor yanımdan.. bilgisayar öcü değil insan kendini bilsin yeterki. fikir düzgün olursa gerisi önemli değildir bence..
şimdi neden bukadar geç aldık diye hayıflanıyor eşim de gördü çünkü ne kadar faydalı bişey olduğunu..şimdi bana diyor netbook alacakmış heryere taşıyabileyim rahat rahat diye
tabi faydalarından yararlanmak lazım. bazen birşey takılıyor insanın kafaına açıyorsun tüm dünya ayağında.. öğreniyorsunn zihnin açılıyor.. ben yeni evlendiğimde ofis açmamıştım henüz evden iş yapıyordum bilgisayar üstünden nettenn.. lazım bence her eve
şimdi bişey aklına takılsın sor bakayım google amcaya diyor ...kardeşim var almanyada nerdeyse hergün görüntülü görüşüyoruz ...1 buçuk yaşında oğlu var beni yabancı bilmiyor çünkü sürekli görüyor... çocuk uzakta gözümün önünde büyüyor muhteşem bir icat
evet canım yaa o olay süper.. biz arkadaşlarla herkez bir yerde tabii uzakk açıyoruz kamerayı karşılıklı oturuyoruzz çaylar demleniyorr. sanki aynı odadayızz.sohbet muhabbett.. akrabalar öyle..
dün pikniğe gittik kardeşimin içi gitti keşke diyorum vınn olsaydıda laptopuda getirseydik kardeşimde bizle muhabbet ederdi...biz öyle saatlerce konuşıyoruz kışın atkı örüyor bana soruyor du bu örnek nasıl yapılacak diye...karşılıklı kahvaltılar yapıyoruz muhteşem bişey
Sevgili topicimizin cadı kızları nerelerdesiniz bakalım bugün kaçaksınızz... Çabuk iştimayaaaaaaaaaaaa
ayşeyi işten eşi alacaktı hiç eve gidesim yok diyordu belkide gezmededir...
o garantiii yaz geldiiiiiii karafatma gii kendini dışarı attııneyse şimdilik ona izin var havalar soğuyunca ona da ceza varr
ayşenin dedikosunu yapalım ...şu hamileliğim kışa gelseydi ne güzel yatar uyurdum diyor bir dahakini kışa yapacakmış yazın gezecek
öbürü daha kötüüü son ayları kışa gelicek şimdi rahat eicekler... diğerinde kışın yatacak ama hamileliğin son ayları yaza gelecekk.. kocaman göbüşlerleeeee adım atamayacak sıcaktaaaa
demekki onları düşünemedi...yada ağustos eylül gibi hamilelik olursa çok sıcaklar olmadan doğurup biraz ele avuca gelince bebeğiyle çıkar gezmelere...:90:
bak o çok güzell bizde tedaviyi o sıralarda yapmak istemiştik bu sefer kısmetse öyle olucak ..
inşallah olsunda ne yapalım birkaç ay gezmeyeyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?