Nisan Ayı Hüsranla Sonuçlananlar...

Zeynep conconum nerdeisn canımm... bende senin gibi hastalanamıyorum yaff. şiştim patlıcam

Zeynep conconum nerdeisn canımm... bende senin gibi hastalanamıyorum yaff. şiştim patlıcam

Canim cok normal sakin stres yapma.Ayy cnm seninde basina geldi ayy ben de patliyodum ayy bide stres yapiyoki anlatamam sana. Istersen ilac al adet sokturucu ama ben almadim.Demekki sana sonradan gosterdi.Ondan agrili bir reglin olacak.Ben arastirdim normal deniliyor cnm

ben adanada denedim ama 2.ciyi ankarada deneyeceğim.
senin reglin gecikti hiç test falan yatın mı.

Topigimiz guzellessin
Kizlarimiz guzellessin
Gobuslseri hamislessin

AMINNNNNNNNNNNNNNNN

evet beklicem canım çok şiştim çatlıcam tedavinin yan etkisi sanırım...

Toprak canım test yapmama gerek yok. benim tüplerim olmadığı içinn hamile kalma şansım yok maalesef keşke bende o kuşkuyu yaşasam test yapsam ama maalesf canım

yazmıştın doğru canım.unutmuşum. gereksiz bir soru oldu.

herkes bir bir dökülüyor senden korktularhlycnda gelince voltran oluşuyor galiba

Sevgili topicimizin cadı kızları nerelerdesiniz bakalım bugün kaçaksınızz... Çabuk iştimayaaaaaaaaaaaa

ayşeyi işten eşi alacaktı hiç eve gidesim yok diyordu belkide gezmededir...

evet nolmuş kocamla bişeyler yedik gerçi gelince hepsini iade ettim kalmadı içimde, para da boşa gitti
şimdi de uyumak üzereyim ama direniyorum..
yaa hakkat bu yamyam cadısı nerdeee???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…