aynen canımmm... ne kadar alıştırmıştım kendimi hamileliğe hala bazen hayal gibi geliyor..Çok hasretim inşallah çok bekletmez bizi...
bugünküü sizlere hediye parçam bu.. bilmem piyano seveniniz varmıı ben çok severim..
YouTube - ‪Titanic - My heart will go on - Piano / Klavier Solo‬‏
bekletmeyecek bizde bu azim varken ...sana yazarken fonda senin piyonayı dinliyorum insanı dinlendiren bir müzik
Zeynep conconum nerdeisn canımm... bende senin gibi hastalanamıyorum yaff. şiştim patlıcam
çok geçmiş olsun canım. Allah bir daha yaşatmasın.. Rabbim sağlıklı versin tabi. bende son denememde tutundu sonra kaybetikk doktor yaşasaydı belkide sağlıksız olucaktı hemen üzülmeyin ilersi daha zor dedi biraz rahatlattı.. ynede acısı tarif edilmez tabi. Rabbim taz zamanda inşallahh kavuştursun seni ve hepimizi
canım hangi merkezde denedin daha önce... yeni tedavin ne zaman
olur şekerim sende sıkma canını. ne mucizeler görüyoruz. vakti saati geldimi gerisi bo. Rabbim dilesin yeterki.
bu türkiyede yapılıyormu ? ben bir kere eşime sormuştum.. ya hiç olmazsa evlatlık alalımmı diye..sıcak bakmadı.. sorun bende olduğundan bilmiyorum nolcak.
öbürü daha kötüüü son ayları kışa gelicek şimdi rahat eicekler... diğerinde kışın yatacak ama hamileliğin son ayları yaza gelecekk.. kocaman göbüşlerleeeee adım atamayacak sıcaktaaaa
Canim cok normal sakin stres yapma.Ayy cnm seninde basina geldi ayy ben de patliyodum ayy bide stres yapiyoki anlatamam sana. Istersen ilac al adet sokturucu ama ben almadim.Demekki sana sonradan gosterdi.Ondan agrili bir reglin olacak.Ben arastirdim normal deniliyor cnm
Topigimiz guzellessin
Kizlarimiz guzellessin
Gobuslseri hamislessin
AMINNNNNNNNNNNNNNNN
Sevgili topicimizin cadı kızları nerelerdesiniz bakalım bugün kaçaksınızz... Çabuk iştimayaaaaaaaaaaaa
evet beklicem canım çok şiştim çatlıcam tedavinin yan etkisi sanırım...
Toprak canım test yapmama gerek yok. benim tüplerim olmadığı içinn hamile kalma şansım yok maalesef keşke bende o kuşkuyu yaşasam test yapsam ama maalesf canım
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Uymadi tekrar deniyorum:))
Topigimiz ozellessin
Kizlarimiz guzellessin
Gomusleri hamissin
Bu nasildi
göbüş canım yine olmadıııı gömüş ne kızzhamişsiz bu yıl bitmesinnnnnnnnn diyip son mısrayı da ben ekleyeyim bariiiiii
piyano sesi çok ayrıdır .. ben kendim de çalıyorum yaklaşık bir yıldır .. insanın ruhunun derinliklerine girer..yarasın
negüzel bende gitar sesini çok severim keşke çalabilsem ama öyle bir imkanım yok
istemek yeter canım kurslar var çalışmıyorsunda ismekin ücretsiz kurslarına git hobi önemli
herkes bir bir dökülüyor senden korktularhlycnda gelince voltran oluşuyor galiba
Sevgili topicimizin cadı kızları nerelerdesiniz bakalım bugün kaçaksınızz... Çabuk iştimayaaaaaaaaaaaa
ayşeyi işten eşi alacaktı hiç eve gidesim yok diyordu belkide gezmededir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?