Ayyseeee sende. Onlayyybende onlayyynnn oynayalimi laylayyunn
Naberr kizzzz nasnasssnirlerdesin sen bakimmm
Nie noldukii kim gusel dedi sana fe de beselyeneeeOynamam ben senleee küsüm sana
Hmmm ne gusel gez gez tabee..wlla bnde griom ama kimse yokkben buralardayımda topikde pek kimse olmuyor ama haftasonu biraz yoğun geçmişti 3 gün giremedim... yarında arkadaşın köyüne gidicez düğüne 3 ..4 gün yine yokum
uyuyorum içim uyuyor.. şöyle bi yatsam doğumda kalksam :))
Nie noldukii kim gusel dedi sana fe de beselyeneee
bnde yeni klktim 1 den beriiii
gelmiyosuuun beni yalnız bırakıyorsuuun..
ben de 8de doktorumu arıycam sonra da yatcaaam tavuk gibi :)))
Ayyyyy ne gelmioomm sekerimmm geliorhm kisme olmuooo....ben gelince sende gel ozmnn:cnm bnm evde koklu temislik var yha wlla ev allak bullakk kndimde deilimmm tabi sen ev ogrenci evii misalii dimi
hiçte bileeeem daha geçen haftasonu sandık baza ne varsa indirdim bindirdim.. kadın da geliyor her hafta temis benim evim yani sayılır
Ahhhh iste yha nezmn yazion da gidion merak ediom yasdigini grup hmn delom ama yoksunnniiiii temisss ogrenci efii gibi yanii
şükürrr kavuştuk cicimmmm
ayyydünyayı yesem doymam bu gece çok fena iştahım açık((
Cnnmm ya sendee...kusmalarin ne alemdeee btt mioo domdomjmmmyha sabaklarida gell bn okulda sikiılıorummm
Cnmm sen bebegin icin isim dsunmusmuydun onceden tupsu ve tupcandan baskaa..bide senin ailen nerdee soledinmi onlraaaa
ehh işte akşam yemeğini çıkarttım bugün sadece..
yaa bankada herkes izinli işim çok oluyor sabahtan ama öğleden sonraları burdayım genelde..
sen nasılsın hala gidip görmedin mi kuşunu??
Aman ii cnm en azindan digr ogunler kalmisss senddben ditmedim cnmm seminer evimijn arksindaaki okulda oraya bile gitmek zor gelioo...allahim sabir ve guc vrsin sanaa cnmmm..tatil de yokmus sanaa neyse Allahim verir sabrini...temmuz 1 yada haziranin son gunu ditecm bebisimeee.amma kuzum ben korkuom hayirlara gelee
Ben dsnmedim daha ama erkk olurs a mustafa li bisi olcakkayinpederi. Adi....kiz olursa esim annesinin ismiyle biseyler koymak istio ama dunyada en nefret ettigim insandie kndisi asla kabul etmiorummm...blmiom yani cnmm
aaa deliii ben 2 doktora gidiyorum her hafta birine gitcem bundan sonra ikisi de 15te bir çağırıyor kontrole.. bi hafta birine bir hafta öbürüne.. bulsam elden düşme us alcam evde televizyona bağlıycam 24 saat bakıcam
Cnmm bnde dun gece esime deidm ee ultrasyon alalimm bakalim hep de korkmayim yada muallakta kalmayim dedimmyha cnmm dr 20 gun snra dediii...ne dicem sana saglik ocagina bildirdinmi hamisligiiinii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?