Nisan Ayı Hüsranla Sonuçlananlar...

:)))) eşimin öyle istekleri yok şükür.. ben bebeğim olsun diye çok meryem suresi okudum o yüzden de meryem olsun istiyorum.. ama isim işi zor valla..

Ohhh cok sanslisinnn cnm..bisim bigun bile yanimisda olmsmiss ki cok lazim deil bisden uzak olsunn;evliligimiz boyunca bise birtek sey verdi oda esim almis annelr gunune cay makinesii teferriatli kulaanamam diee onu da karsiliginda bana keytle almaniz sartoyla kabul ederseniz veririm dio yahallaha sukur kimse muhtac deil disurmesinde allah ama hicbizmn anne agirliginda iiliginde nurunda olmadigi icinn dsununce stres oluom heleki onun adi allahimin sen koru yarabbimmm

cicişkom yatıcam ben bezelyemin uykusu geldi
öptük sizi bezelyemle ben yarın görüşürüüüz

öyle deme yasııık benim kaynanam öldü geçen sene ağlamaktan yüzüm yara oldu hiç bilmezdim ama severmişim meğer Allah rahmet eylesin..
boşver yaşlı onlar sonra üzülürsün..

yaa telefon edicem yarın gidemem ki onun için izin alamam.. sen bildirdin mi???
Hayirrr tembellik isteee napcam bilmm wlla aile hekimim kesinlestr kalbi duy bize haber et demistii ama benn etmedimmayyy sankimm otomatik ileti yollansa yhaa sizin hastanis gebe dieee

üüüülyaaa yapıyooon?? öbür topiği okudum kızcağızın suyu boşalmış ya çok üzüldüm çok korktum başka topikleri okumıyım diyorum tutamıyorum kendimi sonra da endişeleniyorum
gece de rüyamda nasıl kanamam vardı nasıl.. kocam kan rüyayı bozar çıkmaz o rüya dedi ama moralim çok bozuk be kuşum:85:

Cnmmm bnde duydumm da solememistimm uzulmeee diee ne duyarsak kafaya takios yha ondannnapim be kusuumm pinekliom oturuo
Herkes grup olmus dagkio ortmenler odasinda kismeler yoqqqbnde cok kotu ruyalar grdum wlla hayrlara glsinn bi adama asik oluomm ama nasill ve bu adam icin kocami terkederim die dsunuomm ama kimseye demiomm ayhh uyandigimda bi acayiptim hala olryim ve srrsem gibiyimmm..hayrlara glsinnn...satende midem de bi acayip ve gslerim sisioo benmm sende varmi bole biseyu

belki de hormonlar bize böyle acayip rüyalar gördürüyordur..
midem felaket bu sabah gaiba aşerdim yataktan poğaçaaaa diye kalktım pek yemem çok dokunur mideme ama aldım yedim tabi sonuç belli.. hepsi şimdi atık su borularında yüzüyo.. gözlerim göğüslerim ellerim heryerim şişiyor benim de..

Wlla cnmm benim gzler taninmioo kenarkari sisiooo acayippyedne bilmiomm...su saglik ocagi olayida canimi skıoo yineee

selam kızlar...geçen gün bende rüyamda hamileyim sonra kocamın aldattığını öğrenince sinir krizleri geçirip bebeği düşürüyorum...uyanıncada kan rüyayı bozar diye kendimi teselli ediyorum... rüyaları nasıl yorumlarsanız öyle olurmuş onun için ben hep iyiye yoruyorum...sizde her duyduğunuzu kafanıza takmayın sonra acayip rüyalar görüp moralinizi bozuyorsunuz...ayşecim senin gördüğün rüya, bir olaydan etkilenip gördüğün bir rüya, onun için çok takılma gerçeği yansıtmazmış

Ben giyinm ise gidim imzami atayim kacip evime geleyim pinekleyimm 11bucukta yine gidip imza atayim bolece bgunku mesaimi bitireyimm...kiiissss uuuu siziiiii cancanlarimm...bu arada bizim kopkop deli tatil yapooo kacgundurrr nere gttiki tatileee

Ben giyinm ise gidim imzami atayim kacip evime geleyim pinekleyimm 11bucukta yine gidip imza atayim bolece bgunku mesaimi bitireyimm...kiiissss uuuu siziiiii cancanlarimm...bu arada bizim kopkop deli tatil yapooo kacgundurrr nere gttiki tatileee

yaaa ben de tatil istiooom... gece de geç yattım zaten uykum varr.. öğleden sonra ben de izin alıp kaçcaaam :)))

concon tatilde nasnas gezmedem sen nerdesin yamyamım yine mi terk ettin beni ((
ben dün bezelyemi gördüm biyimiiiş çilek kadarmış şimdi boyu.. tomurcuk gibi kolları ayakları vardııı..oooyyy kurban olurum onu veren Allahaa..

Ayyyyy grdun dimek massallah anam sen kc kere didon hastaneyeeeeufff bnm bu ayin sonunda kntrolum ama bnm drum bak bu surasi burasi demio ve ekran tepede ben bisi gremiom ...off desemmiki bana tanit bebisimi diedemk cilek haaa ...ayy anam allahim senin mucizelerinn goz kamastircii masaallah..

Hem bni seni yalnis birakmam cnm ama bgun cok kotuyum mide bulantim dun aksamdan beri hic gecmedi dun usutuum galiba uyudum yedim biras gecti ama simdide basdonmem var halsizimm yedne bilmiorumm

kız ben delirdim ya 2 doktora gidiyorum ikisi de 15te bir çağırıyor böylece her hafta görmüş oluyorum ikisinden birine karar verinceye kadar böyle devam edicem.. Rabbimin mucizeleri nefes kesiyor gerçekten çok şükür allah evlatlarımızı bize bağışlasın tatlım..
olsun olsun bulantı iyidir dedi benim doktorum asıl pat diye kesilirse kork dedi.. normal olduğunu gösterir bulanması dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…