Nisan Ayı Hüsranla Sonuçlananlar...

Ayse bgun cok kotu bisi oldu.disardaydik yugenimin elinde poset vrdi posetin ocinde yarim litre dolu su sissei vrdii..sallaimouss benim karnimin altina gum die patlattii cok agrdii ve sideetle vyurduu...kanama henuz yok olay 12 bucuk gibi oldu napcam dru aradim bisi olmaz dedi ama bisey deyin..bebgim birakmasin beni cok kotuyummmm

cuma doktor beni çok güzel aydınlattı benim de kedim var ya hayvan laftan anlamıyor hoop atlıyor karnıma korktum sordum.. bişey olmaz dedi ilk 3 ayın düşük mekanizmasının hareketle darbeyle ilişkisi yoktur ilk 3 ay düşük olursa bebek sakat olduğu için olur dedi.. bu aylarda rahmin tahta gibi sert hareketten etkilenmez kasılmaz dedi.. o hareketle kasılmayla meydana gelecek düşük son aylarda olur rahat ol dedi..
korkma kuşum bişey olmaz..

İnsaallah aysecim bisi olmamistr ve bebgimis bisi terketmemistr..cocuk da blmemden yapti suclandi da ..demistr icinden amaaaann...ama kuzum ne bilsin halasi onu ne zor buldii

ayseeeeeeeeeeeeeee okudunmu rananın bebişi yok artık.allahım saabır versın sabah grdum nasıl agladım gzlerım acoooo...sen nasılsın ben bı acayıbım

ayseeeeeeeeeeeeeee okudunmu rananın bebişi yok artık.allahım saabır versın sabah grdum nasıl agladım gzlerım acoooo...sen nasılsın ben bı acayıbım

okudum çok kötüyüm ben de keşke okumasaydım.. kendime gelemiyorum.. bulantım da çok zaten.. çok mutsuzum ve endişeliyim..

kızlarrr sizin v e ailenızın kandılı mubarek olsun..dualarınızda yer almak ümidiyleeeeeeee

slmm arkadaşlarrr KANDİLİNİZ mübarek olsnnn ........... nasılsınızzzzzzzzzz

SELAM KIZLAR KANDİLİNİZ MUBAREK OLSUN RABBİM gönlünüzdekini hayırlı kılsın dualarınız kabul olsun inşallah

Meysenemmm cnm denkgelmemisiz...wlla ben bgun duygusallgin zirvesindeyim cok uzgunum ...bi insanin en cok istedigi seyin gerceklesmesine az kala kndi elimizde olmayan nedenlerle umdun kayip gtmesii ....buna engel olamamk...

hülyam büyük konuşmayayım ama ben böyle bişeyi kaldıramam yaşayamam.. çok korkuyorum kuşum..

hülyam büyük konuşmayayım ama ben böyle bişeyi kaldıramam yaşayamam.. çok korkuyorum kuşum..
Aysemmm ole deme kuzum..allah dagina gre kar yagdirirmis...eminim hepimiz ole yasayammam edemem der ama basa gelince sabrini verir yaradanim hayrlisi bole aci ama elden ne gelir...kalbi atan yavrucak cirpinio ama ilerde tehlike oldugu icin elinden kayiyioo..bnde coke tkilendim..annem bgun bebisime minminnacik iki kucuk corap almis..bi grsen ne tatlilarr.. Onlara bakip bakip koklayip agliom cok kotuyum..bole beklenmedik bisey insan hayatini mafedioo biz boleyiz bide ranayi dusun.. Hala agliorumm mesgale bulmaya calistim kalktim biseyler yaptim yokk olmuoo..ayseemm allahim bjze bagislasin bebislerimizi saglicakla ...annemin coraplari bi verisi vardiki anlataamm elinde sallayarak...o anda nasil sinir bosaldi bnden hicbiseyin garantisi yok ama bu cok aciii...cuma yada ctesi ki cuma giderim hemn gtmek istiom kontrolum var...umarim cok guzel haberlerle gelirim...ben cok erkileniorumm ble seylerdenn okumayim duymayim diorum ama iste bile bile lades yapiorum

dekopa nirdesin kuzuuuum tatile mi gittin???

ah be kuzum biz Rabbimin çok şanslı kullarıyız onca çabadan sonra Allah biize kendiliğinden yolladı bu mucizeleri çok şükür bin şükür.. inşallah bu mübarek gecenin hürmetine Allahım verdiği mucizeleri korur bize bağışlar.. hem korkuyorum hem de diyorum onca imkansızlığa rağmen nasip olduysa bu mucizeler demekki çok güçlü inatçı kuzular bunlar.. umarım bizi yarı yolda elimiz bağrımızda bırakmazlar..Allaha emanet..

Aysecim sen raporlumusnn kuzum hayrdir ne zmn aldi n ve neden aldin kardesim

evet canım bu hafta raporluyum ciddi bişeyim yok ama kusuyorum diye aldım açıkçası dinlenmek istedim.. dün eşim gidip aldı doktordan.. bugün içime sinmedi gittim işe ama öğlen olmadan bulantım tuttu eve geldim.. ben bugün sağlık ocağı işini hallettim kayıt yaptılar 5. ayda aşıya çağırdılar..

Bnde dun yaptridim cnm onlar telle haber vercsklermis ne zmn gtmem gerekiooGecmis olsun kuzumc ok kustun sen haaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…