Nisan Ayı Hüsranla Sonuçlananlar...

Bnde dun yaptridim cnm onlar telle haber vercsklermis ne zmn gtmem gerekiooGecmis olsun kuzumc ok kustun sen haaa

ya biraz da midemden ameliyat oldum ben 2 kere ondan kaynaklanıyr sanırım.. amaaaan razıyım ben kusayım nolacak yeter ki evladım sağlıklı gelsin..

o kart karıları derkenn?..........35 yaş ve üstü hanımlar çocuk olması için çaba sarfetmesinmi ve unutmaki o kart karılarda 21 yaş dan beri çocugu olmayıp ugraşanlar var.

Ayyy bu ne ya.../nerden neyi bulmuskar icinden cimbizla cekmisler....ilahi yanii...sohbetin öncesini arkasini sagini soluni bilemden atlarsaniz tabeke yanlis anlamis olarsiniz

Ayyy bu ne ya.../nerden neyi bulmuskar icinden cimbizla cekmisler....ilahi yanii...sohbetin öncesini arkasini sagini soluni bilemden atlarsaniz tabeke yanlis anlamis olarsiniz

bu olayı pek anlamadım... dekopanın yazdıklarını bende okumuştum hiç üstüme alınmadım ...üstelik o yazılanlar 1 buçuk ay öncesine ayit ve kötü niyetle yazılmadı

bu olayı pek anlamadım... dekopanın yazdıklarını bende okumuştum hiç üstüme alınmadım ...üstelik o yazılanlar 1 buçuk ay öncesine ayit ve kötü niyetle yazılmadı

ya o zamanlar hülya bizi kandırıyodu 22 yaşındayım diye ordan çıkmıştı o kart muhabbeti :))) tamam insanlar zor günler geçiriyor hassas olduklarının farkındayız ama aynı zor günlerden hatta belki daha fazlasından biz de geçtik.. bu kadar da alıngan olmamak lazım..

kandirmiodum naasnas arkdslar inanamioduustune ustluk 21 bucukta ben 22 demistim hatrlasnaa domdommm......
Ahhhh kopkopp nerlerde kaldii anlamdim gtti...kac hafta tatil yapio bu kis...tr turuna mi ciktiii ajabaaa...
Gelelimm conconaaa geldi istanbullara ujuttu bisi....elin gaffur memleketinde bisimleydi hep kis mesafeyi azalltti ama bisi biraktii...bi haber bilem etmedi yahh neye karar ferdii diee..
Ahhh ayse kusum bis yine birbirimise kaldikk..senden baskasi yalanyawwrum sende gaz sirunu varmii bn cok beter bi haldeyimmm

valla nazo arada uğramasa hepten ikimize özel topik olcak kalcak burası yaz geldi sapıttı millet.. başlarda kalabalıktık biz ikimiz kokuyoruz galiba herkes kaçtı bizden :)))
gaz sorunu 4-5 gündrü bende de var şişti karnım ama normalmiş netten okudum...
ben yarın yine kontrole gitcem haftaya yok kontrolüm sonraki hafta tarama testi var seninki ne zaman?? şu taramada beta ne çıkınca kız oluyodu kuşum?

Yes beybiii...sen icin kapattim topiciii...nasnas da arada renkkyahh efet pirt pirt ama cok kotuyum..insan icine karismk istemiom...yurtdisindan arkdsim geldi pztesi grustum annemlere gldii..simdi kizi bana cagrcam kalsin cok istiom ...ama malesef cagiramiom cunku cokk kotuyum asiri yaneee...kocam bosar mii beniiwlla o gelince bavul oluom yapmk icin wcye gidom ikide biiii/..dra sorsam dicek napim senin gazsinaaahem utaniirm...
Ooooo demek yarin grcenn sekerini haa...bnde cumaya alcam randevu ama korkuo. Yah basen gazdan grunmezmis netten okudumm...ozmnda alttan bakarsaa..istemiom gayriii yaaa hele hamiskenn o seyin bana grmesini istemiommm......

Unutmusummtelden griom ya alintiyi hic okumadan yaziommheyy cnm beta 50nin altinda isem irkek ;50ustuyseee kisssssmisss...hayrlisi olsunn...
Bisde simdi kocisim gelcek disari cikcazzz gazimi disari bosaltim assarkdslarimisa tek tek solemeye basladik da...simdi bi cifte solemeye gidossstabeke disariii

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi)
hlycn RainbowColors Ayse_URL+

Ayhhh 4 kisi biarada olduk sonunda

yok yok korkmaaa benim doktorlardan prof olan direk alttan bakıyor hiçbir sakıncası yok diyor diğeri karından bakıyor ama görüntü çok farklı altan çok daha net ve belirgin detayları daha iyi görüyorlar halbuki aynı marka cihaz kullanıyorlar.. hem kalp atışı bilem daha güçlü duyuluyor karından olunca boğuk boğuk ses hem de görüntü bulanık..

Yah cnmm bisey olacgindan deill...cokk bakildi ya artikk oufff oldumm...bide ben saten hamis deilken bilem korkodumm simdi hele tamm korakrimm..yasik dr da bilio ben kasiliommm ole olunca adam teklif bilem etmio

iyi gezmeleeeer biz de yürüyüşe gidicez birazdan..

Domm dsnsene balimm dogurmusuz bebikler kucagimisdaaa....mis kokulari etraftaaa ...ayy nasil helejanlii bisiigel bebik gel bebik btsin bu hasrettyt....lallalalnanaynaynaynanniniiiiiCululuiii ahele...
Ben didom koisim geldii ..optuk siziiiii hep gel yine gelllllllll

güle güle kuşuuuum

ooo ne güzel kaynatmışınız kaçırdım...bende bütün gün oturdum akşam akşam mutfağı toparladım çamaşır astım geldim sizler gitmişiniz...ama olsun ben olmasamda adım bolca geçmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…