selamlar...bugün keyfim pek yerimde ne hikmetse özel bişeyde yok, aksine şu iltihap olayı beni 3 gündür yedi bitirdi 2 gündür fitil yapıyorum
aaa ne iltihabı idrar yolları filan mı?? geçmiş olsun..ama keyfinin yerinde olmasına sevindim benim de keyfim çok yerindesabah uyandığımdan beri çok bulantım var ama biliyorum ki bu iyi bişey memnunum halimden :)))
Kizceler gunaadinn..ayhh bgunmis bnm kontrolum ne ssasirdim ben ise yarin saniodummmdua edin kizlar guzel haberlerle geliyim
Kizlarrrr bbikimi grdum kocaman olmuss massaallah 31 mmayhh ne datluydu kalbi oleee kocaman yapti ekrani dr bak bebikine dedii cokk datluyduuuu yerim onuu ben hersey iii dedi drum...ikili test deilde uclu yap akmis 15haftada insaallah hersey gusel olurrr
anaaam kıyamam kııız yerim ben onuuuu..maasallah suphanallahh.. dün ben de gördüm kuşumu nasıl zıplıyordu ellerini kollarını oynatıp duruyordu kuzuuum..biz de 2.5 cm olmuşuz teyzesioynuyor mu seninki de??
Nayirrr yada ben anlamadim cnm yha harektinii ..wlla o an kalbim durcakti aglamamk cin kndimi cok zor tuttugum icjn dikkat etmedimama kalbinin inis cikisna hayran kaldimmm sperrrr biseyyy offf onceden bisey anlamiodum yha okdr hevesli deildim greyim die cunku bisey gremiodumm...ama simdii hep gidesim far grmek istiom kucuk leblebimi bennm cikolata yicektim unutmusum hareketi icin
Yah cnm ben tatil yolunu sormayi ujutmusum eve gelince aklima geldiitelle sorarim artik acaba sorun oalrmiki tatill
Merhaba arkadaşlar
uzun zamandır bu topiği okuyordum çünkü bende nisan ayında tüp bebek yaptırıp negatifle sonuçlanan biriyim. o nedenle ilgimi çekmişti.
benim daha önceden 2 normal hamileliğim olmuştu ama malesef kaybettim, biri 15+3 hafta iken sonlandırıldı sonra sabredemedim aşılama yaptırdım 2 tane onlarda negatif oldu, son aşılamadan hemen sonraki ayda baktım tekrardan doğal yoldan ahmile kalmışım. onuda malesef 9 haftalıkken kaybettim. 6-7 ay sabırsız bir bekleyişten sonra ve yaşım nedeni ile tüp bebek yaptırayım dedim ama yine hüsran oldu. tüp bebek sonrası 2.adetim gecikti, ilaçların etkisi olabilir dediler, ama şimdiye kadar hiç böyle gecikmemişti, enfazla 1-2 gün. hiç içimden gelmediği için testte yapmadım o kadar şanslı biri değilim böyle istisnalar beni bulmaz dedim, 9 günlük bir beklemeden sonra doktora gittim en azından adet söktürücü verir dedim, çünkü ağustosta 2.tüp bebeğe başlayacaktım iznimi falan ona göre ayarlamıştım, regli gecikmesi işime gelmezdi. doktor baktım usg den hamilesin dedi şok oldum. inşallah bu sefer tamamına erdiririm sağlıklı bir şekilde.
Merhaba arkadaşlar
uzun zamandır bu topiği okuyordum çünkü bende nisan ayında tüp bebek yaptırıp negatifle sonuçlanan biriyim. o nedenle ilgimi çekmişti.
benim daha önceden 2 normal hamileliğim olmuştu ama malesef kaybettim, biri 15+3 hafta iken sonlandırıldı sonra sabredemedim aşılama yaptırdım 2 tane onlarda negatif oldu, son aşılamadan hemen sonraki ayda baktım tekrardan doğal yoldan ahmile kalmışım. onuda malesef 9 haftalıkken kaybettim. 6-7 ay sabırsız bir bekleyişten sonra ve yaşım nedeni ile tüp bebek yaptırayım dedim ama yine hüsran oldu. tüp bebek sonrası 2.adetim gecikti, ilaçların etkisi olabilir dediler, ama şimdiye kadar hiç böyle gecikmemişti, enfazla 1-2 gün. hiç içimden gelmediği için testte yapmadım o kadar şanslı biri değilim böyle istisnalar beni bulmaz dedim, 9 günlük bir beklemeden sonra doktora gittim en azından adet söktürücü verir dedim, çünkü ağustosta 2.tüp bebeğe başlayacaktım iznimi falan ona göre ayarlamıştım, regli gecikmesi işime gelmezdi. doktor baktım usg den hamilesin dedi şok oldum. inşallah bu sefer tamamına erdiririm sağlıklı bir şekilde.
Ayyy sen bura takil arkdsim ozmn...bisde nisan magduruyuz ve hamis kaliris kendiligimisden die bisey de beklemiodukk...ve simdi hamisizzz..hgeldin helsa..nerdensin cnmm
gözün aydııııın bu topik mucizelere alıştı sen de gel tam yerindesin :))) Allah tamamına erdirsin canım.. kaç haftalık oldun??
teşekürler, ben ankaradanım. 8 haftalığım.
biraz tedirginim çünkü hiç bir bulantım falan yok ilkinde çok kötü bulantılarım olmuştu, her gebelik aynı olmayabilir dedi doktor ama olumsuz şeyler yaşayınca insan takıntılı oluyor.
teşekürler, ben ankaradanım. 8 haftalığım.
biraz tedirginim çünkü hiç bir bulantım falan yok ilkinde çok kötü bulantılarım olmuştu, her gebelik aynı olmayabilir dedi doktor ama olumsuz şeyler yaşayınca insan takıntılı oluyor.
yok canım herkeste bulantı olacak diye bişey yok ayrıca asıl şimdiden sonra artabilir bulantıların benim doktorum en çok bulantı 8-10. haftalarda olu sonra yavaş yavaş azalır dedi.. geçen gittiğimde 8buçuk haftalıkken 2 pis hafta seni bekliyor demişti gerçekten de pis geçti bu hafta umudum önümüzdeki hafta geçmesi :))
ben hiç iii deilimm..psikolojık olaraktannnn....nası atlatcam bu zor zmnlarıııı..tek tesellım karnımda pıtpıtlarını grdugum leblebişekerımmm...ondan gerısı yalannnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?